Jump to content

Cretsu

VIP
  • Posts

    1597
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Cretsu

  1. On 7/2/2023 at 10:23 PM, psoN said:

    Deși sunt încântat de fuziune și am fost pro de la început, câteva impresii după o zi de la fuziune:

    • Au existat 2 tentative de înșelăciune asupra mea referitor la achiziția unor bizuri, 2 jucători de pe RPG2 încercând să-mi vândă acțiuni la alt biz decât am convenit prin /sms, sperând că probabil nu știu ce ID are bizul respectiv.
    • Am pățit să fiu jignit ca la ușa cortului de un individ aflat la volanul unui Infernus și cu rpg2_ la început de nume, doar din simplul motiv că eu eram cu o Blista Compact și, săracul de el, nu avea loc să treacă de mine, eu mergând prea încet pentru nivelul lui.
    • Am fost ironizat pe chatul facțiunii de un coleg cu rang 1 provenit de pe RPG2 pentru că mi-am permis să-l atenționez cu ce greșește, aici fiind alte reguli decât pe celelalt server.
    • Am fost înjurat prin SMS de un începător cu rpg2_ la început de nume care a trimis o întrebare prin /n și nu a fost mulțumit de răspunsul meu.

    Și vin cu niște întrebări: Exista vreun regulament pe RPG2 sau, dacă exista, respecta cineva vreo regulă? A existat vreodată vreun caz de respect între jucători? S-a știut vreodată ce înseamnă bunul simț? 

     

    Nu spun că toți sunt așa, Doamne ferește! Știți că în general exemplele proaste ies în evidență și sunt mai vizibile.

    Uneori credeam că pe RPG1 existau probleme de comportament, dar acum am impresia că am jucat într-o mănăstire plină de călugări și măicuțe, iar acum au năvălit înăuntru niște huligani. 

     

    Sunt în continuare fericit că s-a reușit cu succes resuscitarea acestui pacient în moarte clinică, chiar dacă nu se știe cât o va mai duce în viață. 

    Acelasi lucru se intampla pe toate RPG-urile, problema este ca toti mucosii injura, n-au respect fata de oameni mari. Ca admin am intampinat multe insulte si m-a durut in basca. Deci in concluzie, sa te doara in palarie ce spune X pe samp. 

    On 6/29/2023 at 9:33 PM, uL Syko said:

     

    N-ai idee despre ce vorbești, nu pentru coduri sau vânzare ori tentativă vânzare cont am fost eu banat cu no unban, ci pentru unele prostii pentru care au dat denumirea de "comportament toxic", nu stau să intru să scriu pe aici iar ce s-a întâmplat și ce nu, că nu despre asta e topicul ăsta, dar stai liniștit că am banuri primite și aiurea, mai ales ultimul.

     

    Cât despre vârsta mea, eu aș propune să te mai documentezi și apoi să comentezi.

    Peace ✌️

    Totusi ,n-ai fost usa de biserica.. :)) 

  2. On 6/27/2023 at 5:42 PM, DarK4MooN said:

     

    Salut,

     

    Deci si eu cu 11 luni vechime nu as avea ce sa caut pe rpg1 lider, corect?

     

    Meriti mai mult Alin. Pacat, majoritatea s-au lasat si fuziunea abia acum se face, too late....

  3.                                                                                                                  Nume: Cretsu
                                 
    Link catre contul dvs (Website): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Cretsu
                                                       
    Alte precizari: I*m a legend

  4. Real Name: Eugen
    B-Zone Nickname: Cretsu
    Membru al comunității din: 2016
    Messaj pentru (Iubit/Iubita, coleg, sot/sotie, prieten, parint, cucerit...etc): Iubita
    Acesta este membru/a al/a comunitatii?(Da/Nu): Da
    Mesajul:

    Frumoasa mea iubita,

    Eu niciodată nu mi-am putut imagina că este posibil de a se dedica unei persoane complet. Această persoană în cele din urmă ar înlocui complet toată lumea. Tu ești acea lumină care străbate întunericul zilelor mele și salvarea mea de la plictisire și mâhnire. Tu ești fericirea mea ce nu are limite și eu nu vreau niciodată să mă despart de tine. Îți mulțumesc pentru încrederea pe care o ai în mine și pentru că ești o parte importantă a vieții mele. Tu ești motivul pentru care eu devin o persoană mai bună. Eu am fost complet captivat de tine și aș vrea să împart fiecare clipă de bucurie cu tine. Știi, eu câteodată îmi imaginez că după cincizeci de ani de căsătorie noi vom ședea în umbra copacului din ogradă, lângă casa noastră unde după atâția ani trăiesc copii și nepoții noștri. Aceasta probabil este dorința spre care tind toți oamenii. Tu ești a mea și așa va fi mereu. 

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.