Jump to content

Fetita Criminala

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fetita Criminala

  1. Ce moduri sa am daca de abia am instalat Windows + GTA SA-MP?

     

    Installer-ul e GTA-San Andreas.mdx crackuit de HOODLUM, l-am luat de pe torrente acum 10 ani, mergea perfect pe Windows XP si a mers si dupa ce am trecut la Windows 10 in 2016, iar cand mi-am luat Ryzen-ul 3950X in 2020 am avut aceeasi problema "Unable to execute" si dupa cateva zile mi-a zis cineva sa umblu la compatibilitate si problema s-a rezolvat bifand "Run as an administrator" dar acum nici asta nu rezolva problema si singura explicatie ar fi versiunea de Windows 10 diferita fata de cele anterioare.

     

    Pot instala si cel de pe b-zone.ro/gta dar asta nu explica problema de mai sus: de ce cel dela HOODLUM care a mers 10 ani nu mai merge?

  2. Salutare prieteni si dusmani,

     

    Nu m-ati mai vazut pe server de vreo luna din cauza ca mi-am reinstalat Windows-ul, am instalat GTA San Andreas urmat de SA-MP, San Andreas-ul (single player) merge dar SA-MP nu merge. Am dat click dreapta pe ambele gta_sa.exe si samp.exe > Properties > Compatibility > Run as an administrator, Run in compatibility mode for Windows 98, XP, 7, etc, am incercat toate variantele posibile si intotdeauna imi da eroare "Unable to execute" (vedeti video).

     

    Va rog ajutati-ma ca mi-e dor sa mai postez filme amuzante pe canalul meu YouTube cum fac DM si ma alearga politia pe toata harta minim 15 minute ca sa ma prinda!

     

     

     

  3. Salutare! Cu toate că nu mai joc SA-MP în mod regulat, mă gândesc dacă această fuziune era într-adevăr necesară. Deşi fuziunea a fost foarte bine gândită şi anunţată din timp (spre deosebire de rivale care anunţă azi că se va face mâine), părerea mea e că fuziunea va fi începutul sinuciderii comunităţii B-Zone aşa cum se întâmplă cu rivalele.

     

    Bugged a avut odată 5 servere, în septembrie 2017 4 din ele au fuzionat în 2 dar probabil din cauza că jucătorii nu se înţelegeau cu colegii de pe celelalte servere, foarte mulţi s-au lăsat de SA-MP, aceste 2 servere fuzionate nu au mai atins numărul de playeri al niciunui server dinainte de fuziune, White-ul ajungea la maxim 150 iar Black-ul la maxim 50, au fost nevoiţi să facă o a doua fuziune pe 23 Iunie să rămână cu 1 singur server, Blue. Au fost 1000/1000 pentru câteva zile, dar acum rareori mai trece de 700 playeri. Spre sfârşitul anului nu va mai atinge nici 500. Acum e de vină şi gamemode-ul foarte plictisitor de la ei.

     

    Nephrite a făcut fuziune pe 13 August, la fel au fost 1000/1000 pentru câteva zile, iar acum începe să scadă.

     

    Ce bine e că B-Zone e singura comunitate pe care panel-ul arată numărul mediu şi maxim de playeri în ultimele 60 zile (nu doar cel din prezent).

     

    În vara lui 2018 când numărul de playeri rareori mai atingea 500 chiar şi pe RPG1 şi RPG2 eu spuneam pe frecvenţă că va continua să scadă la 200 playeri maxim în 2019, va urma o fuziune urmată de închiderea servereror. Se pare că m-am înselat.

     

    Dacă ne uităm la evoluţia numărului de playeri, pe toate cele 4 servere se observă o creştere uşoară din iulie incoace, ceea ce e surprinzător în perioada în care majoritatea copiilor pleacă în vacanţă (la mare, la bunici, etc). RPG1 se învârte în jurul la 500 playeri iar RPG2 în jurul la 400 playeri. În curând vin zilele comunităţii şi începe şcoala şi numărul de playeri (cel puţin pe RPG1 şi RPG2) are şanse să depăşească pe cel de Blue şi fără fuziune. Chiar credeţi că B-Zone mai are nevoie de fuziune?

     

    Să zicem că se face fuziunea mâine, mă aştept la 2 servere de 1000/1000 pentru câteva zile, apoi vin zilele comunităţii şi va fi o aglomeraţie infernală de nu te vei putea conecta pe server, după care numărul de jucători va începe să scadă, încât anul viitor va fi nevoie de o a doua fuziune care va continua acelaşi efect de scădere a numărului de jucători… cred că în maxim 2 ani se va închide şi ultimul server de SA-MP B-Zone (sau este posibil să mai ţină că foarte posibul Bugged va muri înaintea noastră iar unii playeri se vor muta la noi).

  4. Nu inteleg de ce ziceti ca departamentele sunt dezavantajate.

    Oricine poate face punctele de maraton rapid intrand la Paintball, 2 minute = 2 puncte, e mult mai rapid si mai sigur decat sa dai rob, sa omori politisti, sa comiti infractiuni si sa astepti sa fi arestat ca sa dai /bail.

    Nu mai dati /ad aiurea "pentru maraton" ca stati 10-15 min sa luati 1 punct si aglomerati CNN-ul cand altii chiar au nevoie sa vanda ceva.

    PS: se vor da si alte premii in afara de bani, respect points, rob points, escape points, bail, etc? gen masini, ca la advert de craciun?

  5.  Nume: Fetita_Criminala

    - RPG Bar: Fetita_Criminala.png

    - Tipul de interviu dorit: normal, dar sa includa cat mai multe intrebari despre viata reala, virtuala si situatia serverului

    - Numele celorlalți participanți (dacă există): doar eu

    - RPG Bar al participanților: -

    - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da
    - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: NU! desi stiu engleza la perfectie, vreau interviu in romana sa inteleaga toti incepatorii

    - Alte precizări: vreau sa fie pe la ora 14-22 cand sunt cel putin 400 playeri online, va fi primul meu interviu (si probabil ultimul) de pe SA-MP, la finalul interviului veti avea parte de o mare SURPRIZA!

  6. On 6/9/2018 at 8:40 PM, Fetita Criminala said:

    - Nume: Fetita_Criminala

    - RPG Bar: Fetita_Criminala.png

    - Tipul de interviu dorit: normal, dar sa includa cat mai multe intrebari despre viata reala, virtuala si situatia serverului

    - Numele celorlalți participanți (dacă există): doar eu

    - RPG Bar al participanților: -

    - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da

    - Alte precizări: primul meu interviu (si probabil ultimul) de pe SA-MP, la finalul interviului veti avea parte de o mare SURPRIZA!

    Este posibil sa reprogramam interviul in weekendul asta pe la ora 14-22 cand sunt cel putini 400 playeri online, sau in cursul saptamanii cu un reporter care poate intra seara?

    Reporterul desemnat anterior (Tiramisu1) mi-a zis ca nu poate intra seara cand puteam intra eu si mi-a cerut sa anulez interviul si sa dau cu altcineva.

  7. - Nume: Fetita_Criminala

    - RPG Bar: Fetita_Criminala.png

    - Tipul de interviu dorit: normal, dar sa includa cat mai multe intrebari despre viata reala, virtuala si situatia serverului

    - Numele celorlalți participanți (dacă există): doar eu

    - RPG Bar al participanților: -

    - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da

    - Alte precizări: primul meu interviu (si probabil ultimul), la finalul interviului veti avea parte de o mare SURPRIZA!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.