Jump to content

duke22

Member
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About duke22

  • Birthday 01/24/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Photoshop,Fotbal,SA-MP.

Contact Methods

  • Skype
    manolache.florin52

Previous Fields

  • Real name
    Florin

Recent Profile Visitors

588 profile views

duke22's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Reputation

  1. morrrrrr :)))))))))
  2. Nick:.DuKe Level:28 Sugestii/Păreri:1.Sa se puna viteze mai mari la masinile de la 800k in sus 2.Cand PD foloseste comanda /duty sa ii de-a si armura. 3. Sa se mareasca sansa de castig la /spin undeva pe la 50%,60% si castigurile sa fie mai mici. 4.Cand membri din gang vor da /rob sa nu mai poate folosi tec9 si combat.
    1. oC SniQuit

      oC SniQuit

      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))...
  3. Nick:.DuKe Rank:2(Detective) Motiv:Vreau sa incerc ceva nou sa ma duc dupa robbery. Alte precizari:Multumesc.
  4. * Nick: .DuKe * Rank: 1 * Echipa: Rutiera. * Lipsesc din motivul: Are majorat un var si nu pot ajunge. * Alte precizari?: Multumesc.
  5. Nickname:.DuKe Rank:LV Supervisor(4) Propunere:Propun cand acceptam /needlicense, sa imobilizeze acel player, ca mai sunt unii care pleaca din oras in oras si mergi jumatate de ora dupa ei. Cu ce crezi ca ajuta?:Am ajunge mai repede la acel player. Alte precizari:Sper sa fie acceptata.
  6. Nickname: .DuKe Rank: LV Senior (3) Propunere: Ca playeri sa nu mai astepte 300 de ore casa se duca licentele. Sa astepte 200 de ore. Cu ce crezi ca ajuta?: Am face mai multe puncte la raport si ar fi mai bine pentru memberi rank 1,2. Alte precizari: Sper sa fie acceptata.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.