Jump to content

Lordd

Member
  • Posts

    1135
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Razvan
  • RPG1 Nickname
    -

Recent Profile Visitors

2988 profile views

Lordd's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

204

Reputation

  1. Exista harta pe YouTube, de ieri chiar, cu toate cadourile. Quest-ul nu e gandit sa-l faci in 10 minute, e un quest valabil 7 zile, e gandit sa ai ce face in astea 7 zile.
  2. Lordd

    Iara ne-ai luat ba tupi toate /n-urile!!!

    1. Tupi

      Tupi

      Ce îți e dat de la soartă nu-ți poate lua nimeni niciodată.

  3. Lordd

    Daca nu se mai adauga update-uri, intervine monotonia si moare serverul. Nu mai suntem in 2013 sa facem trucker cu radio taraf pe fundal sa ne simtim bine, mai trebuie si ceva nou.
  4. 1. Care consideri ca este cel mai interesant update ce a avut loc pe serverele RPG pana acum? 2. Ce ti-ai dori sa vezi in viitor pe comunitatea B-Zone(nu doar serverele pe serverele de SA-MP)?
  5. Lordd

    Ca ai fost in mafie si ai experienta despre coduri, nu inseamna ca ai experienta si la prins coduri. Cand am fost helper, s-au dat 5 admine la un moment dat, dintre care 3 s-au dat special la cativa care aveau zile multe in mafie. Surprinzator, dupa nici macar o luna, au ramas doar aia 2 ce nu primisera up pentru motivul ca aveau zile in mafie, iar unul dintre ei chiar primisera si ban pentru Abuz de functie(atunci cred ca a fost prima si ultima data cand s-au acordat up-uri la cei care au helper si multe zile in mafie pe principiul ca au experienta) Administrarea unui server nu se rezuma la cei cu aim de la war, ci include si treaba asta. Degeaba un admin e activ doar la waruri, daca nu se ocupa si de cei care intra cu troll, de report-uri etc. Sunt multi in mafie, insa serverul nu se rezuma doar la cei din mafie, iar un admin trebuie sa se ocupe de tot.
  6. Lordd

    Da, poti sa gasesti renko free de pe net in PC, dar nu si v4/cheatstw. Dintre serverele de SA-MP, cel mai bun anticheat il are serverul lui Awake, unde chiar scripterul(Ksenon) a zis ca este o pierdere de timp maxima testele TW, pentru ca nu mai suntem in 2014-2015 cand se gaseau codurile la TW. Banurile pentru aimbot cand e lag, sunt destul de rare, de foarte multe ori cei de la CT dau verdictul ca "nu se poate bana, a fost lag".
  7. Lordd

    E destul de ciudat cand alocatia ta se duce pe cumparat conturi pe SA-MP si platit abonamentul la v4. Sunt sigur ca atunci cand dai codul pe rage si cureti tot turf-ul ca simti ca esti un adevarat mafiot, care sigur fara cod nu ar "tine deagle-ul invers". Acum spune-mi ca gresesc, nu la v4, ci la cheatstw.
  8. Lordd

    Vezi ca tu n-ai scris in casuta de mesaj, ai scris in casuta de quote. Si btw, pe restul serverelor este activ un anticheat numit SAMPCAC, ce a fost si pe B-Zone, insa nu a dat randament(nu ca ar da randament pe comunitatile pe care e activ, insa trebuie sa ofere o impresie ca exista si el) Bobo a zis de multe ori ca il plateste pe ala care vine si face un anticheat bun, insa probabil cum refuza inclusiv $$, nu exista. Si pe metin toata lumea se plange de cheateri si ca staff-ul nu face nimic, iar cand au bagat un anticheat ce a rezolvat problema lor, au aparut toti ca "ei sunt nevinovati". Aceeasi situatie si pe CS:GO si chiar pe GTA V, unde jocul e cu plata.
  9. Lordd

    "nici nu ati anuntat". Decizia a fost pusa in aplicare astazi, iar astazi a fost facut si anuntul. Cred ca pe orice comunitate te duci, te anunta cu maxim o zi inainte de aplicare. Sincer, si eu ziceam exact ca si tine ca staff-ul nu-si face treaba, insa cand am ajuns admin, crede-ma, mi-am schimbat total opinia. Staff-ul se implica mult mai mult decat pare, iar eu, te asigur ca exista o norma obligatorie de codatii ce au primit ban strict pentru aimbot/no-recoil, pentru fiecare admin 1-3. Chestia e ca de multe ori se da /cheater si pe "ultimele palete" de la war, cu scor de -10, -15, doar asa, lucru ce ingreuneaza munca adminilor destul. Sunt destui care au aimbot, insa trebuie sa strangi ca si admin dovezi clare, pentru ca dupa aia apar clipuri d-alea pe youtube de genul "CUM AM LUAT BAN PE B-ZONE", "AM LUAT BAN AIUREA PE B-ZONE" si alte clipuri din alea facute sa-si exprime frustrarea si cu un thumbnail cu un smileyface, ca de ce nu. Tine cont ca este o echipa de voluntariat, majoritatea din staff au facultate/scoala/job si exista zile in care nu pot intra la waruri, pentru ca surprinzator, SAMP-ul nu o sa le aduca o paine pe masa in viitor. Iar legat de masura asta, daca esti un jucator normal ce nu ai intentia sa banezi cate 100 de conturi, eu zic ca nu ar trebui sa iti faci probleme. Ti-am zis, asta-i recomandarea mea, trage umpic sa ajungi in staff, pentru ca odata ajuns, o sa vezi ca treaba nu e doar lapte si miere.
  10. Lordd

    Imi e dor de tn grasule:(

    1. eB Arhix

      eB Arhix

      Nu mai are cine sa faca buguri :(

      Imi e dor de un rollback :( 

    2. FnZ

      FnZ

      :))) oh well

  11. Lordd

    Buna ekko, cmf?

    1. DMR

      DMR

      Uite bn bro, tu?

    2. Lordd

      Lordd

      Bn, acu am vzt ca mai faci si tu youtube ca am uitat de tn srry:(

    3. DMR
  12. Lordd

    Cred ca ar trebui sa fie mutata sectiunea asemenea tabului "Moduri". Cand intram acolo sa ne fie afisata o singura sugestie si noi sa avem optiunea sa votam daca vrem sau nu, apoi sa ne fie oferita alta sugestie si tot asa.
  13. Lordd

    A fost o greseala sa faceti fuziune automata. Era mai bine pe website fiecare isi transfera propiul cont.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.