Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Victory Alexxandru

Member
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Victory Alexxandru

  1. -Nume: Alexxandru-Rank: 4-Candidatul testat: Play4Fun-Rezultat proba teoretica: 1/3-Rezultat proba practica: 0/3-Rezultat final: Admis! -Alte precizari: Felicitări!
  2. Nume: Alexxandru Rank:4 De ce dorești această funcție?: Am mai avut aceasta functie de nenumarate ori in aceasta factiune in trecut si imi place sa mai ajut si eu cu cate ceva. Si ca sa mai am ce face si eu pe joc inafara de raport ! Alte precizari:Mulțumesc
  3. Prea mult strica Devile Slab rau topicu ba, nu mai e ca mai de mult.. Cred ca din cauza la lider..
  4. - Nume: Alexxandru - Rank:5 - Candidatul testat: [Ekt]Canuta - Rezultat proba teoretică: 3/3 - Rezultat proba practică: - - Rezultat final: Respins! - Alte precizări: Succes data viitoare!
  5. - Nume: Alexxandru - Rank:5 - Candidatul testat: BoykaRo - Rezultat proba teoretică:3/3 - Rezultat proba practică:- - Rezultat final: - - Alte precizări: Succes data viitoare. Si te rog nu mai comenta ca intrebarile nu sunt explicite cand tu raspunzi ca Shamalu are nevoie de regim special de tractare si ca sanctiunea pentru tractare ilegala este FW.
  6. - Nume: Alexxandru - Rank:5 - Candidatul testat:S.Vlad - Rezultat proba teoretică:1.5/3 - Rezultat proba practică:0/3 - Rezultat final: Trecut! - Alte precizări: Succes!
  7. Nume: Alexxandru Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Pentru ca am mai fost tester aici o buna perioada de timp. Imi place sa dau teste si cred ca am experienta necesara pentru a fi tester. Alte precizari: Multumesc.
  8. Temele nu le faceam nici in liceu, tu crezi ca fac la facultate?
  9. asa ii cand dormi prin canale, dormi sa-ti tina de foame
  10. Nume: Alexxandru - Numele celui reclamat: HashXD - Levelul celui reclamat: 6 - Bara RPG a reclamatului (cea mică): - Motiv: DM aiurea - Dovezi: https://imgur.com/a/lNvGxzy - Alte precizări: /ftalkpower 3
  11. AAA, dar pe tine de ce te-a lăsat stăpânul acasa?
  12. Prostule, nu a zis nimeni nimic te tine, nu tre sa dai tu explicații pentru eileen și cățeii ei. Nu mai fii prost te rog ca de obicei ms.(si nu te da cu aia), ca din câte vezi domnișoara aici de fata isi cauta căței noi.
  13. Foarte bine ma bucur ca măcar atâta știi. Sy tu myay kerut mie sati explic asta an făcut. Baftalones. Chemați katelul Cristi sa comenteze ceva pliz, mie d0r de iel
  14. Pai da. Am citi cu mare placere ce ai scris. Ca și la bac, fiecare are comentariul lui, fiecare are opinia lui. Eileen te rog sa îți potolești cățeii, ca dacă ii puneam sa explice ceva dintr o carte sigur îmi ziceau ca nu știu sa leg doua cuvinte sau sa scriu :)))
  15. OK, în primul rand sa iti zic cine a fost Mircea Eliade, un scriitor, ca ma aștept sa nu știi cine a fost. Citatul l-am cules dintr o carte scrisa de el când învățăm pentru bac. Ce înseamnă? Dintr un citat fiecare înțelege ceva, depinde de gândire. Eu as zice ca el prin acest citat vrea sa zică ca toată experienta lui a fost culeasa prin joc, cu zâmbetul pe buze, la fel ca un copil, pentru joaca ne face întotdeauna sa zambim și sa fim mai veseli(ceea ce voi probabil nu știți ca nu aveți prieteni cu care sa va jucati) . Adică el numește cariera lui dacă pot sa zic asa un joc sau ca a fost ajutat de joacă sa aprofundeze. El s-a folosit de joc, pentru a fii întotdeauna cu zâmbetul pe buze când face ceea ce face. Ne îndeamnă ca întotdeauna sa ne jucam, sa fim cu zâmbetul pe buze pentru ca doar asa putem face ce ne place și desigur sa acumulam experienta. Dacă tu ai alta părere despre citat e treaba ta. Asta e părerea mea sincera, nu sunt eu un filosof sau ceva..
  16. Ce ziceam. Da, am scris cu un i și îmi asum, dacă erați deștepți poate veneati cu alte argumente, dar nu va duce capul. Deșteptul ala de meridional, a rămas și el blocat pe o fraza. :)))) Sunteți ca berbecii. Vai de steaua voastră. Ieșiți dracu afara din casa și socializati cu lumea. Disperartilor.
  17. Cataa, nu te ai obisnuit? Astia cand nu au argumente numa asta zic, ca nu stii sa scri. Uita-te la ultimele lor replici. Din 4 replici 5 sunt cu "Nu stie sa scrie, nu stie sa lege doua cuvinte" Nu ii duce capul mai mult
  18. Calm, spre deosebire de tine, ma duce destul. Prefer sa nu ma cert cu injositi ca tine sau ca amicii tai.
  19. Maty, insfarsit! Asteptam de la tine asta. Ne-am saturat si noi, cam toata factiunea sa stam cu astia 3-4 cati is, adunatura asta de nimicuri. Nu am vrut sa jignesc dar cu astia altcumva nu se poate. Nu ne putem pune cu pupincurista serverului, cu cel mai mare lider NR si cu unu care isi pune poza cu un baiat, pentru bataie de joc. Iesiti afara, leprele societatii.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.