Jump to content

Tupi

Mods Team
  • Posts

    7350
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

File Reviews posted by Tupi

  1. Îmi place conceptul, felul în care te-ai "jucat" cu textdraw-urile din server (mutare/eliminare/modificare) împreună cu cele adăugate de către tine pentru a realiza un hud informativ cât mai simplu și la obiect. O sugestie din partea mea ar fi să implementezi în mod și restul de comenzi care se regăsesc și în restul modurilor de tip "Taxi Helper" și bineînțeles să îi schimbi numele modului pentru ca jucătorii să nu fie nevoiți să folosească 2 moduri diferite. În orice caz, ți-ai bătut capul ceva timp cu textdraw-urile și trebuie apreciată munca. Keep it up!

  2. Deoarece am observat că foarte mulți dintre cei care se uită peste acest mod îl consideră ilegal și il raportează în legătură cu asta aș dori să vă spun următoarele 2 lucruri:

    1. Modurile care sunt considerate ilegale atât prin regulamentul serverului cât și prin excepții nu vor fi aprobate în această secțiune de moduri deoarece nu dorim sancționarea jucătorilor.

    2. Înainte să trimiteți un report în legătură cu un mod citiți regulamentul serverului. În el este precizat foarte clar de către Kelton ca modurile de drift SUNT LEGALE atâta vreme cât nu se abuzează de ele în siuații precum urmăriri de poliție sau alte situații abuzive.

     

    Sper că v-am lămurit prin acest review ca modul ESTE LEGAL atâta vreme cât nu îl folosiți în mod abuziv. Dovada: https://imgur.com/qJhapXe

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.