Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Claudiu

VIP
 • Content count

  1336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Claudiu last won the day on May 9

Claudiu had the most liked content!

Community Reputation

416 Impeccable

About Claudiu

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday January 27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Hobbies
  I guess, SA:MP.

Previous Fields

 • Real name
  Calin
 • RPG1 Nickname
  4WD
 • RPG4 Nickname
  4WD
 • MIX Nickname
  4WD

Recent Profile Visitors

6334 profile views
 1. Usor ca m-am speriat.
 2. Fecior, a pus niste intrebari. Lasa-ma sa-i raspund omului, cine esti tu aici? Vigilante?
 3. Cu cine vorbesti? Ca daca vorbesti cu mine, reciteste topicul. Daca vorbesti cu vreun fecior d-aici, nu prea e relevant.
 4. Foarte tare! Eu am votat DA pentru ca mi se pare foarte util si pentru ca lumea o sa munceasca mai mult!
 5. In postarea facuta de Kelton scrie foarte clar ca vor exista niste studii de piata efectuate de admini din istoricul vanzarilor si vor fi corelate cu inflatia/deflatia. Mai exact, daca in ultimele 2-3 luni "cocioaba" de 10k a fost vanduta si revanduta cu 1kk iar toti adminii sunt de acord ca acea zona este populara si bla bla, o sa fie setat pretul real la 1kk. Chiar...trebuie sa citesti mai mult inainte sa pui intrebari. Oricum vad ca ai votat "nu". Da. Iar licitatia va incepe de la suma datorata. Sisteme noi si alte discutii se poarta in alt loc.
 6. Care parte din valoarea ei reala n-ai inteles? Ai o casa parasita a carei valoare reala este 10,000, atunci serverul o sa te lase sa te imprumuti cu 2,500 indiferent ca prietenul tau vrea sa o vanda cu 1,000,000.
 7. Daca lucrul pe care l-am propus o sa fie introdus, fiecare afacere si casa o sa aiba o marja a valorii reale. Tu cand te imprumuti cu 25% din valoarea afacerii, esti obligat sa vinzi respectiva afacere pe MINIM suma imprumutata. Daca nu vinzi, nu esti obligat sa platesti datoria. Dar, cand o sa vrei sa o faci va trebui sa platesti respectiva datorie din suma incasata pe afacere.
 8. N-am nimic cu votul tau, dar nu inteleg unde-i lipsa de munca. Daca te imprumuti nu trebuie sa mai si platesti banii? Daca voiai sa protejezi jucatorii de munca in plus pentru plata dobanzii, poate avea un sens!
 9. Astept de ceva vreme sa vina cineva si cu ceva text mai gandit. Imprumuturile personale nu ar ajuta economia firmei Bizon, cu alte cuvinte daca lumea ar avea prea usor acces la bani vanzarile ar scadea. Daca te gandesti la ceva si cu gold in cazul asta, spre exemplu cum am scris in aceasta propunere, gen minim 6 luni premium pentru imprumut, sau sa-ti creasca credit rating-ul (imprumut mai mare) in functie de balanta/istoricul goldului, ar fi prost pentru marketing. Mari probleme cu p2w. Legat de ipoteca, se aplica ce am scris mai sus plus, cine iti garanteaza ca palatul o sa se vanda cu banii la care a fost evaluat? Indiferent ca incepi licitatia de la suma evaluata sau nu, n-ai nicio garantie. Desigur, s-ar putea gasi alte solutii, spre exemplu sa incepi licitatia de la $2,000,000 (estimarea fiind $10,000,000) si sa incerci sa-l ridici pana la valoarea lui reala, iaaar daca nu ajunge acolo, in functie de credit rating-ul fiecaruia sa-l poti cumpara cu mai putin. Gen daca ai credit rating AAA sa-l poti lua cu $5,000,000 si sa platesti diferenta in rate, daca ai credit rating AAA+ sa-l poti achizitiona cu $3,000,000 si restul in rate. Desigur, sumele astea s-ar calcula cumulativ cu licitatia, ar incepe licitatia normal pana ar ajunge la un punct limita iar acolo fiecare ar fi intrebat printr-un text draw "doresti sa-ti folosesti posibilitatea de a imprumuta X suma ipotecand bla bla in baza credit rating-ului?". Ma, ideea e ca toate astea ar fi posibile daca s-ar gasi o alta monetizare a jocului, eu am idei pentru o monetizare mai buna dar aici ar interveni vechimea jocului, de ce s-ar face atatea schimbari pentru un joc atat de vechi care nu mai are mult de trait? (asta e luata din gura lui Bobi, cu vechimea) Ce-ai propus tu in 2012 probabil a fost inspirat din ce era la mine pe server in vremea aia, desi chestiile erau ceva mai involuate cam de acolo au inceput.
 10. Insinuezi ca lumea face bani cand sta langa mine? ATEU
 11. Nu vreau sa fiu irascibil dar care-i legatura cu propunerea? Nu-ti da nimeni bani, te imprumuta. Orice imprumut trebuie si rambursat, inclusiv cu dobanda de la caz la caz. Sa inteleg ca te deranjeaza faptul ca multa lume are Infernus/samd.? Ai semnatura si avatar cu Cristiano Ronaldo cand sta in avionul lui personal, esti de acord ca doar EL sa aiba asa ceva? Tu nu meriti? E ok, nu e nevoie sa-mi raspunzi. E un fapt divers.
 12. Nu e cazul sa-ti versi frustrarile de copil lipsit de viata sociala intr-un topic pe un joc din 2004, dar hai, fie ca tine. Esti proasta rau.
 13. Ai luat tu totul pe limba si d-aia. Vezi ca ti-am dat si un mic report. Sal.