Jump to content

Rickardo20042002

Member
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

About Rickardo20042002

  • Birthday 04/20/2002

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Ciacoschi Alexandru
  • RPG1 Nickname
    Rickardo

Recent Profile Visitors

449 profile views

Rickardo20042002's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

26

Reputation

  1. - Nume: Veneto - Ziar scris în data de: Veneto - Ziarul a fost aprobat de către: sniKK. - Ziar (poză): https://imgur.com/a/24vbkrF - Alte precizări: pwp sniKK. 
  2. - Nume: Veneto - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu - Alte precizări: Doresc sa dau cu TexicaNo.
  3. Rickardo20042002

    Retrag, mi-am dat seama ca sunt altii mai buni ca ma vor lua la voturi
  4. - Nume: Veneto - Rank: 2 - Tipul de pachet: 4 - Anunţul: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza jucatori activi cu minim nivel 25. Aplicatii se fac pe website. - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/ctrK2UX - Alte precizări: Pachet finalizat, multumesc !
  5. - Nume: .iSwitcH - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: intrebari generale - Numele celorlalți participanți (dacă există): Nu - RPG Bar al participanților: Nu - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu - Alte precizări: Vr sa dau cu CheChe.BELEAUA
  6. Rickardo20042002

    Nickname: Veneto Rank: 1 Reason: I'm not home Date of the wars:09/11/2018 Total number of pass requests: 1/2
  7. Rickardo20042002

    Nume: Ale[X]KiNG Rank: 1 Data sanctiunei: 26.02.2018 Suma depusă: 5.000$ Motivul amendării: -7 la war Screenshot: https://imgur.com/a/bzvT8
  8. - Nume: Veneto.RENUL - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Votati Veneto.RENUL Mayor. Meserie pentru primarie. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat !
  9. Rickardo20042002

    Nick: Veneto.RENUL Level: 57 Vârstă (reală): 17 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 5-6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Veneto.RENUL Ai mai avut aceasta functie?: Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa fiu primar deoarece voi incerca sa fiu printre cei mai buni, hotaratisi devotati primari si sper sa ajut pe toti playeri de level mic si de level mare. Si eu am avut level mic si am avut o perioada destul de grea la inceput si stiu cum e, din acest motiv doresc sa ajut. Voi fi si un prieten de nadejde, voi da safturi si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa ii ajut la nevoie. Din punct de vedere al evenimentelor, vor fi o gama larga de evenimente distractive dar si cu premii foarte interesante si atractive. Voi fi on aproximativ mereu si voi fi gasit oricand de oricine. Nu am sa enumar un program elaborat al activitatii mele, insa am sa va zic in mare tot ce am sa fac. Ce intenționez să fac pentru jucători: De Luni-Vineri: Mega evenimente si multe activitati impreuna cu distactie garantata si dispozitie buna. - Oferirea taxei de cel putin o data pe zi. - Voi face ghicitori pe /gov c vor fi rasplatite. In week-end:- Se vor desfasura activitatile pe care le doresc ai nostrii cetateni si le vom face deliciul. -Parade. Voi respecta cu strictete aceste promisiune care nu mi se par foarte mari insa vor fi de ajuns pentru a satisface playerii. Votati Veneto.RENUL Mayor. -1: Eventuri zilnice de fiecare tip. -2: Taxa va fi setat pe 1$ . -3: Voi dona bani din buzunarul meu pentru jucatorii cu nivel 2-7. -4: Concursuri saptamanale pe Forum . - Restul voi vedea pe viitor .
  10. - Nume: Matterazzo - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet Tip 4 - Anunțuril dorit: El Loco Cartel recruteaza noi mafioti cu level 20+ si buni la arme. Aplica RPG. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc !
  11. Rickardo20042002

    Am retras aplicatie, nu mergea butonul Edit.
  12. Rickardo20042002

    Nick: Leomatyx. Level: 30 Vârstă (reală): 14 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 1 an jumate RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Eu as vrea sa fac cateva schimbari in functia de primar. Deja ne-am obisnuit ca mereu sa avem aceeasi primari, dar de ce sa nu mai incercam ceva nou Eu, spre exemplu, mi-am dorit mereu sa devin primar, iar cu siguranta mai sunt si altii ca mine. Putem iesi din anonimat si sa avem si noi dreptul la opinia publica si, de asemenea, sa luptam pentru un viitor mai bun. Consider ca am o gandire foarte matura si realista; si ca pot sa fac niste schimbari care sa ajute toti cetatenii. Eu tot am de gand sa fac, nu o fac pentru mine, o fac pentru voi. Desigur, nu sunt eu prea cunoscut pe server, dar fac promisiunea ca voi ajuta mult la dezvoltarea economiei si a societatii. Sunt un tip simplu, care doreste libertatea tuturor de exprimare. Imi place sa fiu modest si sa fiu un bun lider pentru cei din jur. Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc sa fac din San Andreas un loc mai bun pentru jucatori. Doresc sa ajut atat cei incepatori cu donatii, cat si pe cei mai avansati. De asemenea vreau sa programez mereu intalniri cu cetatenii in care fiecare sa-si spuna opinia, pentru ca are acest drept si sa incercam sa rezolvam problemele. Micsorez taxele si impozitele. Doresc sa fac cat mai multe event-uri si petreceri. Dupa cum am spus si in randurile anterioare, chiar voi lupta pentru dezvoltarea economiei si a societatii. Voi sta cu fiecare persoana care are ceva sa-mi spuna si voi ajuta. Va multumesc pentru timpul acordat citirii aceastei aplicatii. Votati daca doriti un nou inceput, o noua gandire, o noua inovatie!! P.S: Am pus RPG Bar, deoarece cand dadeam pe RPG Link te ducea pe alt cont.
  13. -> Nume: Leomatyx. -> RPG Bar: -> Tipul de interviu dorit: Simplu -> Numele celorlalți participanți (dacă există): IonutSiLENT ; Gunnter ; Doge ; Ezio -> RPG Bar al participanților: -> Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. -> Alte precizări: Vreau sa dau live cu Ken(Z)oR
  14. - Nume: Leomatyx. - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): Gunnter. - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Vreau sa dau live cu Ken(Z)oR
  15. - Nume: Leomatyx. - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): IonutSiLENT - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: Vreau sa dau live cu ArsenieBoca69
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.