Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Vees.

Member
  • Posts

    291
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vees.

  1. Vees.

    /Service Taxi

    Are cu ce sa se laude
  2. Wow, chiar m-ati suprins insa mai astept 1-2 creatii.
  3. Insfarsit au facut schimbari la taxi #tahoma #huntley #alpha.
  4. Display Name:Vees Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Cover Profil Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):Nu pot sa pun link-ul, il aveti pe pagina 2 la request. Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Tema (În caz că nu există o imagine):Cocaina sau ceva care sa aiba legatura cu Pablo escobar. Text:Vees sau fara text. Dimensiuni:Potrivite pentru un Cover Profil. Alte precizări:Multumesc anticipat.
  5. Eu am 28 de ore si alea cu ajutorul questului.
  6. Asta seamna cu fosta mea prietena.
  7. Lasa-ma ca trebuie sa fac post-uri pe forum:))
  8. Eu am saptamana altfel si invat pentru bac...mare vacanta mi-am tras si eu.
  9. https://imgur.com/a/5aKud Cea mai mare realizarea a mea de cand joc B-zone
  10. Crow joci lol mai tarziu ? Add Senpai Vees
  11. Nick (sa:mp) : Vees. Nick-uri anterioare :Vees,Vees.Trocan De cat timp joci (sa:mp) : din 2012 Warn-uri in joc(motiv) :n-am avut niciodata Ai avut vreodata ban?(motiv) :Nope. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru ca de ce nu Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu activitatea mea mirifica pe acest forum uimitor. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? :Normal Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? yes De unde ai aflat de acest clan? : Curry Realizarile tale pe B-Zone : Co-leader SF Taxi si vreo 200+ zile in SF Taxi fara fw. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? destul Planuri de viitor : Helper Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : O ai in descriere Alte mentiuni :Sa traiesti.
  12. Adevarat, sa vezi polonezii pe League of Legends.
  13. Display Name:Vees. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Tema (În caz că nu există o imagine): Pablo Escobar din serialul Narcos. Text:Vees. Dimensiuni: Le stiti si voi Alte precizări:Multumesc anticipat, aveti +1 din start.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.