Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

LORD Claude

VIP
 • Content Count

  1993
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

656 Fantastic

7 Followers

About LORD Claude

 • Rank
  Very Important Person
 • Birthday January 27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Hobbies
  Too many.

Previous Fields

 • Real name
  Calin
 • RPG1 Nickname
  4WD

Recent Profile Visitors

11973 profile views
 1. Locul de munca din realitate? Ce ma, cari morti?

 2. ai atatea grade, cum reusesti sa nu-l faci pe niciunul bine?

  1. Nic

   Nic

   =))))))))))) mi-ai facut dimineata mai buna ms

  2. MemphiS
 3. LORD Claude

  Nick: 4WD RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Danke
 4. De ce te consideri asa de important incat sa citim un interviu cu tine?
 5. Mai traiesti?

 6. LORD Claude

  Mi se pare corect, oamenii cu acelasi nivel intelectual se inteleg bine intre ei.
 7. mare global elite 

  1. SaRtOR

   SaRtOR

   fost xdzxdxd

 8. Ti-ai pierdut rankul deja?

  1. Show previous comments  3 more
  2. LORD Claude
  3. Ocaust

   Ocaust

   vezi ca astia din discord dau grade moca daca nu vrei sa stai fara

  4. D a n n

   D a n n

   Ma faci sa rad @Ocaust:)) 

 9. mai trăiești, bătrâne?

  1. Show previous comments  3 more
  2. LEET

   LEET

   pff, cum mai ești?

  3. LORD Claude

   LORD Claude

   foarte bine, tu?

  4. LEET

   LEET

    chiar foarte bine și eu, pierd vremea pe aici

 10. LORD Claude

  Ai putea sa sumarizezi? Ca mi-e lene sa citesc atat. Mersi.
 11. De ce ai o gramatica asa de praf?

  1. AT AdyWTF

   AT AdyWTF

   Pentru ca sunt Viorica Dancila, logic!

 12. LORD Claude

  Gradul meu de suportabilitate a cretinilor a crescut odata cu varsta, dar esti atat de prost incat am luat un nurofen sa nu ma mai doara capul. Marim totul, dam totul gratis, crestem si TOVARASUL prospera! Sa traiti!
 13. LORD Claude

  Te-ai apucat tu, tatal ideilor sa vii cu solutii pentru niste chestii cu care n-ai nicio treaba. Membrii sa fie dati afara ca asa vrei tu, ca ala cand s-a apucat de RPG 4 si a dat teste, nu s-a gandit ca un cretin o sa vina cu o idee buna de a-l da afara peste ceva timp, fara motiv. Bineinteles, voi liderii de pe RPG 1 si 2 (n-am idee de ce vorbesti in numele tuturor), aveti reguli atat de grele...incat un lider de pe RPG3 si 4 e prea prost sa le invete, te si miri ca mai e lider. Sa fie interzise PM-urile intre colegi? Si eventual daca cineva comenteaza ca ai gresit, sa primeasca ban 3 zile pentru insubordonare. Atunci cand te intrebi cat de cretina mai poate fi lumea, apare un carnat umflat ca asta care-si da el cu parerea. Cah.
 14. LORD Claude

  Nu ma intereseaza ce se intampla cu liderii, nu ma intereseaza de admini, nume si care pe care. Ma intereseaza de proprietati. Ideea cu rambursatul sumei unei proprietati in baza unei evaluari care se vrea a fi corecta, este total UTOPICA si chiar daca ar fi posibila, ar fi o idee proasta. Va dau cateva scenarii: A) Gica are o proprietate pe Vinewood de $100,000,000. Fiindca serverul a scazut, proprietatea nu mai valoreaza $100,000,000 dar Gica nu vrea sa o vanda, pentru ca lui ii place. Ce faci? Il pagubesti pe Gica si ii dai doar $10,000,000 dupa ce el a muncit 2 ani sa isi permita respectiva proprietate? De ce ar mai juca Gica pe "noul server"? (in timp ce ala de pe serverul principal se lafaie in palat) B) In absurd, cineva chiar evalueaza corect fiecare proprietate din fiecare oras a fiecarui jucator, le dai tuturor banii "reali" pe ele? Ok. Ce faci cu inflatia? Ce faci cu cele 100 de miliarde care abia au intrat pe "noul server"? Realizezi cat de absurd ar fi asa ceva? Ca sa explic si mai babeste, daca copiezi doua lumi ajungi cu o lume paralela intr-o lume paralela. Doi bogati din doua lumi diferite, vor deveni doi bogati dintr-o singura lume. Ceea ce inseamna ca tu creezi inflatie. Inflatia nu-i o problema, cat timp e regulata si cat timp vorbim de o lume reala, vorbind de un joc, inflatia iti aduce mari probleme. De ce? Pentru ca job-urile tot acelasi income au, pentru ca factiunile tot acelasi income au, pentru ca totul e la fel, diferenta o face ca lumea are mai multi bani si totul e mai scump. Adica, un jucator nou, O SUGE. (si daca cresti income-ul la job, factiuni, etc. in 3 luni faci denominarea din nou si ai ajuns de unde ai plecat) Exista o singura solutie care sigur creeaza controverse dar care s-a mai facut si anume > wipe la proprietati si la disponibilitati in valoarea nominala a jocului, adica masinile shop raman, masinile cash > nu raman. Daca se vor jucatori noi, daca vrei competitivitate, daca vrei UN JOC, asta-i solutia. Altceva, e de prisos. E pierdere de timp, si intr-un an, ajungi la aceeasi problema ca acum, daca nu si mai repede. Nu ma crezi? See bugged.
 15. LORD Claude

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.