Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Penguin

Member
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Penguin

  • Birthday 03/14/2002

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Pingu
  • Skype
    facebook:151330242040302

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gaesti, Dambovita
  • Hobbies
    SA-MP

Previous Fields

  • Real name
    Valentin
  • RPG Nickname
    Pingu

Recent Profile Visitors

467 profile views

Penguin's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

2

Reputation

  1. Manager&Analist Tehnic LowPings.RO - Gazduire SA:MP, CS1.6, Minecraft, TS3, Gazduire Webhost SSD

  2. NickName RPG3: Silviu_15

    Dovezi/poze: https://imgur.com/a/17sFp

    Frate, sunt dovezi destul de clare, baga-l pe blacklist.

  3. Penguin

    Bravo ai cod

    chiar am ras cand am vazut titlul topicului
  4. Nick:CrzMan Level:40 Vârstă (reală):14 Sex (real):Masculin Vechime pe server:Aproape un an. Poză cu /stats:http://imgur.com/T1xPHFZ Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Îmi doresc să obțin funcția de Primar deoarece vreau să ajut în special playerii de level mic cu bani pentru diferite necesități (licențe, buylevel, o mașină decentă etc.) dar și pe ceilalți, playerii cu un nivel decent și o experiență pe server cu informații, ajutor la diferitele probleme dar și sprijin financiar. De asemenea, îmi doresc să devin primar pentru a schimba ceva pe RPG2. În ultimul timp vi s-au promis multe dar când s-au văzut primari faptele au lipsit. Fiți siguri că eu nu voi fi ca restul, ați putut vedea ce fel de persoană sunt în luna Martie când mi-am făcut campanie prin evenimentele mele organizate. Sunt o persoană capabilă, serioasă și demnă pentru a deține o astfel de funcție. Mereu mi-am dorit această funcție și ar fi un vis împlinit să dețin funcția de Primar, aș avea eu personal cu ce să mă mândresc ca și realizare pe acest server pe lângă celelalte realizări. Majoritatea mă cunoașteți sau ați avut ocazia să o faceți în această lună prin intermediul evenimentelor mele și v-ați putut forma o părere despre mine și știți pe cine votați. Ce intenționez să fac pentru jucători: După cum am specificat mai sus, eu voi avea un rol bine stabilit ca și primar. Voi organiza evenimente zilnice pentru jucători iar premiile vor fi pe măsură. Premiul poate varia de la o sumă de $3.000 până la $50.000. Evenimente vor fi de tipul: Last Man Standing (LMS) Last Car Standing (LCS) Primul la mine Stunt SMS / Trivia Simon Spune Par / Impar Paintball Deagle Gun Game Primul cu [/w] și multe altele. Veți avea parte și de evenimente speciale unde voi avea nevoie de ajutorul unui admin sau va fi ceva mai diferit și mă voi ocupa eu alături de alți jucători. Am mai făcut în această lună deci nu vor lipsi nici acest tip de evenimente. După ce seiful primăriei va fi umplut voi împărți taxa jucătorilor de nivel 2-7. Voi face acest lucru de cel puțin 2 ori / zi. Spre deosebire de ceilalți primari EU NU VOI CERE DONAȚII PRIN [TRANSFER]! Voi veți decide care va fi și taxa pentru luna Mai, care poate fi 1$ / 3$ / 5$ sau 10$. Voi organiza diferite tombole unde jucătorii pot câștiga premii care pot consta în bani sau alte surprize.
  5. Multumesc! Este destul de interesant pentru incepatori.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.