Jump to content

Spawn

VIP
  • Posts

    7401
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spawn

  1. Nick: Spawn Level: -- Factiune: ---- Mesaj: Eu nu prea am vazut numele meu pe-acolo,bine ca au fost pusi Mastertrap,royce(iubita lui kelton) sau...altii .
  2. Nick: Spawn Rank: 4 Motivul absentei: probleme personale Data war-uri: 22.09.2014 Alte precizari: succes ! Numarul total de invoiri: 1
  3. Nick : Spawn Rank: 4 Motivul absentei : Data sedintei: 14.09.2014 Alte precizari? : Multumesc Numarul total de invoiri: 1
  4. Nick: Spawn Rank: 4 Motivul absentei: probleme cu netu,schimba astia cablurile Data war-urilor: 29.07.2014,30.07.2014,31.07.2014 Alte precizari:la unele din ele am intrat dar nu mai stiu la care,atunci aveam net,fac cererea preventiv Numarul total de invoiri: 1
  5. lol taliban,felicitari,ai ajuns Helper,allah akbar !
  6. :)) dar ce ai donat prietene,vreun ficat ceva?
  7. Iarta-l ca mai face si alte lucruri in afara de samp,chiar nu stiu ce a fost in capul lui !
  8. La multi ani I7 !! Multa sanatate,impliniri si sa ai parte de tot ce iti doresti!!! P.S: M-ai facut un tata fericit .
  9. Multumesc frumos pentru urari !! Care dintre voi aveti surori,PM !! (urgent)

    1. Show previous comments  7 more
    2. F4L emptYmdY

      F4L emptYmdY

      Sorsa Lu' Kaiac nu te Mai satisface, nesatulule

    3. Kaiac

      Kaiac

      Ba sa inebunesc !

    4. Spawn

      Spawn

      Ce sa mai innebunesti ma cand tu esti deja nebun

  10. Prietene incearca sa te abtii,eu te inteleg ca incerci sa aperi ceva ce tie ti se pare intr-un fel sau altul..normal..si pe buna dreptate,te apreciez pentru ca iti spui punctul de vedere..dar..cand vine vorba de prietenii lui mezen..ei bine eu fac parte din ei,asa ca nu incerca sa explici tu regulamente si reguli legate de spawn-kill,prietenilor lui mezen,fiindca habar n-ai de ce au fost facute si de cine au fost facute,nu mai face pe inteligentul pe-aici..ca stii tu de gang-uri ca turf-uri ca nu stiu ce,abtine-te,daca aveai sa ii spui ceva,o faceai prin PM,la naiba jucati samp de cateva luni si sunteti bo$$i.Nu am nimic cu voi ca ati luat SF,bravo voua dar asta nu inseamna ca FoodStamps trebuie sa se cace pe el pe-aici.
  11. Du-te ma si ciripeste la alta masa,daca tot te bagi in seama baga-te cu o vorba buna nu cu o idiotenie care din cate se pare te caracterizeaza. Salut baieti.
  12. Razvanica calmeaza-te ma,ce ai?Am impresia ca acorzi prea multe credite,lumea trebuie sa inteleaga ca asta e situatia,au fost momente cand dominam noi,acum sunt alte momente si tot asa,treaba se invarte..asta e,azi suntem noi cei mai buni,maine altii,poimaine altii,important e sa iti faca placere atunci cand te conectezi pe server.Ar trebui sa nu mai bagi pe toata lumea in seama,incearca sa te agiti la o remarca facuta de un player care are o oarecare experienta sau stie ce zice,nu care baga nu stiu ce coduri.Mai are si nick ,,zeama'',asta e bun la o betie sa inteleg sau ce?Pe bune acuma ba razvane ai ajuns sa te agiti pentru o zeama ) si pentru un Tig,,3''r ))),nab ce esti.
  13. Da,vezi ca aparea si Cristina pe undeva pe-acolo. Asta e tare )
  14. Sterge ma prostia asta,am vorbit ceva.

    1. Spawn

      Spawn

      fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui,gandeste-te ca probabil nici tie nu iti place sa fii criticat pentru ceea ce faci sau ce alegeri iei.

  15. Razvan lasa forumul si fa ceva important cu viata ta,du-te si cumpara-mi o bere Foarte tare filmuletu )
  16. Expelliarmus !

    1. stefanless

      stefanless

      Come to dieee, vajhat.

    2. MyAir

      MyAir

      Sectum Sempra !

    3. VaMpiii ZEW

      VaMpiii ZEW

      "Prietene a fost 1 Mai,sunt sigur ca si tu la fel ca Myair ai fost la un gratar,la o padure,la o mare,la un munte doar ca el a terminat mai tarziu decat tine cu toate treburile astea."

      Fii serios =)) daca era la gratar nu avea timp sa faca post ... e no-lifer ;< ... n-am apucat sa raspund si eu la topic , ca ce-i faceam =)))) . .. .

  17. Trebuie sa stapanesti extrem de bine tainele magiei albe,sa descoperi secretele ei..pentru asta iti trebuie ani de zile si bineinteles sa termini scoala de magie Hogwarts,dupa care o sa fii nevoit sa iti gasesti o bagheta pe masura,cu ajutorul careia sa inveti secretul formulei ,,#Dau magie''..doar asa sa speri ca il vei putea bate pe Drew.
  18. Va doresc un Paste fericit si sa luati ,,best'' la bere !

    1. LeR69 ToV

      LeR69 ToV

      Omu' cu berea, tot nu mi-ai dat berea aia promisa in Verdant :)).

    2. ALex

      ALex

      la fel spawn !

    3. qazdawn
  19. Off..tinerii din ziua de azi..te sacrifici pentru ei..ii cresti..o iubesti pe lili si la 18 ani cred ca au lumea la picioare...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.