Jump to content

IoneLLa

Member
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Ionela

Recent Profile Visitors

1192 profile views

IoneLLa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

12

Reputation

  1. Nick: .Florentina RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista)- Alte precizari: Mersi.
  2. Nickname: .Florentina Rank: 5 Level: 102 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Nu pot sa ajung, maine am o zi grea la lucru si trebuie sa ma odihnesc. Data sedintei/activitatii: 28.08.2019 Alte precizari: Mi-as fi dorit sa ma prezint dar chiar nu pot, am un program aiurea si incarcat la lucru si chiar nu pot, imi pare rau.
  3. Aolooooo ce e aici?

    1. IoneLLa

      IoneLLa

      Alo, ce e aici? ?

  4. Nickname: .Florentina Rank: 4. Level: 101 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Nu pot ajunge, voi fi plecata, imi pare rau! Data sedintei/activitatii: 31.05.2019. Alte precizari: Multumesc de intelegere!
  5. Nick: .florentina» Rank: 3» Data: 22.03.2019» Motivul invoirii: Nu o sa pot ajunge, voi fi plecata. Multumesc de intelegere!
  6. Nick: .florentina Rank: 4 Data:13.10.2018 Am dat test cu: .StefXD. Rezultat regulament (x/3):3/3 Rezultat traseu (x/6):-/6 Rezultat final: Respins. Alte precizări: Data viitoare citeste regulamentul mai bine.
  7. Frumos, foarte frumos. :))

    1. Micherinos

      Micherinos

      MANEVRĂĂĂĂĂ

    2. IoneLLa

      IoneLLa

      Manevra iti fac eu tie Miche, sa vezi atunci. ?

    3. Micherinos

      Micherinos

      Jakere coliba, te prind, te rup.

  8. Nume: .florentina * Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Cred ca sunt destul de pregatita sa detin aceasta functie si o sa ajut factiunea cat de mult am sa pot. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Desigur, cat sa nu ma fac de ras. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Am mai sustinut teste de intrare si ma pot descurca, sunt sigura de asta.  * Alte precizări: Multumesc.
  9. IoneLLa

    Sall ce faceti voi ? Bine, sanatosi?
  10. Cf pisi, te scot la un suk? 

    1. Cretsu

      Cretsu

      Mai bine la un ceai de iasomie :))

    2. IoneLLa

      IoneLLa

      Era sa zic ceva dar ma abtin...ceva dulce asa cum iti place tie. 

    3. VodKa
  11. Buna beibi, ce mai faci? xD  Cum iti mai merge cu noua functie? 

    1. Show previous comments  6 more
    2. Cretsu

      Cretsu

      M-am inrosit :(:* :)))

    3. IoneLLa

      IoneLLa

      Ca ouale de Pasti? :))) 

    4. Cretsu

      Cretsu

      da :)))

  12. Ooo nu, IoneLLa  ma urmareste. :))

    1. Show previous comments  4 more
    2. Cretsu
    3. sykozawr

      sykozawr

      evident, glumeam :))

       

    4. Alis

      Alis

      =))))))))))))))))))))))))))))

  13. Nici nu stiu cum sa incep, in primul rand iti urez mult succes in tot ceea ce ti-ai propus sa faci, pentru mine inca esti si vei ramane un lider/prieten extraordinar si intotdeauna m-am putut baza pe tine, stiu ca am facut si eu unele greseli pe parcurs dar m-ai iertat si ai trecut peste, te apreciez pentru tot ce ai facut pentru mine/noi, te apreciez ca m-ai primit la tine si mi-ai dat o sansa sa pot demonstra de ce sunt capabila, si daca in tot acest timp ti-am gresit sau te-am deranjat cu ceva, vreau sa imi cer mii de scuze...pai nu stiu, cam atat a fost, as avea multe sa iti spun dar ar fi in zadar, succes inca odata si...cam atat pentru azi.
  14. Domnule Kelton, luam crash-uri unde sunt apartamentele acelea in special, ce se intampla? Eu azi, cel putin de 5 crash uri am avut parte, iau desync...si crede-ma ca nu e de la pc-ul meu sau net, se poate rezolva bug-urile astea ca asa nu se poate juca...jur. 

    1. Kelton

      Kelton

      Va trebui să raportezi astfel de probleme aici https://b-zone.ro/bugs ca să verifice scripterii. Eu nu am cum repara așa ceva.

    2. Lordd

      Lordd

      @IoneLLa a zis ca vrea sa bage un streamer care sa incarce mai incet obiectele.

  15. Nickname: .IoneLLa Data testului: 9.11.2017 Rank: 5 Candidat: BarbarTITAN Punctaj (x/3): 1/3 Alte precizări: Felicitari!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.