Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

IoneLLa

Member
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About IoneLLa

 • Rank
  Advanced member

Previous Fields

 • Real name
  Ionela
 • RPG2 Nickname
  IoNNe_Laa

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. IoneLLa

  Nick: .Florentina RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista)- Alte precizari: Mersi.
 2. Nickname: .Florentina Rank: 5 Level: 102 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Nu pot sa ajung, maine am o zi grea la lucru si trebuie sa ma odihnesc. Data sedintei/activitatii: 28.08.2019 Alte precizari: Mi-as fi dorit sa ma prezint dar chiar nu pot, am un program aiurea si incarcat la lucru si chiar nu pot, imi pare rau.
 3. Nume: .Florentina Rank: 5 Bară RPG: De ce doresti să faci parte din această echipă?*Minim 2 rânduri*: Doresc sa ma alatur acestei echipe deoarece consider ca am acumulat destula experienta in tot acest timp si sunt sigura ca pot face fata plus ca doresc sa ajut aceasta factiune cum pot eu cel mai bine. Ai cunostinte de limba engleză?: Yes, sure! Ce comportament trebuie să ai ca viitor tester?: Ca si tester trebuie sa te comporti exemplar, sa fi rabdator sa nu te enervezi in preajma candidatului tau. Trebuie sa il faci pe candidat sa fie relaxat in prezenta ta, trebuie sa nu il stresezi sa il faci sa se panicheze sau alte chestii. Alte informatii folositoare: Merci!
 4. Aolooooo ce e aici?

  1. IoneLLa

   IoneLLa

   Alo, ce e aici? 😂

 5. Nickname: .Florentina Rank: 4. Level: 101 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Nu pot ajunge, voi fi plecata, imi pare rau! Data sedintei/activitatii: 31.05.2019. Alte precizari: Multumesc de intelegere!
 6. Nick: .florentina» Rank: 3» Data: 22.03.2019» Motivul invoirii: Nu o sa pot ajunge, voi fi plecata. Multumesc de intelegere!
 7. Nick: .florentina Rank: 4 Data:13.10.2018 Am dat test cu: .StefXD. Rezultat regulament (x/3):3/3 Rezultat traseu (x/6):-/6 Rezultat final: Respins. Alte precizări: Data viitoare citeste regulamentul mai bine.
 8. Frumos, foarte frumos. :))

  1. Micherinos

   Micherinos

   MANEVRĂĂĂĂĂ

  2. IoneLLa

   IoneLLa

   Manevra iti fac eu tie Miche, sa vezi atunci. 😂

  3. Micherinos

   Micherinos

   Jakere coliba, te prind, te rup.

 9. Nume: .florentina * Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Cred ca sunt destul de pregatita sa detin aceasta functie si o sa ajut factiunea cat de mult am sa pot. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Desigur, cat sa nu ma fac de ras. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Am mai sustinut teste de intrare si ma pot descurca, sunt sigura de asta. * Alte precizări: Multumesc.
 10. IoneLLa

  Sall ce faceti voi ? Bine, sanatosi?
 11. Cf pisi, te scot la un suk? 

  1. eB Cretsu

   eB Cretsu

   Mai bine la un ceai de iasomie :))

  2. IoneLLa

   IoneLLa

   Era sa zic ceva dar ma abtin...ceva dulce asa cum iti place tie. 

  3. zL VodKa
 12. Buna beibi, ce mai faci? xD  Cum iti mai merge cu noua functie? 

 13. Ooo nu, IoneLLa  ma urmareste. :))

  1. Show previous comments  4 more
  2. eB Cretsu
  3. Syko

   Syko

   evident, glumeam :))

    

  4. Alis

   Alis

   =))))))))))))))))))))))))))))

 14. Nici nu stiu cum sa incep, in primul rand iti urez mult succes in tot ceea ce ti-ai propus sa faci, pentru mine inca esti si vei ramane un lider/prieten extraordinar si intotdeauna m-am putut baza pe tine, stiu ca am facut si eu unele greseli pe parcurs dar m-ai iertat si ai trecut peste, te apreciez pentru tot ce ai facut pentru mine/noi, te apreciez ca m-ai primit la tine si mi-ai dat o sansa sa pot demonstra de ce sunt capabila, si daca in tot acest timp ti-am gresit sau te-am deranjat cu ceva, vreau sa imi cer mii de scuze...pai nu stiu, cam atat a fost, as avea multe sa iti spun dar ar fi in zadar, succes inca odata si...cam atat pentru azi.
 15. Domnule Kelton, luam crash-uri unde sunt apartamentele acelea in special, ce se intampla? Eu azi, cel putin de 5 crash uri am avut parte, iau desync...si crede-ma ca nu e de la pc-ul meu sau net, se poate rezolva bug-urile astea ca asa nu se poate juca...jur. 

  1. Kelton

   Kelton

   Va trebui să raportezi astfel de probleme aici https://b-zone.ro/bugs ca să verifice scripterii. Eu nu am cum repara așa ceva.

  2. Lordd

   Lordd

   @IoneLLa a zis ca vrea sa bage un streamer care sa incarce mai incet obiectele.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.