Jump to content

Spawn

VIP
  • Posts

    7401
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spawn

  1. @, Men shut the fuck up, you are here the TOP Posthunter, and what happens if the Guy make Spawn Kill? It's not his problem, it's you'r problem because you can't take and deffend the HQ Turf. And why you care so much about the posts in Avispa Rifa? You get a post from him and now you are the Good Guy and he a PostHunter? When you gonna learn to play, you don't gonna care what makes the other people from other gangs, or make posts. And yes at the video were you died like a Nab i was who killed you =)) What is here the problem? You don't have accuracy, you think you are Rambo and you can resist? No, and if he (Silviu)get's a kick to make Spawn Kill where the fuck you see some about the cheats? Men u, and you'r friend from 69, learn to play, because that happens all the time, when a Gang get's alot of turfs and play good, all anothers gonna call him "Hackers/Codati". And yes i'm not atm from ELC, but im here to show you who are the Really noobs.

    Yes 3-4 Guys have banned, reason: Cheats, but no one gang it's clear. What happens with Nicu_Apetrei? What happens with Toushiro? Ban, so look at you'r gang and leave all anothers alone. It's that the cause because you can get a Turfs, when i was in ELC, i play to win, but you play just tu make Posts, and not to win. And after that you come here with bullshits and posts? GTFO Biaatch, bla bla bla. We win because we are 32 in the Turf, and you just 12, because the rest from you'r gang and you are waiting out from the turf with Bandicam ON, to make posts. So don't cry, if you continue with Bandicam out from the Turf, you never gonna get SF. Good Luck, maybe you learned something "PostHunter"

    ELC Powaah.exe

     

     

     

    Prietene incearca sa te abtii,eu te inteleg ca incerci sa aperi ceva ce tie ti se pare intr-un fel sau altul..normal..si pe buna dreptate,te apreciez pentru ca iti spui punctul de vedere..dar..cand vine vorba de prietenii lui mezen..ei bine eu fac parte din ei,asa ca nu incerca sa explici tu regulamente si reguli legate de spawn-kill,prietenilor lui mezen,fiindca habar n-ai de ce au fost facute si de cine au fost facute,nu mai face pe inteligentul pe-aici..ca stii tu de gang-uri ca turf-uri ca nu stiu ce,abtine-te,daca aveai sa ii spui ceva,o faceai prin PM,la naiba jucati samp de cateva luni si sunteti bo$$i.Nu am nimic cu voi ca ati luat SF,bravo voua dar asta nu inseamna ca FoodStamps trebuie sa se cace pe el pe-aici.
  2. Firati ai dracu cu posturile voastre. Lemne si pietre dupa voi ba. Ma doare-n PIX !

     

    0 Turfs :)))

     

     

     

     

    Du-te ma si ciripeste la alta masa,daca tot te bagi in seama baga-te cu o vorba buna nu cu o idiotenie care din cate se pare te caracterizeaza.

     

     

    Salut baieti.

  3. @@zeAma69, Tu vorbesti ma ? Tu ma critici pe mine ma necunoscutule ? Ai rank 6 intr-o mafie FARA NICI-O PERFORMANTA si comentezi ?

     

    Uita-te la performanta mea de la signature si turbeaza , Salut #DauMagie

     

     

    Apropo,am intrat in El Loco sa vad cum e o mafie dupa ce m-am lasat , dar am fost foarte surprins intr-un mod negativ

     

    @, Eu am jucat jocul de placere mai necunoscutule , pana la un punct cand am fost baiat destept si mi-am scos niste bani pentru munca care am facut-o atata timp , vrei o eugenie ? Mai am bani din vanzarea contului ? Fac cinste la tot el loco , $@L

     

    Nu va sunt superior , momentan sunt un player ca oricare altul

    Razvanica calmeaza-te ma,ce ai?Am impresia ca acorzi prea multe credite,lumea trebuie sa inteleaga ca asta e situatia,au fost momente cand dominam noi,acum sunt alte momente si tot asa,treaba se invarte..asta e,azi suntem noi cei mai buni,maine altii,poimaine altii,important e sa iti faca placere atunci cand te conectezi pe server.Ar trebui sa nu mai bagi pe toata lumea in seama,incearca sa te agiti la o remarca facuta de un player care are o oarecare experienta sau stie ce zice,nu care baga nu stiu ce coduri.Mai are si nick ,,zeama'',asta e bun la o betie sa inteleg sau ce?Pe bune acuma ba razvane ai ajuns sa te agiti pentru o zeama :))) si pentru un Tig,,3''r :))))),nab ce esti.

     

  4. @,Ajung acasa pe la 12, sper sa fiu destul de treaz sa te fac la deagle. ORICUM TE FAC !

     

    Trebuie sa stapanesti extrem de bine tainele magiei albe,sa descoperi secretele ei..pentru asta iti trebuie ani de zile si bineinteles sa termini scoala de magie Hogwarts,dupa care o sa fii nevoit sa iti gasesti o bagheta pe masura,cu ajutorul careia sa inveti secretul formulei ,,#Dau magie''..doar asa sa speri ca il vei putea bate pe Drew.

  5. Comportamentul tau denota maturitate, mai ales ca sublider, si lipsa parti-pris-urilor in legatura cu anumiti membri ai acestei comunitati, si, prin absurd, capacitatile tale intelectuale atat de bine relevate in propriile-ti posturi, mai ales in cele din acest thread, iti fac posibila justa intelegere a complexitatii sistemice a caracterului uman si a tuturor persoanelor din realitatea obiectiva, de la caracteristicile fizice pana la cele metafizice, pe care probabil ai reusit sa le deslusesti apeland la glanda pineala, care ti s-a deschis inca de la nastere, facandu-l gelos chiar si pe Shiva. Desigur, ai putea gandi, accentuez "ai putea", ca la fel cum exemplele mele in legatura cu ale tale cunostinte in domeniul psihanalizei sunt eronate, ca e posibil ca tu sa ai dreptate, dar e improbabil ca eu sa gresesc. Esti membru Mensa? I hope you get the irony.

    Amice,ce-ai fumat? :))

  6. Salutare colegi,felicitari pentru ce s-a intamplat aseara,important e SF,nu alte orase,e clar ca pentru a castiga teritorii in celelalte orase trebuie ceva noroc si inactivitate din partea adversarilor,altfel nu prea avem cum,ei castiga foarte mult cu ajutorul punctelor luate pentru stat pe turf si prin dificultatea noastra de a ajunge acolo,practic toate luptele care le avem in alte orase ar trebui sa le privim,din punctul meu de vedere,ca pe niste antrenamente.

     

    Am o intrebare,mai sunt sanctionate plangerile facute aiurea?Gen:

     

     

     

    • Nick-ul tau: George
    • Nick-ul celui reclamat: [ZEW]PadE
    • Descriere: Eram la war si mi-a zis " ba codatule " . Nu sunt un codat daca te fac sa sti ! Nu te cheama Rasta sau Kewl sau DoKy
    • Martori: Toti de la war !
    • Dovezi (screnshot): http://www.imgz.ro/i/1396549731-sa-mp-009.png
    • Alte precizari?: Ghinion ca sunt Post Hunter !

     

    Nu ca as avea ceva cu el dar e ciudat ce scrie la ,,Alte precizari''.Ori jucam sa ne distram ori jucam sa vanam greseli.

  7. Nick: Spawn

    Rank: 4

    Grupare: Mixt

    Plec pe ziua de : 07-07-2013

    Revin pe ziua de : .

    Motivul pentru care lipsesc: Probleme cu netul,a fost o furtuna pe aici si a distrus cam multe,nu stiu cat o sa dureze,poate cateva ore,poate cateva zile.

    Numar de inactivitate: 1/2

    Alte precizari: Multumesc.

  8. Noapte buna tuturor.

     

    Radu, sper sa nu fi influentat sub nici o forma de cei de la Vietnamese, http://postimg.org/image/v8n8hun5v/ . Saracu' Anndi nu mai stie cum sa scape de noi, trist :(

     

    Am impresia ca e PadVlad,pentru cei care il stiu..imi pare rau ca in loc sa se distreze sta si face ss-uri/filmulete pentru a face plangeri,eu unu nu vad nici o distractie in asta dar ma rog,fiecare e liber sa faca ce vrea,pacat ca sunt permise astfel de chestii si ca nu se face nimic impotriva lor.Noapte buna cocosei.

  9. Bai, cand eram eu lider spuneati ca eu am toti aimerii in factiune, acum cum vezi ca Verdant intra in cucerirea orasului ziceti ca Verdant are numai aimerii, halal caracter.

     

    Asa se intampla mereu..daca cei din Vietnamese erau in locul nostru acum,pun pariu ca multi dintre noi ziceau ceea ce zic ei despre noi si e pacat..e pacat ca nu am vazut din partea nimanui o dovada ca s-a distrat si vorbesc de toate factiunile din LS.

     

    Felicitarile mele celor din Vietnamese si din GSB care s-au distrat si capul sus,nu turf-urile conteaza.Nu uitati ca ati inceput sa jucati acest joc pentru a va distra nu pentru a va enerva.

     

    Kers imi pare rau ca ai iesit asa,sper sa revii,e liniste fara tine,valabil si pentru Drunkard.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.