Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Calin Superstar

VIP
  • Posts

    1997
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Calin Superstar

  1. Prietene, vezi cui ii dai mention, ca eu nu am nicio treaba cu prostia asta.
  2. Deci in loc sa arunci cu sanctiuni stupide, pe un forum de copii, de parca imi pasa mie de avertismentul tau de doi bani, puteai sa zici asta.
  3. Eu am cerut link la sursa, daca stii sa citesti. Nu am zis ca-i frumoasa postarea sau ca de mult cautam asta.
  4. Locul de munca din realitate? Ce ma, cari morti?

  5. ai atatea grade, cum reusesti sa nu-l faci pe niciunul bine?

    1. Nic

      Nic

      =))))))))))) mi-ai facut dimineata mai buna ms

    2. eB MemphiS
  6. Nick: 4WD RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Danke
  7. De ce te consideri asa de important incat sa citim un interviu cu tine?
  8. Mi se pare corect, oamenii cu acelasi nivel intelectual se inteleg bine intre ei.
  9. mare global elite 

    1. SaRtOR

      SaRtOR

      fost xdzxdxd

  10. Ti-ai pierdut rankul deja?

    1. Show previous comments  3 more
    2. Calin Superstar
    3. Ocaust

      Ocaust

      vezi ca astia din discord dau grade moca daca nu vrei sa stai fara

    4. D a n n

      D a n n

      Ma faci sa rad @Ocaust:)) 

  11. De ce ai o gramatica asa de praf?

    1. TLG AdyWTF

      TLG AdyWTF

      Pentru ca sunt Viorica Dancila, logic!

  12. Gradul meu de suportabilitate a cretinilor a crescut odata cu varsta, dar esti atat de prost incat am luat un nurofen sa nu ma mai doara capul. Marim totul, dam totul gratis, crestem si TOVARASUL prospera! Sa traiti!
  13. Te-ai apucat tu, tatal ideilor sa vii cu solutii pentru niste chestii cu care n-ai nicio treaba. Membrii sa fie dati afara ca asa vrei tu, ca ala cand s-a apucat de RPG 4 si a dat teste, nu s-a gandit ca un cretin o sa vina cu o idee buna de a-l da afara peste ceva timp, fara motiv. Bineinteles, voi liderii de pe RPG 1 si 2 (n-am idee de ce vorbesti in numele tuturor), aveti reguli atat de grele...incat un lider de pe RPG3 si 4 e prea prost sa le invete, te si miri ca mai e lider. Sa fie interzise PM-urile intre colegi? Si eventual daca cineva comenteaza ca ai gresit, sa primeasca ban 3 zile pentru insubordonare. Atunci cand te intrebi cat de cretina mai poate fi lumea, apare un carnat umflat ca asta care-si da el cu parerea. Cah.
  14. Nu ma intereseaza ce se intampla cu liderii, nu ma intereseaza de admini, nume si care pe care. Ma intereseaza de proprietati. Ideea cu rambursatul sumei unei proprietati in baza unei evaluari care se vrea a fi corecta, este total UTOPICA si chiar daca ar fi posibila, ar fi o idee proasta. Va dau cateva scenarii: A) Gica are o proprietate pe Vinewood de $100,000,000. Fiindca serverul a scazut, proprietatea nu mai valoreaza $100,000,000 dar Gica nu vrea sa o vanda, pentru ca lui ii place. Ce faci? Il pagubesti pe Gica si ii dai doar $10,000,000 dupa ce el a muncit 2 ani sa isi permita respectiva proprietate? De ce ar mai juca Gica pe "noul server"? (in timp ce ala de pe serverul principal se lafaie in palat) B) In absurd, cineva chiar evalueaza corect fiecare proprietate din fiecare oras a fiecarui jucator, le dai tuturor banii "reali" pe ele? Ok. Ce faci cu inflatia? Ce faci cu cele 100 de miliarde care abia au intrat pe "noul server"? Realizezi cat de absurd ar fi asa ceva? Ca sa explic si mai babeste, daca copiezi doua lumi ajungi cu o lume paralela intr-o lume paralela. Doi bogati din doua lumi diferite, vor deveni doi bogati dintr-o singura lume. Ceea ce inseamna ca tu creezi inflatie. Inflatia nu-i o problema, cat timp e regulata si cat timp vorbim de o lume reala, vorbind de un joc, inflatia iti aduce mari probleme. De ce? Pentru ca job-urile tot acelasi income au, pentru ca factiunile tot acelasi income au, pentru ca totul e la fel, diferenta o face ca lumea are mai multi bani si totul e mai scump. Adica, un jucator nou, O SUGE. (si daca cresti income-ul la job, factiuni, etc. in 3 luni faci denominarea din nou si ai ajuns de unde ai plecat) Exista o singura solutie care sigur creeaza controverse dar care s-a mai facut si anume > wipe la proprietati si la disponibilitati in valoarea nominala a jocului, adica masinile shop raman, masinile cash > nu raman. Daca se vor jucatori noi, daca vrei competitivitate, daca vrei UN JOC, asta-i solutia. Altceva, e de prisos. E pierdere de timp, si intr-un an, ajungi la aceeasi problema ca acum, daca nu si mai repede. Nu ma crezi? See bugged.
  15. Misto. Nu te felicit pentru "programare", ci pentru creativitate.
  16. @Allice eu-s curios, cum adica tu si Bobo sunteti intr-o relatie foarte deschisa? Sa mi se scuze incultura dar la mine in dictionar relatia deschisa se traduce prin....a avea dreptul de a umbla din cuib in cuib, exista asa ceva intre voi doi?
  17. Eu n-am vazut videourile sau cum? Bai cretinule! Nu exista motiv sa bati un copil semi-retardat, intelegi?! Nu exista! Poate sa te injure de mama, tata, frate, sora, bunici! Nu-l bati si te lauzi ca l-ai batut, cretinule!
  18. Bai cretinule, sa bati un copil semi-handicapat ti se pare un lucru de laudat? Cretinule! In mortii ma-tii de bou! Bati un copil, faci video si TE LAUZI AICI?!
  19. hai ca ai fost amuzant cu astia 2 lei
  20. Din punctul meu de vedere codurile omoara jocul. N-am interpretat nimic, doar am schimbat contextul intr-unul pe care tu nu-l placi. Ceea ce este foarte corect. Repet, codurile OMOARA jocul.
  21. Exista si cerere de droguri, si cerere de crime. Daca cineva plateste sa o omoare pe maica-ta, o sa-l respecti pe acel om care o omoara pentru ca....il respecti pentru ce face ca asasin. Nu inseamna ca trebuie sa-i dai bani, dar la politie n-o sa te duci. E ok.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.