Jump to content

Andiii

Member
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

About Andiii

  • Birthday 08/22/2002

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

426 profile views

Andiii's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nick: xAndy22ADV Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti(Sedinta/Antrenament/War/Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt plecat de acasa Data activității la care nu poti venii: 22.01.2019 Numărul de învoiri pe această săptămână (x/2): 1/2 Alte precizări: Bafta
  2. Nick: xAndy22ADV Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Am un net foarte slab si nu pot juca de pe date. Data activitatii la care nu poti veni: 15.01.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari: Bafta
  3. Nick:xAndy22ADV Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii: plecat in oras Data activitatii la care nu poti veni:13.01.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Bafta
  4. Nick:xAndy22ADV Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii: Sunt plecat in oras. Data activitatii la care nu poti veni:08.01.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari: Bafta.
  5. Nick:xAndy22ADV Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii: Nu voi fi acasa. Data activitatii la care nu poti veni:07.01.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Bafta
  6. Nick: xAndy_22_x Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta/ war / alta activitate) : War Motivul invoirii: Nu o sa am timp sa vin la war, am foarte multa treaba azi. Data activitatii la care nu poti veni: 05.08.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2) : 1/2 Alte precizari: Sper sa mi-o acceptati, multumesc si bafta la war!
  7. Nick: xAndy_22_x Rank:1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Pai sunt plecat la bunici cu treburi, acum sunt de pe laptop-ul unui prieten, dar el are net slab si nu pot juca SA:MP de la el. Si nici macar nu are GTA SA in laptop. Data activitatii la care nu poti veni: 29.07.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sper sa ma intelegi.Bafta la war.Sa luati toate war-urile azi!
  8. Nick: KINGAndy Rank: Detective (2) Motiv: Vreau sa merg dupa suspectii cu wanted si sa dau fail la rob-uri. Alte precizari: Mersi mult BaTi, .Phay.
  9. Nick: KINGAndy Rank: Detective (2) Motiv: Vreau sa merg dupa suspectii cu wanted si sa dau fail la rob-uri. Alte precizari: Mersi mult BaTi, .Phay.
  10. Nick: KINGAndy Rank: Detective (2) Motiv: Vreau sa merg dupa suspectii cu wanted si sa dau fail la rob-uri. Alte precizari: Mersi mult BaTi, .Phay.
  11. Nick: KINGAndy Rank: Detective (2) Motiv: Vreau sa merg dupa suspectii cu wanted si sa dau fail la rob-uri. Alte precizari: Mersi mult BaTi, .Phay.
  12. Nick: KINGAndy Rank: Detective (2) Motiv: Vreau sa merg dupa suspectii cu wanted si sa dau fail la rob-uri. Alte precizari: Mersi mult BaTi, .Phay.
  13. Nick: KINGAndy Rank: Detective (2) Motiv: Vreau sa merg dupa suspectii cu wanted si sa dau fail la rob-uri. Alte precizari: Mersi mult BaTi, .Phay.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.