Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Voiculescu.

Member
  • Posts

    687
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Voiculescu.

  1. Nume: Voiculescu. Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasă: Galben Data când aceasta este valabilă: 18/07/2022 - 24/07/2022 Alte mențiuni: Vă este permis să vopsiți vehiculele facțiunii doar în această culoare decât cea normală. Name: Voiculescu. Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Yellow. Date when it is valid: 18/07/2022 - 24/07/2022 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
  2. Seara frumoasă, paramedicilor! Misiunea acestei săptămâni (18.07.2022 - 24.07.2022) vine cu următoarele cerințe: 1. O poză cu un admin de nivel 2+ in fata Jail LS 2. Faceti poza cu un Vehicul tip Faggio la intrare in Aeroport LV 3. O poză cu un sublider de gang Premii: Locul 1: Raport opţional.  Locul 2: Raport înjumătăţit.   Locul 3: 100.000$. (Suma acordata de mine sau @ TLG Cipy ) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. *Note*  Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune. Aveți timp până duminică la ora 23:59 să completați misiunea, succes!
  3. Buna seara, dragi Paramedici. Marti, in data de 19.07.2022 la ora 22:45 va avea loc o activitate de tip Parc Auto, organizata de factiunile News Reporters, Paramedics si Las Venturas Taxi. Activitatea va avea loc la Spawn LS, asadar pana la ora 22:40 sunteti rugati sa va prezentati la locatia mentionata, cu vehiculul specific factiunii. Membrii factiunilor Paramedics si Las Venturas Taxi vor sta in vehiculele factiunii, la datorie, in timp ce membrii din factiunea News Reporters vor vinde ziare despre Paramedics, Las Venturas Taxi, cat si despre News Reporters, jucatorilor care viziteaza Parcul Auto. De ce vor sta cei din Paramedics si Las Venturas Taxi la datorie? Pentru ca eu am sa incurajez prin intermediul comenzii [/live] jucatorii sa foloseasca [/sevice medic], respectiv [/service taxi]. Acestea fiind spuse, activitatea propriu-zisa nu are un premiu stabilit, insa este un ajutor pentru cei care vor sa termine raportul de activitate inca de la inceputul saptamanii. Cand activitatea pe forumul factiunilor News Reporters, Paramedics si Las Venturas Taxi, aceasta va fi anuntata si prin intermediul comenzii [/news], pentru a informa si jucatorii. Ne dorim sa fie o activitate memorabila, astfel toti membrii factiunii News Reporters care participa la activitate au obligatia de a procura o camera-foto prin intermediul comenzii [/camera] in interiorul HQ-ului factiunii sau in interiorul casei pe care o detin sau in care locuiesc ca si chiriasi, pentru a putea face cat mai multe poze, ca amintiri. Activitatea este una de tip optionala, astfel in cazul in care nu va prezentati la activitate, nu veti fi sanctionati pentru absenta voastra. Totusi, o prezenta cat mai mare la aceasta activitate ar fi de apreciat!
  4. Nick: Voiculescu. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Biannca si AndreiGalatean. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta):- Alte precizari: Mersi!
  5. [Activitate] ➔ Salutare Paramedici, se va organiza o activitate la jumatatea saptamani ce urmeaza. ➔ MIERCURI pe data de 13.07.2022, la ora 22:00, impreuna cu Hitmen Agency se va organizează o activitate OBLIGATORIE de tipul "BOX". ➔ Premiul este la alegere dupa cum urmeaza: Raport Optional sau 500,000$. ➔ Locul activitati va fi la GYM Los Santos! ➔ Mai multe detalii o să primiti la fata locului! ➔ Organizatorii: Conducerea factiunilor Hitmen Agency si Paramedics. Activitatea este una de tip obligatorie, astfel in cazul in care nu aveti postata o invoire de la activitate pe forum in topicul corespunzator, riscati sa fiti sanctionati cu Averisment Verbal..
  6. Nickname tester: Voiculescu. Rank: 6 Data susținerii testului:08/07/2022 Nickname candidat: Mr.Stefanescu Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Mr.Stefanescu Test teoretic:0/3 Test practic: N/A Alte precizari: Test departajare. Pentru ca ati avut 0/3 amandoi, veți susține testul de departajare din nou.., după cum urmează: Mr.Stefanescu - vei susține cu CosmiNN_. Brosky - vei susține cu Voiculescu. Aveți 48h din acest moment să vă contactați testerii și să susțineți testele de departajare.
  7. În timpul testului s-au obținut următoarele punctaje: CRS.BELEZA 0/3 0/3 Lucibanat 1/3 0/3 Samsung04 0/3 0/3 Alex.SoferPePassat 0/3 0/3 AdryanUK.ROALERT 0/3 0/3 MMA 0/3 0/3 Kristi 0/3 0/3 Quizz. 2/3 0/3 Brosky 0,5/3 0/3 Lombah 1,5/3 0/3 Mr.Stefanescu 0,5/3 0/3 CRS.BELEZA, Samsung04, Alex.SoferPePassat, AdryanUK.ROALERT MMA si Kristi veți intra direct în facțiune. Mr.Stefanescu și Brosky, veți susține testul de departajare, după cum urmează: Mr.Stefanescu - vei susține cu Voiculescu. Brosky - vei susține cu RRSCipy. Aveți 48h din acest moment să vă contactați r6 și să susțineți testele de departajare. Restu, îmi pare rău, dar aveti un scor mai mare. Mult succes data viitoare.
  8. Nickname tester: Voiculescu. Rank:6 Data susținerii testului:04.07.2022. Nickname candidat: Ciprian.TRIST Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Ciprian.TRIST Test teoretic:0/3 Test practic:0/3 Alte precizari:Succes.
  9. Nume: Voiculescu. Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasă: Albastru Data când aceasta este valabilă: 04/07/2022 - 10/07/2022 Alte mențiuni: Vă este permis să vopsiți vehiculele facțiunii doar în această culoare decât cea normală. Name: Voiculescu. Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Blue. Date when it is valid: 04/07/2022 - 10/07/2022 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
  10. Seara frumoasă, paramedicilor! Misiunea acestei săptămâni (04.07.2022 - 10.07.2022) vine cu următoarele cerințe: 1. O poza cu lideru de la LV Taxi. 2. Completeaza 2 curse la jobul Trucker. 3. Cumparati o arma de la Gunshop. Premii: Locul 1: Raport opţional.  Locul 2: Raport înjumătăţit.   Locul 3: 100.000$. (Suma acordata de mine sau @ TLG Cipy ) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. *Note*  Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune. Aveți timp până duminică la ora 23:59 să completați misiunea, succes!
  11. Buna seara, dragi Paramedici. Miercuri, in data de 06.07.2022 la ora 22:00 va avea loc o activitate de tip Gun Arena SF, organizata de factiunile Paramedics si Los Santos Police Department Activitatea va avea loc in Gun Game Arena SF (/gps -> Locatii Importante -> Gun Game Arena SF, biz 147). Plecarea de la HQ va fii la ora 21:50. Premiul este de: $500,000 & Raport Optional Premiul va fi acordat ultimului jucator ramas in competitie. De data asta, activitatea va fii OPTIONALA. Doar ca as vrea sa veniti in numar cat de mare.
  12. Nickname: Voiculescu. Rank detinut: Assistant Chief Paramedic (6) Membrul care primeste amenda?: CeDeR. Dovada: https://imgur.com/a/vWUpUzG Alte precizari: Mai atent pe viitor.
  13. Nickname tester: Voiculescu. Rank:6 Data susținerii testului:19.06.2022. Nickname candidat: Adiz. Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Adiz Test teoretic:3/3 Test practic:x/3 Alte precizari:Succes.
  14. Seara frumoasă, paramedicilor! Misiunea acestei săptămâni (20.06.2022 - 26.06.2022) vine cu următoarele cerințe: 1. Sustine 2 interviuri cu membrii din News Reporters. 2. Jefuieste un magazin intr-un grup de robberi. 3. Primeste [/refill] si [/repair] de la un membru TTC. Premii: Locul 1: Raport opţional.  Locul 2: Raport înjumătăţit.   Locul 3: 100.000$. (Suma acordata de mine sau @ TLG Cipy ) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. *Note*  Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune. Aveți timp până duminică la ora 23:59 să completați misiunea, succes!
  15. Nume: Voiculescu. Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasă: Negru Data când aceasta este valabilă: 20/06/2022 - 26/06/2022 Alte mențiuni: Vă este permis să vopsiți vehiculele facțiunii doar în această culoare decât cea normală. Name: Voiculescu. Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Black Date when it is valid: 20/06/2022 - 26/06/2022 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
  16. Buna seara, dragi Paramedici. Miercuri, in data de 22.06.2022 la ora 22:45 va avea loc o activitate de tip Hide & Seek, organizata de factiunile Paramedics si News Reporters Activitatea va avea loc in Primaria LS (/gps -> Locatii Importante -> Primaria LS), asadar pana la ora 22:40 trebuie sa va prezentati la domiciliul primarului. Plecarea de la HQ va fii la ora 22:35. Premiul este de: $500,000 & Raport Optional Premiul va fi acordat ultimului jucator ramas in competitie. Activitatea este una de tip obligatorie, astfel in cazul in care nu aveti postata o invoire de la activitate pe forum in topicul corespunzator, riscati sa fiti sanctionati cu Averisment Verbal..
  17. Nickname tester: Voiculescu. Rank:6 Data susținerii testului:19.06.2022. Nickname candidat: Norbert. Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Norbert. Test teoretic:0/3 Test practic:0/3 Alte precizari:Succes.
  18. Nickname tester:Voiculescu. Rank:6 Data susținerii testului:17.06.2022. Nickname candidat: BlancPain. Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/BlancPain. Test teoretic:2,5/3 Test practic:0/3 Alte precizari:Succes.
  19. Nickname tester:Voiculescu. Rank:6 Data susținerii testului:16.06.2022. Nickname candidat:CretsuBaby Link către contul candidatului:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/CretsuBaby Test teoretic:0/3 Test practic:0,5/3 Alte precizari:Succes.
  20. Nick: i.M.a Rank: 4 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 16.06.2022 Motiv: Sunt la un majorat. Alte precizari?: Bafta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.