Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

dL.GeorgeVP

Member
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

4 Followers

About dL.GeorgeVP

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 08/03/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Mirea George
 • RPG1 Nickname
  George_VP
 • RPG2 Nickname
  KingDeviL,George_VP,RancoUraganu

Recent Profile Visitors

688 profile views
 1. Regulament Blacklist clan: De acum pe blacklist veti fi pusi pe perioade, perioadele le aveti mai jos: Pentru [/clanresign] fara a anunta pe joc / forum liderul / subliderul - Amenda - 100.000$ Pentru amenintarea membriilor din clan - Amenda - 50.000$ Pentru stergerea aplicatie dupa un vot NEGATIV / 3 VOTURI NEUTRE - Amenda - 50.000$ Pentru jignirea(fara motiv / abuziv) membrilor din clan: - Amenda - 25.000$ Nota: Acest regulament este provizoriu. PM doar la George_VP.dLife, Zeyrox sau Pink. Nota: " Apasati pe nume ".
 2. Înainte de a intra în clan, aveţi obligaţia de a cunoaşte regulamentul clanului. - Organizarea Clanului: Liderul împreuna cu membrii de rank superior au ultimul cuvânt în luarea oricărei decizii. Doar membrii de rank 6+ care fac parte din staff-ul clanului pot sancţiona membrii pe baza unor dovezi clare. Membrii care nu ascultă de cei de rank superior pot fi sanţionaţi (sanctiune: amenda 50.000$, clan warn la a doua abatere, demitere dacă continuă). Membrii care doresc să se alăture clanului pot face o aplicaţie pe website, în care să completeze câmpurile afişate cu date corecte. Notă: Doar candidații cu cele mai multe voturi pozitive (PRO), pot fi invitați în clan. - Activitate: Membrii care nu acumulează într-o lună de zile minim 20 ore jucate vor fi considerați inactivi (sancțiune: demitere). Membrii care nu se conectează la server timp de 14 zile fără a avea o cerere de inactivitate vor fi considerați inactivi (sancțiune: demitere). - Cereri inactivitate: Cererile se fac pe forum. Un membru are dreptul la cel mult 14 zile de inactivitate o dată pe lună. Un membru nou intrat în clan nu are dreptul la cereri de inactivitate în prima sa săptămână în clan. - Demitere: Se acordă uninvite membrilor care au cel puțin 2 săptămâni și își depun cererea de demisie. Orice membru care nu are minim 2 săptămâni în clan va fi demis cu 3/3 Clan Warns. Notă: În cazul în care ați primit ban 3 sau mai multe zile veți putea rămâne în clan doar dacă sunteți debanați printr-o cerere de unban, nu și dacă vă cumpărați unban cu gold. - Aplicații: Fiecare membru are obligația de a vota la fiecare aplicație de pe website. Voturile trebuie să fie Pro / Contra - Motiv - Dovada / Neutru - Motiv Nu aveți voie să lăsați voturi la mișto sau să dați contra pe motive aiurea. Cine nu o sa respecte criteriile de vot, o sa primeasca Amenda 10.000$(prima abatere), ClanWarn(a-2-a abatere), 3/3(a-3-a abatere). Amenzile le postati in topicul Amenzi / Ticket. Inainte sa votati verificati si topicul '' Lista Neagra ''. Posibili sa aplice membrii care sunt pe lista. - Promovarea în Rank: Membri care cer rank-up vor primi AMENDA 15.000$ la prima abatere si ClanWarn la a doua. Aveti timp 24 de ore sa platiti amenda sau primiti ClanWarn. Nota: Neplata amenzi se sanctioneaza cu ClanWarn. Rank 1 - La intrarea in clan. Rank 2 - 700XP. Rank 3 - 1600XP. Rank 4 - 2500XP. Rank 5 - 4000XP. Rank 6 - V-a fi ales de catre lider sau prin voturi de membrii clanului.
 3. Buna ziua! In acest topic se vor posta urmatoarele: RANK UP, RANK DOWN, CWARN, CLEARCWARN. Doar liderul sau sub-liderii clanului au voie sa posteze in acest topic*(SANCTIUNE:CWARN). Pentru fiecare sanctiune/promovare, se v-a spune si motivul(dovada). Model de postare: » Nick:» Rankul detinut:» Numele celui sanctionat:» Sancţionat cu (Clan Warn / Demitere / Rank Down: » Promovat de la rankul X la rankul Y: » Motiv:» Dovada:» Alte precizări:
 4. Nickname: KingDeviL Rank: 3 Level: 7 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Programul meu la munca a fost modificat de când cu COVID19, eu ies la 19:30 și autobuz spre casa am abia la 20:00 și ajunge în stație la munca pe la 20:10/20:15... Și fac 30 de minute pana acasă. Data sedintei/activitatii: 28.03.2020 Alte precizari: Mulțumesc mult de înțelegere.
 5. dL.GeorgeVP

  Nickname: RancoUraganu Rank: 5 Nu pot să vin la (ședință/activitate): sedinta Data organizării: 28.03.2020 - Sambata Motiv: Programul meu la munca a fost modificat de când cu COVID19, eu ies la 19:30 și autobuz spre casa am abia la 20:00 și ajunge în stație la munca pe la 20:10/20:15... Și fac 30 de minute pana acasă. Alte precizări: Multumesc de intelegere Kris, te pup bro.
 6. dL.GeorgeVP

  Bună ziua! QUEST • Propun readaugarea vechiului Quest, cel care trebuie sa aduni 150 obiecte si sa primesti premiul special. Doar odata sa-l faci. Deja este plictisitor noul quest.Acum câțiva ani ne strângeam 5/10 playeri sa facem quest...acum sigur este plictisitor... Premiul sa sa fie ca cel vechi: 250.000$, Gold, RP, MP, HIDDEN SAU VIP CAR. VEHICLE • Vehiculele să aibă opțiunea Rainbow. Culoarea Rainbow sa o poți cumpăra din [/Shop] la prețul de 600GOLD. FACTIONS • Când un jucător civil, pașnică, gang sau mixt te ataca când ești OFF-DUTY sa primească automat wanted. CLANS • La clan ar mai trebui adaugat motivul pentru care dai RANK UP, RANK DOWN, CLAN WARN, CLEAR CLAN WARN , DEMITERE. • Sa poți cumpăra CLAN XP sau CLAN LEVEL din [/Shop]. Ex: 500XP - 300GOLD, 1000XP - 500GOLD. Level Up - 1500/2000GOLD. Ar trebui scoasa comanda /clanresign iar playeri care vor sa iasa din clan sa faca o cerere pe WebSite. HOUSE • Sa se bage noi interioare la case. Ex: MEGA INTERIOR - 3300GOLD • Sa îți poți alege un interior custom(din cele existente pe GTA). Ex: CUSTOM INTERIOR - 5200GOLD • O idee pentru house upgrade, sa îți poți cumpăra seif la casa din [/Shop]. • În seif sa poți introduce materiale, droguri, arme. Ex comenzi: [/housesafebox](/hsb) - aici ar merge un dialog box la fel ca la SafeBox. [/housesafeboxacces] - sa îți apară un dialog cu toți rentari și sa poți da acces la seif renatarilor. • Seiful casei sa fie de minim 3000 sloturi. • Și orice rentar care are acces la seif sa poată introduce droguri, arme sau materiale.
 7. Nickname: BlackHD Rank: 2 Level: 7 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Săptămâna asta am lucrat schimbul 2 de la 14:00 pana la 22:30, ajung acasă pe la 23:30/45. Data sedintei/activitatii: 1.03.2020 Alte precizari: Mulțumesc mult de înțelegere.
 8. dL.GeorgeVP

  Noroc.
 9. dL.GeorgeVP

  Noroc.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.