Jump to content

Kasparov

Member
  • Posts

    317
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kasparov's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

65

Reputation

  1. asta nu e nevoie să se demonstreze, toți o știu deja și chiar dacă văd cu nu se pricep cine sunt (dacă au mai dat de mine pe aici), le-o zic eu sau asta a fost un fel de afirmaíe dramatică gen Sherlock Holmes, unde încercă să scoți ceva neștiut de nimeni la suprafață? mare personalitatea a dumneavoastră. câte unul după fiecare ban/suspend primit, ca să mai variezi so try again, cuz u didn't guess sincer, la început voiam să pun unul dintre aceste două răspunsuri: a. ”hahahah” sau b. ”vai de pula ta” însă am zis, nu ladna, felul în care tratezi o persoană determină și comportamentul lui/percepția pe care o are despre sine, așa că am zis să încerc să te tratezi ca o persoană demnă de a primi un răspuns din partea mea. Eu am încercat, însă e [insert răspunsul ”b.” arătat anterior]. deci, definitiv, ești un caz pierdut. try again, cuz u didn't guess x2 try again cuz u didn't guess x3 hahahhaa aici chiar meritat.
  2. viața reală bate grav teoriile tale abstracte ”pe foaie” hahah, Dacă păsările nu ar zbura, atunci cine crezi că ar fi inventat becul? Cam așa logică are și fraza ta în ceea ce privește cauza-efectul. Totuși, să zicem că da, că în timp ce femeiile sunt mai interesante de legăturile emoționale/sociale, bărbații sunt mai interesați de a atinge anumite obiective sau sunt interesați de obiecte mai mult decât altceva. Ca să-ți arăt cât de prostesc este argumentul tău: barbatul are o influenta "atat de mare" in stabilitatea si sanatatea unei familii (afirmația ta). Aum gândește-te la situația unui tată alcoolic, criminal sau violator. Oare aduce stabilitate și sănătate? Lipsa lui ar aduce mai multă stabilitate și sănătate decât prezența lui. Figura masculină poți să ți-o găsești și în afara familiei, deci s-a dus pe fereastră argumentul ăsta. nu, bratan. Stai gără griji că am am avut/am/și-l voi avea, atât tată și bunic că tot zici. Diferența este că poți să te pui în încălțămintea altor persoane și să înțelegi și perspectiva lor fără neapărat să fii trecut tu personal prin așa ceva: discuțicu alți oameni, citești o carte (dacă nu ești psihopat și ai inteligență emoțională te poți pune în pielea personajului), citești biografii (non-fiction) sau o mai dai prin psihologie. Știi cum era o frază, omul care nu citește trăiește doar o viață, omul care citește trăiește sute de vieți așa că nu e chiar greu să te pui în locul altor persoane dacă ai vreo 30 de minute libere pe zi pentru o lectură sau o discuție. Sau în alte cuvinte, nu, nu înțeleg
  3. Nu prea îți pot găsi un text de lege, însă mă pot juca puțin cu Codul Penal. ”Nu este imputabilă fapta prevăzută de legea penală săvârșită de persoana care, în momentul comiterii acesteia, nu putea să-și dea seama de acțiunile sau inacțiunile sale, ori nu putea să le controleze din cauza intoxicării involuntare cu alcool sau alte substanțe psihoactive” (Art. 29 CP) Relația de filiație, se naște odată cu momentul concepției unui copil adică din momentul în care are loc actul sexual care duce la sarcină. Mai departe, chiar ai dreptate, văd și eu o lacună în CP și Cod Civil cu privire la lipsa voinței bărbatului, însă dacă ne gândim logic, neplata alimentelor are pedeapsa cea mai grea: Închisoarea, și nu poate răspunde penal cineva dacă are o cauză de neimputabilitate, adică dacă ”plata alimentelor” s-a născut dintr-un fapt unde avem o intoxicație. Deci, poți chiar să nu răspunzi. Totuși, nu pun mâna în foc. Îți dau ceva dreptate aici.
  4. CATASTROFALE, da? Să fim serioși, în zilele de azi la câte divorțuri sunt, o mare parte din copii sunt dați pe mâna mamei și-și văd tatăl doar odată în câteva săptămâni sau lunii. La fel cum din familii unde sunt prezenți ambii părinți ies copii degradați social, la fel pot ieși și din familii monoparentale de fapt. Nu-și are o influență atât de mare. pericolul și degradarea familiei stă în bărbat, deci pentru societate acesta reprezintă pericolul major. Dacă ar fi o familie de gay, pedepsele nu vor fi la fel, ci se va sancționa pe unul mai mult decât pe altul deoarece cineva are o influență mai mare asupra altora. În majoritatea familiilor această influență o are bărbatul. Nici nu se contrazice așa ceva atât de logic. Legile trebuie să se schimbe în ritm cu societate, deoarece sunt făcute având la bază valorile morale și etica predominantă într-un anumit moment istoric. Deci, nici chiar așa când vrei.
  5. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  6. discriminarea nu e legală, ci socială deci cam pe acolo ar trebui să fie abordată discuția. Să zici că statistic femeile primesc pedepse mai mici, etc. nu e o problemă întrucât dacă au loc așa chestii înseamnă că se fac în temeiull legoo, judecătorul are facultatea conferită de lege pentru a lua astfel de decizii, însă discuția ar trebui să fie ”de ce acel judecător a luat această decizia, pe baza a căror criterii nejuridice a întemeiat decizia, care a fost rațiunea”? Nu ar putea fi că vede o femeie ca un sex mai puțin periculos decât un bărbat, eu zic că biologic ar fi așa deci este egalitate în aplicarea legii, sau dacă se consideră ambii la fel de periculoși atunci de ce judecătorul percepe femeia ca mai puțin decât un bărbat? Nu e o discriminare care paradoxal duce la un privilegiu? Dacă e discriminare, atunci privilegiile trebuie să fie discutate dpdv social, nu juridic unde am implica discriminarea feminină. din argumentele de mai sus, se observă că discuția trebuie să țină despre chestii sociale - cum este perceput fiecare sex în societate și de ce este perceput așa și nu juridic cum s-a încercat. eu am o altă viziune despre societate, că fiecare sex își are punctele sale forte și minusuri și astfel pe a locuri e mai evident/benefic un sex să fie ales înainte altuia, totuși această dezbatere cred că bate mai mult spre un antifeminism și problemele întâlnite astăzi, țin mai degrabă de discriminări sexiste unde bărbatul este în centrul societății. Ce e interesant este că pe băncile facultății, în zilele de azi, sunt mai multe femei decât bărbați. Deci chiar mi-ar fi interesant să vedem în ce societate vom trăi într-un viitor
  7. Argumentul 5: Profesional, (demonstrat sociologic) bărbații care au poze cu familia sa în biroul unde lucrează fac o impresie bună, în timp ce o femeie care-și pune pozele de familie în biroul unde lucrează creează ideea că stă cu mintea ”la casă”. O discriminare ce îngrădește posibilitatea unei femei de a-și pune liber ceea ce vrea în biroul său, reprezintă un privilegiu pentru bărbat, o libertate mai largă. Argumentul 6: China. Argumentul 7: Dacă ca bărbat îți faci o carieră pentru întreaga viață, lumea nu se va gândi că ești ”egoist” și indiferent față de copii precum e cazul femeilor. Argumentul 8: Dacă un bărbat decide să nu aibă copii, masculinitatea lui nu este pusă sub semnul întrebării în timp ce a unei femei da (exemplu Maia Sandu în Rep. Moldova ) Argumentul 9 În fiecare religie, dumnezeul este un bărbat. Discuția nu e religioasă, ci cum religia a fost făcută de oameni faptul că avem prin religie întotdeauna în vârful ierarhiilor un bărbat care se transpune într-un privilegiu social (ex. capul familiei) tot e ceva. m-am făcut și eu femeie pentru 0,001 secunde.
  8. îți cobori pantaloni și verifici dacă ai hui dacă îl ai, mergi mai departe dacă nu, te culci în pat și plângă cu muzice depresive de a lui Billy Ellish că doar e la modă între adolescentele de 13 ani, sau nu?
  9. se pot fute și 2 copii de 12 ani, conform MARELUI CP din MD Articolul 174. Raportul sexual cu o persoană care nu a împlinit vîrsta de 16 ani (1) Raportul sexual altul decît violul, actele de penetrare vaginală, anală sau bucală și altele, comise asupra unei persoane despre care se știa cu certitudine că nu a împlinit vîrsta de 16 ani, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 7 ani. (2) Persoana care a săvîrşit fapta prevăzută la alin.(1) nu este pasibilă de răspundere penală dacă este la nivel apropiat cu victima în ceea ce priveşte vîrsta şi dezvoltarea fizică şi psihică. și dacă la 12 ani ai un hui cât unul de 20 de ani, atunci cea de 20 ani se poate fute liber cu tine că doar ”nivel apropiat în ceea ce privește dezvoltarea fizică”
  10. Va bateti in piept ca sunteti designeri dar nici macar nu puteti sa cititice vreau anume de la voi, am cerut cu inmatriculare rusa si pana cand doar la Fiveo am vazut. In rest banuiesc ca prima poza care ati gasit pe google ati selctat-o repejor doar ca sa-mi inchideti gura.
  11. Name: K a w s e Doresc: Avatar Ultima cerere făcută: https://forum.b-zone.ro/topic/367788-cerere-k-a-w-s-e-avatar/#entry5552203 Imagine: - Tema: Masini cu inmatriculare ruseasca (de pref. BMW - Mercedes, Porche). Text: Fara Dimensiuni: De avatar Alte precizari: Multumesc, cu border negru
  12. Name: K a w s e Doresc: Avatar Ultima cerere făcută: https://forum.b-zone.ro/topic/366936-cerere-kawse-avatar/ Imagine: http://imgur.com/a/11YRw Tema: = Text: Fara Dimensiuni: De avatar Alte precizari: Multumesc, border simplu
  13. Name: K a w s e Doresc: Avatar Ultima cerere făcută: https://forum.b-zone.ro/topic/365531-cerere-50-shades-of-wolf-avatar/#entry5513692 Imagine: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/58/d6/b7/58d6b74c298604c60eeae6f1690a4d3c.jpg Tema: = Text: Fara Dimensiuni: De avatar Alte precizari: Multumesc, border simplu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.