Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

iDopeOwN

Member
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru
  • RPG Nickname
    ------------------------

Recent Profile Visitors

219 profile views

iDopeOwN's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

0

Reputation

  1. Nickname: [sEEN]iDope.SPB Tipul de live (in 3, 4, 5): 4 Nickname-ul participantilor: KeegaN. Qls Al3xuTzuuu RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: No. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Yes Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Yes Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Yes Alte precizari: Success !
  2. Nickname-ul meu: [seeN]iDope.SPB Nickname-ul celui de-al doilea participant:[b4L]K3nT[R]OzoN Level-ul meu:35 Level-ul celui de-al doilea participant:48 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul celui de-al doilea participant: Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da. Suntem de acord cu regulile prezentate mai jos?:Normal. Alte precizari:Accepta cererea.
  3. Nick:iDope.MMPV Rank:2 Amenda:10000$ Dovada:http://imgur.com/a/WgNxO Motivul amenzii: Suspendare permis
  4. De ce ma tu stiai sa faci exercitiile la mate? Astept trade pe steam cu un AUG Chameleon.
  5. Nick: iDope.MMPV * Rank:3 * Echipa:SWAT * Lipsesc din motivul:Sunt plecat la tara si nu cred ca am internet. * Alte precizari?:Bafta.
  6. Nume: iDope.MMPV Facțiune: LVPD mesajul tău: Felicitari tuturor!
  7. Asta e, mai am 1 an pana la examen. Ne vedem la anu' la KFC in Pitesti daca vrei )
  8. Nickname: iDope.MMPV Tipul de live (in 3, 4, 5): 5 Nickname-ul participantilor: iDope.MMPV ; [b4L]KeegaN. ; [uK]Qls ; [RW]alexioan RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Desigur. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Alte precizari:Nu.
  9. Ce face baietii care are scoala vietii? Tot pe samp, tot pe samp? Eu tot nu am pc
  10. Nickname: iDope.MMPV Tipul de live (in 3, 4, 5): 5 Nickname-ul participantilor: iDope.MMPV ; [b4L]KeegaN. ; [uK]Qls ; [RW]alexioan RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Desigur. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da, vreau runda 2, a fost prea caterinca. Alte precizari:Nu.
  11. Nickname: iDope.MMPV Tipul de live (in 3, 4, 5): 5 Nickname-ul participantilor: iDope.MMPV ; [b4L]KeegaN. ; [uK]Qls ; [RW]alexioan RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Desigur. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Alte precizari:Nu.
  12. Nick: iDope.MMPV Rank: 2 Motiv: imi place sa merg dupa wanted. Alte precizari: Multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.