Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

NC AlexGG

Member
 • Content Count

  471
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About NC AlexGG

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru George
 • RPG2 Nickname
  AlexGG.eXe

Recent Profile Visitors

1061 profile views
 1. Nick: AlexGG.NoCheats Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poți veni: 03.06.2020 Lipsesc din motivul: sunt ocupat Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Sper sa termin, mersi.
 2. Nick: AlexGG.NoCheats Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poți veni: 19.05.2020 Lipsesc din motivul: sunt ocupat Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Sper sa termin pana la 8
 3. Nick: AlexGG.NoCheats Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poți veni: 18.05.2020 Lipsesc din motivul: sunt ocupat Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Sper sa termin pana la 8
 4. Nick: AlexGG.NoCheats Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poți veni: 15.05.2020 Lipsesc din motivul: sunt ocupat Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Sper sa termin pana la 8.
 5. NC AlexGG

  Nick: AlexGG.eXe Level:98 Vârstă (reală): 17, aproape 18 ani. Sex (real): M- Masculin Vechime pe server: 08/12/2015, ora 20:02 Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/AlexGG.eXe Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primar pentru a ajuta cat mai mult jucatorii cu nivel mic, pentru a ii face sa se joace pe acest server cu drag, cum ma joc si eu, cu drag de cand m-am apucat de aceasta comunitate, de 4 ani. Este o functie importanta pe server si nu vreau sa mint, este chiar foarte frumos si imi doresc aceasta functie pentru a avea o legatura cat mai usoara si stransa cu jucatorii de pe aceasta comunitate. Ce intenționez sa fac pentru jucători: 1. In primul rand respectul, o sa respect maxim jucatorii. 2. Sa setez taxa la 1$. 3. Sa fac evenimente zilnice. 4. Sa fac mini-excursii cu masina factiunii. 5. Sa ajut jucatorii, care ma intreaba anumite lucruri. 6. Sa fac evenimente rapide pe [/gov], un tip ar fi "primul cu [/sms]". 7. Sa impart banii cat mai des, sa ajut jucatorii cu nivel mic. 8. In Weekend-uri o sa fac evenimente cu un premiu mai mare, de 250.000$+. Daca apreciati munca mea, nu uitati sa apasati butonul
 6. NC AlexGG

  Baftă tuturor, mi-a făcut plăcere să fac echipă cu voi, sunteți cei mai tari. Sper că nu v-am dezamăgit sau ceva, aș avea o ultimă rugăminte, să pot pune eu, ultima misiune, a mea in LV Taxi.
 7. NC AlexGG

  Nick: AlexGG.eXe Data: 22/3/2019 Rank: 6 Am sanctionat pe (Nickname sau bara rpg): DariusPgl Dovada: https://imgur.com/a/ZUuU42y Amenda pentru: Caps-Lock pe Chatul [/f]- 10.000$ Alte precizari: Bafta!
 8. NC AlexGG

  Ohoo, am auzit bine vreți să aduceți Discuțiile la viață, păi mă bag și eu :)))
 9. NC AlexGG

  Nick: AlexGG.eXe Rank: 6 Data: 20/03/2019 Am dat test cu: AnnDrew.3k Rezultat regulament (x/3): 3/3 Rezultat traseu (x/6): - /6 Rezultat final: Respins Alte precizari: Învață mai bine data viitoare.
 10. NC AlexGG

  Nick: AlexGG.eXe Rank: 6 Data: 19/03/2019 Am dat test cu: Daniel@Instructorul Rezultat regulament (x/3): 2,5/3 Rezultat traseu (x/6): 4,5/6 Rezultat final: Admis Alte precizari: Învață locațiile mai bine.
 11. NC AlexGG

  @Robert Unforgiven felicitări, ai câștigat misiunea de săptămâna 18/03/2019- 24/03/2019. Vei primi o săptămână de raport opțional in săptămâna curentă.
 12. NC AlexGG

  @MarioM2 nu se ia in considerare pentru că poza e făcută cu telefonul, iar pe lângă asta ai postat și de două ori.
 13. NC AlexGG

  Misiunea de săptămâna aceasta. Trebuie să urcați pe Chilliad cu un tir cu tot cu remorcă de la job-ul Trucker Primul care posteaza corect misiunea va avea raport de activitate optional in aceasta saptamana. Criterii de castig: - Nu editati poza in niciun program. - Folositi " imgur.com " pentru a incarca fotografia. - Folositi modelul de postare de pe prima pagina - Fotografia să nu fie mai veche de 18/03/2019 ora 20:55.
 14. @RaresPDR RPG2 @Dinamovistu RO:Acceptat, tasteaza in joc /RAPORT pentru a vedea de ce puncte ai nevoie pentru efectuarea RAPORTULUI. ENG: Accepted, typing in game /MYREPORT to see why you need the points to make the REPORT. In continuare, te rog sa citesti regula adaugata de curand in Regulamentul nostru Intern: 1.12 Atunci cand iti schimbi echipa din SWAT in ROADS sau din ROADS in SWAT prin intermediul aplicatiei pe forum ai obligatia sa iti faci raportul pe saptamana curenta conform punctajului din echipa in care aplici.
 15. Frumoși ași, nu-mi dai și mie câțiva, poate iau și eu o mână mare :)))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.