Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Victory Alexxandru

Member
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Victory Alexxandru

  1. - Nume: Alexxandru

    - Rank:5

    - Candidatul testat: BoykaRo

    - Rezultat proba teoretică:3/3

    - Rezultat proba practică:-

    - Rezultat final: -

    - Alte precizări: Succes data viitoare. Si te rog nu mai comenta ca intrebarile nu sunt explicite cand tu raspunzi ca Shamalu are nevoie de regim special de tractare si ca sanctiunea pentru tractare ilegala este FW. 

    • Nickname pe mix.b-zone.ro: Alexxandru
    • Descrierea problemei: Nu mi se sterg modurile, de exemplu din folderul cleo le sterg dar cand intru in joc le am, de ce? Am sters si tot folderul cleo, modurile pe joc tot au ramas.
    • Imagini/Video:-
    • Alte precizari:-
  2. 4 minutes ago, Ryz said:

    Ce faceti doamenlor? Ba @North Maty  eu nu m-am certat cu nimeni, dar un individ care spune despre Krysty Eileen & co ca sunt nu stiu cum imi insira mortii pe whatsapp la 12 noaptea ca ultimul crizat doar pentru ca eu ma inteleg cu ei, pai ba fratilor, din partea lor nu am primit niciodata astfel de injuraturi, asta spune multe despre nivelul de IQ, ma acuzi aiurea si fara nicio dovada incepi sa injuri, wtf dude, ia-ti o viata. Puteti sa intrebati pe cine vreti, eu le-am spus si lui @Krysty si lui @Eileen ca nu sunt de partea nimanui, si totusi sunt prieten cu ei, dincolo, au inteles in prima faza au inteles dar cum a aparut o chestie m-am trezit tap ispasitor si injurat ca la usa cortului. Degeaba vorbiti despre impacare cand voi nu puteti purta o discutie cu cineva si sa va sustineti argumentele fara sa injurati sau sa jigniti.

    Prostule, nu a zis nimeni nimic te tine, nu tre sa dai tu explicații pentru eileen și cățeii ei. Nu mai fii prost te rog ca de obicei ms.(si nu te da cu aia), ca din câte vezi domnișoara aici de fata isi cauta căței noi. 

  3. 3 minutes ago, Eileen said:

    Meai zys ca nu styu cn e Mercea Eleade..si t-am explecat si eu semnificatia cetatului thau ca sa vezy ca sthiu sa leg doo cuvinte!

    Foarte bine ma bucur ca măcar atâta știi. Sy tu myay kerut mie sati explic asta an făcut. Baftalones. Chemați katelul Cristi sa comenteze ceva pliz, mie d0r de iel

  4. Pai da. Am citi cu mare placere ce ai scris. Ca și la bac, fiecare are comentariul lui, fiecare are opinia lui.     Eileen te rog sa îți potolești cățeii, ca dacă ii puneam sa explice ceva dintr o carte sigur îmi ziceau ca nu știu sa leg doua cuvinte sau sa scriu :))) 

  5. 36 minutes ago, Eileen said:

    Domule, daca esti atat de destept te rog respectuos sa-mi explici in 3-4 randuri semnificatia citatului de la semnatura ta. :)) Arata-ne ca tu esti destept, noi pana acum ti-am dovedit contrariul.

    OK, în primul rand sa iti zic cine a fost Mircea Eliade, un scriitor, ca ma aștept sa nu știi cine a fost. Citatul l-am cules dintr o carte scrisa de el când învățăm pentru bac. Ce înseamnă? Dintr un citat fiecare înțelege ceva, depinde de gândire. Eu as zice ca el prin acest citat vrea sa zică ca toată experienta lui a fost culeasa prin joc, cu zâmbetul pe buze, la fel ca un copil, pentru joaca ne face întotdeauna sa zambim și sa fim mai veseli(ceea ce voi probabil nu știți ca nu aveți prieteni cu care sa va jucati) . Adică el numește cariera lui dacă pot sa zic asa un joc sau ca a fost ajutat de joacă sa aprofundeze. El s-a folosit de joc, pentru a fii întotdeauna cu zâmbetul pe buze când face ceea ce face. Ne îndeamnă ca întotdeauna sa ne jucam, sa fim cu zâmbetul pe buze pentru ca doar asa putem face ce ne place și desigur sa acumulam experienta. Dacă tu ai alta părere despre citat e treaba ta. Asta e părerea mea sincera, nu sunt eu un filosof sau ceva.. 

  6. Ce ziceam. Da, am scris cu un i și îmi asum, dacă erați deștepți poate veneati cu alte argumente, dar nu va duce capul. Deșteptul ala de meridional, a rămas și el blocat pe o fraza. :)))) Sunteți ca berbecii. Vai de steaua voastră. Ieșiți dracu afara din casa și socializati cu lumea. Disperartilor. 

  7. 1 minute ago, South Cataa said:

    Adevăratul asta e, eu nu stiu sa leg doua cuvinte, nu? Unde ai văzut tu ca nu am scris eu corect gramatical?

    Cataa, nu te ai obisnuit? Astia cand nu au argumente numa asta zic, ca nu stii sa scri. Uita-te la ultimele lor replici. Din 4 replici 5 sunt cu "Nu stie sa scrie, nu stie sa lege doua cuvinte"

    Nu ii duce capul mai mult =))

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.