Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A K A T S U K I

Member
  • Posts

    548
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by A K A T S U K I

  1. Neamuzant men pare rau.. ?
  2. - Nume:Akatsuki. - Rank:3 - Vreau in echipa:SWAT - Este prima data cand intru in acesta echipa: Da - Alte precizari:<3
  3. Intr-adevar, nici eu nu am auzit sau avut bugul acesta vreodata, dar sunt jucatori care doar pentru asta fac jobul respectiv, sa enerveze alti jucatori. Iti sugerez sa stai undeva aproape de masina (totusi sa nu fii vazut) si daca vezi vreo activitate de genul /report, jucatorul o sa fie sanctionat pentru deranj job. Totusi, daca observi ca masina dispare randomly, iti sugerez sa filmezi momentul, un screenshot nu prea ajuta pe nimeni sa rezolve problema . Spor la joc! EDIT: Eventual filmeaza din momentul in care ajungi pana revii la masina ( si partea in care faci jobul, ca daca e se poate da skip la video).
  4. True, dar chestia asta nu e recenta, exista de cand s-or bagat bunkerele... Nu s-a facut niciodata nimic legat de ea.
  5. ++ Meme ul in sine e decent, dar nu i vad rostul pe b-gag.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.