Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RazorSILENT

Member
  • Posts

    276
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About RazorSILENT

  • Birthday 05/11/2000

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RazorSILENT's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

32

Reputation

  1. Salut Botys! Salut Menthol. Ce mai faceti? Cum sunteti? Cum e raportul? Ziua mai tot timpul e gol pe /wanted, asta inseamna activitate din partea membrilor din departamente. Bravo tuturor.
  2. Felicitari Toriino pentru interviu! Un interviu foarte reusit! Mult succes in viata!
  3. @, Neata Apollo. Bafta la raport. Eu mi-am terminat raportul duminica seara, la limita. Bafta tuturor la rapoarte.
  4. » Nick: Hanks » Rank: 5 » Nick-ul celui reclamat: DoN.Alexiss » Level-ul celui reclamat: 10 » Bara RPG a celui reclamat (cea mica): » Motiv: DM. » Dovezi (ScreenShot/Video): http://imgur.com/a/iix6a » Alte precizări: A fost adaugat de catre mine pe Black-list cu 1/2 advertismente.
  5. » Nick: Hanks » Rank: 5 » Data: 18.03.2017 » Am dat test cu: Dark2002 » Test practic:(x/3): N/A » Test teoretic:(x/3): 3/3 » Rezultat final: Picat.
  6. @@Alphadores Stefan, Buna dimineata! @@Alphadores Stefan, Buna dimineata!
  7. Salut! M-am gandit sa faceti un nou update. Acesta find factions. Sa fie adaugate pe gamemode-ul survival, factiuni, pasnice, mixte, gang-uri, etc. Hq-urile sa fie in diferite locuri si sa fie in /warp informatii, coordonatele de a ajunge la fiecare factiune. Membri din factiune indiferent de tip sa aive comenzi de teleportare la hq, dar si comenzi specifice factiunii in parte. Topicurile factiunilor sa fie redeschise sau refacute. Daca s-ar aproba acest update, am fii mai multi playeri, care doresc sa joace si asa am popula serverul de minecraft. La gang-uri sa fie pus niste turfuri mari in care sa fie waruri si sa castigi bani, 1k-2k /per war. Iar la celalte factiuni, fiecare in parte cu ocupatiile fiecare factiuni. La clanuri trebuie adaugate niste turfuri mai mici in care membri clanului sa se bata pentru castigarea warului, iar acestia sa primeasca bani, iteme, gen munitie, armament, iron, diamond, obsidian, etc. Bani la un war intre clanuri sa fie intre 200$ - 1000$. Iar pentru factiunea Hitmen, sa fie pus mai mare puse arme, gen arc, sabie, etc. Sper sa fie aprobat aceasta propunere si in viitor sa fie si aplicata, pentru ca doar prin update-uri noi si frumoasa putem popula minecraftul! O zi/ seara buna tuturor!
  8. Mda. Vroiam sa fac si eu parte din echipa de evenimente, macar acolo. Macar vroiam si eu -10p la tractari din raport, dar asta e.
  9. » Nick: Hanks » Rank: 5 » Data: 16/03/2017 » Am dat test cu: EssentiaL » Test practic:(x/3): 2/3 » Test teoretic:(x/3): 1,5/3 » Rezultat final: ADMIS!
  10. » Nick: Hanks » Rank: 5 » Data: 18/03/2017 - 18:30. » Motivul invoirii: Este ziua unui prieten si nu am sa pot ajunge acasa la timp. Sper sa ma intelegi Andrew.
  11. @, Apollo, alti au si scoala si viata sociala, nu doar sa stea toata ziua pe un joc sa faca raport. Apollo, vad ca tu doresti sa faci din factiunea asta o factiune foarte grea in care sa fie doar membri sanctionati. Nu toata lumea are timp sa faca raportul. E extrem de greu, dar daca Andrew vrea sa sanctioneze membri, asta e.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.