Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South Azonic.

Member
  • Posts

    342
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by South Azonic.

  1. Nick: Azonic. Rank: 2 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri Acțiuni efectuate în săptămâna: 2 Dovezi: Namecover 1: https://imgur.com/a/10Gmsjn Namecover 2: https://imgur.com/a/F3UAiLu Alte precizări: Nu am
  2. O sa il aleg pe a lui @Smailykes Multumesc!
  3. Mersi frumos, mai astept o poza si imi aleg. Arata bine oricum
  4. Display Name: Azonic. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/wrPDB Tema (În caz că nu există o imagine): Vreau sa fie tema cu "Audi". Sa fie frumoasa, si sa fie mai multe poze, si cu blur si fara. Text: Azonic si sub nume sa scrie Gangsters Family cu un font inclinat putin de culoarea acelui fum rosu aprins din poza pe care am dat-o. Dimensiuni: Cat mai mare ca sa poata fi acceptata de forum. Alte precizări: Daca se poate sa fie mai multe avatare nu decat 1 singur, si cu blur si fara. Multumesc!! Nu am pus liniute intre cerere - nume - avatar deoarece primeam o eroare din partea forumului.
  5. Display Name: Azonic. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aceasta este prima Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/wrPDB (sau ceva sa fie frumos cu Audi in special) Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Azonic. RPG4 Dimensiuni: cat mai mare sa fie acceptata de forum Alte precizări: Vreau ca textul sa aiba culoarea acelui fum de la masina, asa de rubin, rosu aprins.
  6. Are cineva niste moduri pentru mafie, timecyc cu ceata sa iasa jucatorii in evidenta, tinte pentru dgl/tec/combat/rifle, skinchanger, si sa fie pentru pc-uri low?
  7. Salut. Ma gandeam la urmatorul lucru: Ce ar fi sa ne intalnim unii dintre noi, in viata reala, si nu doar in joc. Adica sa fie cate un mic "meeting" in orasul fiecaruia dintre noi, sa ne cunoastem, sa ne imprietenim. Te-am pus pe ganduri, nu-i asa? Ei bine, ca sa fie frumos, o sa pun un poll la aceasta postare in care o sa va pun mai multe optiuni cu data meetingului. Vreau sa faceti cat mai multe grupuri in orasele voastre, si sa fiti in numar cat mai mare. Doar sa nu credeti ca cel mai frumos "meeting" nu va fi premiat. Pentru voi o sa pregatesc 1000 de gold. Si vreau sa faceti urmatorul lucru: 1. Sa filmati meetingul, si sa-l lasati in pm pe forum. 2. Sa fiti organizati, chiar vreau sa iasa frumos. 3. In video sa va prezentai pe voi insiva: Gen cum va numiti atat in real cat si in joc, si la sfarsitul videoclipului, sa strigati toti: B-ZONE E CEL MAI TARE !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.