Jump to content

Echipa B-Zone urează tuturor Paște Fericit!
V-am pregătit un Quest total special pe serverele RPG. Detalii aici

MihAiPOWER

RPG4 Helper
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About MihAiPOWER

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 04/22/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/ElysiuM
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/profiles/7656

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  ♕AimBot♕
  ♕WallHack♕
  ♕SurFly♕
  ♕3/3♕
  ♕Codat♕
  ♕AimLock♕
  ♕Silent♕

Previous Fields

 • Real name
  Mihai
 • RPG2 Nickname
  TiGeR.AIMBOT
 • RPG3 Nickname
  MihAi.HealHack
 • RPG4 Nickname
  MihAi..

Recent Profile Visitors

476 profile views
 1. MihAiPOWER

  Modpack By MihAi.. RPG4

  Version 1.0.0

  1 download

  Salut, acesta este un modpack făcut de mine cu toate modurile posibile, el se in cadrează în vremea modurilor 2015-2017 când Samp-ul nu avea tot felul de "Rainbow" sau alte moduri. !Vreau s-ă atenționez de la început ca aceste moduri nu sunt făcute de mine, ele au fost colectate de pe diferite site-uri si au fost editate de mine sau lăsate asa!. Tot modpack-ul este sigur a fost scanat de către antivirusul, Avast de 3 ori nu a fost găsit nimic. Iar pentru că unora le este frică de SAMP.DLL, și se pot face tot felu de smecheri cu acesta, am s-ă las un test de pe VirusTotal cu tot GTA-ul. Puteți da click pe oricare cuvât pentru a vă redirecționa către link-ul de la VirusTotal. Moduri pe masini nu au fost adăugate, sau moduri de a schimba vehiculele. Distracție plăcută, cu acest Modpack, dacă se întâmplă probleme puteți să-mi da-ți un PM. Modpack-ul conține următoarele:1. Moduri de tip ASI: -Interface Editor (Interfața hud-ului editată). -Outfit (Modul de arme pe spate). -Flickr (Modul care ajută să nu-ți tremure textura). -Map (Mapă pe "M" cu locații B-zone). -Sampfuncs (Este acel mod care permite utilizarea altor moduri de tip cleo). -Fixes-ul (Denumit ca modul "MultiProcess") (Modul care permite conectarea cu mai multe conturi). -ChangeSkin-ul (Îți permite schimbarea skinului vizual doar pentru ține, folosind comanda [/cskin<<Id-ul skinului>>] îți poți schimbă skin-ul. Skinurile sunt puse pe următoarele id-uri: 1, 2, 271, 270). 2.Moduri de tip DLL: -Samp.dll editat (Acestuia i-a fost schimbata culoarea de la bara de HP si bara de Armura). 3. Moduri de tip CLEO: -Changer (Îți poți schimba vremea in joc prin comanda [/setw] iar prin comanda [/sett] iti poți schimba timpul din joc mai exact ora.). -DigiInfo (Acest mod iti arată Stamina, Bara de Viață cât si Armura în cifre. Dar și când sunteți intr-un vehicul v-ă arată HP-ul acestuia). -Fc-037 (Acesta este Fast Connect-ul pentru o conectare mai rapida). -Pin by Popika (Acest mod va adauga automat pin-ul cand v-a conectati (Cam dupa 30 de secunde), ori prin comanda [/.p]). 4.Schimbări făcute în Models, Dată cât și în Audio:-GTA3.IMG (Schimbarea de anumite Skinuri cu id-ul 1, 2, 271, 270, de Arme, cât și de Harta). -Hud.txd (Schimbat). -Efecte (Schimbate). -Timecyc (Schimbat). -Iar în folderul Audio au fost schimbate sunetele armelor. Am uitat s-ă precizez mai sus el este pe tema de culoare Mov (Purple).
 2. Nick: MihAi.. Rank: 2 Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 17/03/2019 Motivul: Sunt plecat la niste rude. Alte precizări: In caz ca ajung mai devreme acasa am sa vin imediat.
 3. MihAiPOWER

  Nick: MihAi.. Rank: 5 Mă învoiesc de la sedinta / antrenament / war: War Data: 17/1/2018 Motiv: Am niste probleme cu PC-ul. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 1/2 Alte precizări: Multumesc! Daca reusesc sa-l repar am sa intru cat de repede pot.
 4. MihAiPOWER

  Bine facem, tu?
 5. MihAiPOWER

  Nick-ul tau: ElysiuMServer: RPG4.B-ZONE.RODescrierea bugului: Salutare, vrea sa va prezint urmatorul bug, cel din (/raport) care statusul de la war este eronat. Dovada mai jos, si un bug care nu se spawneaza hp-ul si arma la war cand omori pe cineva acestea nu se spawneaza nu e lag sau ceva de genu se spawneaza abia dupa ce mori si revi pe turf. Si inca o problema dar nu cred ca se pune ca un bug dc (/myreport) iti da ce ai pe (/raport), il rog pe Adi007 sa schimbe comanda (/MyRaport) nu report. Screenshot(s): https://imgur.com/a/9eFZmZ3 (bugul de pe /raport) || Dovada cu HP-ul se vede clar ca dupa ce ii omor nu se spawneaza nimic:
 6. MihAiPOWER

  Noroc, ce mai ziceti?
 7. MihAiPOWER

  Numele tău: ElysiuM Rangul tău: 4 Suma depusă: 10.000$ Dovadă: https://imgur.com/a/tbPu4kD Data: Azi Motivul amenzii: - la war
 8. MihAiPOWER

  Numele tău: ElysiuM Rangul tău: 4 Suma depusă: 10000$ Dovadă:https: //imgur.com/a/UBLO2WT Data:15.11.2018 Motivul amenzii: Minus la war Alte precizari: Se mai intampla.
 9. MihAiPOWER

  Numele tău:ElysiuM Rangul tău: 3 Suma depusă: 15.000$ (Amenda e de 10.000$) Dovadă: https://imgur.com/a/L0guxlp Data:14.11.2018 Motivul amenzii: - la war.
 10. MihAiPOWER

  Nick: ElysiuM Rank: 2 (Supplier) Mă învoiesc de la: war Data: 18 Octombrie 2018 Motiv: Nu sunt acasa. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 1/2 Alte precizări: Daca ajung pana in ora de war-uri, particip.
 11. MihAiPOWER

  Numele tău: ElysiuM Rangul tău: 2 Suma depusă: 5.000$ Dovadă: https://imgur.com/a/ogySOak Data: 11/10/2018 Motivul amenzii: Minus (-) la war.
 12. MihAiPOWER

  Nick: Elysium Rank: 1 Mă învoiesc de la: sedinta / antrenament / war: War Data: 10/10/2018 Motiv: Am probleme cu windows-ul nu pot ajunge. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 2/2 Alte precizări: - Mersi mult, am dat edit ca nu postasem model-ul corect.
 13. MihAiPOWER

  Numele tău: TiGeR.AIMBOT Rangul tău: 1 Suma depusă: 20.000$ Dovadă:https://imgur.com/a/v6KOZDJ Data: 08/10/2018 Motivul amenzii: - war
 14. MihAiPOWER

  Nick: ArtyoM. Rank: 1 Mă învoiesc de la: sedinta / antrenament / war: war Data: 05/10/2018 Motiv: Am probleme cu windows ul si nush daca pot rezolva in seara asta. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 1/2 Alte precizări: Bafta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.