Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

L3G0

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About L3G0

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  David
 • RPG3 Nickname
  WronG.
 • RPG4 Nickname
  Unknown. , .Reus, L3G0.MENTOLATU
 • MIX Nickname
  L3G0

Recent Profile Visitors

102 profile views
 1. L3G0

  Nick: L3G0.RUPFASURI *Rank: 2 *Data sedintei/evenimentului: 25/04/2019 *Motivul absentei:Plec la un concurs la baschet, am meci. *Alte precizari?: Bafta!
 2. L3G0

  Nick:UnknownRank:1Ma invoiesc de la(antrenament/sedinta/war):warMotiv:Sunt ocupat, nu pot sa ajungData:30.05.2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana(x/2):1/2Alte precizari?:Bafta
 3. L3G0

  Ok, te rog fa asta.
 4. -- Nick:Dr0ll -- Level:12 -- [/stats] dinainte de problemă:Imi pare rau , nu am , nu e necesar. -- [/stats] după problemă:Idem ( Va rog cititi descrierea problemei, nu e ceea ce pare) -- Descrierea problemei:-- Salut!Joc pe aceasta comunitate aproape din ziua in care s-a deschis (RPG4). Pana acum nu am avut probleme in privinta contului, sa fie spart sau ceva.Dar , ieri mi s-a spart ultimul cont pe care am de gand sa il incep, si anume Dr0ll.Am facut o cerere de recovery, stiu cine e, dar nu asta este problema. Cea mai mare problema este faptul ca am pus acolo e-mail-ul meu , dar eu nu stiam ca si acela a fost furat de catre un jucator. Sa iti explic cum a procedat excrocul. -Pe mine si pe un prieten, Burtosul ( pe samp) , eram cu el pe skype, si cu cel care mi-a furat contul, a zis ca a facut el un server si a zis sa intram sa ne prezinte. -Am intrat, si cand ne-a pus sa ne inregistram, trebuia sa punem o parola, si e-mail-ul. -El are baza de date a serverului si a vazut parola si e-mail-ul. -Ma tot deconecta de pe server si am devenit suspicios.- http://imgur.com/a/HJ0Ch - Eu am inceput acest cont, puteti sa va uitati la last logins pe Dr0ll. -Prima poza de pe cont!-http://imgur.com/a/FUvU1 - Acum , sunt legat de maini si de picioare. Te rog contacteaza-ma si ajuta-ma sa imi recuperezi contul , nu vreau sa ma despart de aceasta comunitate care , mi-a ramas in suflet adanc, aici am inceput sa joc Sa:MP, si nu vreau sa se termine acum! -- Informatii folositoare: Cel care mi-a spart contul joaca pe comunitate rpg4 si il cheama CanTouchThis, apartinand factiunii Paramdics.Am si dovezi referitoare la el.Ofer daca e nevoie.
 5. Nick: Dr0ll Rank: 2 Vreau job-ul: CarJacker Motiv: Este un job interesant si vreau sa fac skill Durată (maxim 1 săptămână):Da, am inteles, voi respecta asta.
 6. Nume: Dr0ll >cu zero , doar ca nu mergea... Rank-ul detinut: 1 Membrul care ti-a acordat amenda: SpiKe2 Motivul amenzii: Raport anuntat pe /f Dovada platirii amenzi [/fdeposit]: https://postimg.org/image/3lrh15vjr/ Alte precizari: Bafta
 7. Nume:Dr0ll Rank-ul deținut:1 Membrul care ți-a acordat amenda:ReD_BuLL Am primit amenda numărul:6 Dovada plătirii amenzii (/fdeposit):https://postimg.org/image/brc3rgyl5/ Alte precizări:Bafta!
 8. Am sa va prezint un mod doar pentru cei din LSSI.Si anume un sampgui de iarna:* Descrierea modului:Sampgui Imagine:https://postimg.org/image/720bz0r9p/2c15984c/ Download:https://postimg.org/image/720bz0r9p/2c15984c/ Salvati si redenumiti, apoi puneti in Folderul Original SAMP.Multa Bafta!Dr0ll.
 9. L3G0

  Faza e ca m-am lasat intre timp de b zone pe contul asta, am Luat un ban tampit si fara motiv care mi-a distrus tot, toata speranta la acest server.... Mersi Alexandrew In momentul asta nu am ban pe server, dar in urma acestui ban nu mai pot sa fac nimic.Sa intru in factiuni.
 10. L3G0

  Salut, Azi am sa va prezint o mica tinta imprumutata de la tovarasii nostri rusi. Denumirea originala al modului: Tinta Descrierea modului: Inlocuieste tinta din joc cu o tinta mai buna . Poze / Video (obligatoriu): http://imgur.com/a/SbshU(cand trage cu deagle-u) Download Link: http://imgur.com/mYKEEBf Instructiuni de instalare (obligatoriu): Puneti tinta in hud txd cu ajutorul lui txd workshop. Alte precizari: +1 Daca va plac.
 11. L3G0

  Hi guyt,i wanna to say this.I ve been banned incorectly for a hack that i never used.Yes is it in my pc,but nobody haves proof when i used hacks, because i never used.I try to get unban fast...
 12. Nick:L3G0 Level:15 Rank:1 Mă învoiesc de la:Activitatea cu ls taxi Data activităţii:03.07.2016 Motivul:Plec intr-o mini excursie cu familia,nu stiam ca avem activitatea,nuj mai poate fi replanificata ,dar luni voi veni,deoarece dureaza doar o zi. A câta învoire pe această săptămână este?:a doua,dar de prima nu a fost nevoie Alte precizări:Sper sa ma intelegi.
 13. Nick: L3G0 Level: 15 Rank: 1 Mă învoiesc de la: War Data activităţii: 01.07.2016 Motivul:Trebuie sa plec la un eveniment cu familia(priveghi) A câta învoire pe această săptămână este?: 1/2 Alte precizări: Trebuie sa plec cu familia,s-ar putea sa ajung dar nu sunt foarte sigur 0
 14. Nick:L3G0 Level 15 Rank:6 Mă învoiesc de la: Wars. Data activităţii: 27.06.2015 Motivul: windows...tre refacut A câta învoire pe această săptămână este?:1 Alte precizari s ar putea sa ajung
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.