Jump to content

AT AdRiaNN

Member
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

  • Website URL
    [url="https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/.AdRiaNN"][img]https://www.rpg4.b-zone.ro/players/stats/.AdRiaNN.png[/img][/url]

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Adrian

Recent Profile Visitors

792 profile views

AT AdRiaNN's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

26

Reputation

  1. AT AdRiaNN

    =))))))))))))))))))))))))))) Gg +1
  2. AT AdRiaNN

    I-auzi, imi termin raportul intr-o saptamana cat si pentru un an si nu mai ma conectez un an.. Si playeri pe server cand? I-auzi, imi termin raportul intr-o saptamana cat si pentru un an si nu mai ma conectez un an.. Si playeri pe server cand?
  3. AT AdRiaNN

    Vr sa cistig wa. Iote we Adrian, uorez cu lapti >>>>> https://imgur.com/a/ndMlUg3 <<<<<<
  4. AT AdRiaNN

    Numele proiectului: B-Creative | B-Zone 10 years ♡ Descriere: Happy B-day☆ Timp de lucru: L-am inceput pe la ora 23:00 si l-am terminat pe la 01:30 Numărul persoanelor implicate: Doar eu Alte precziări: Hai cu aprecierile Imagine/i: https://imgur.com/a/LiPRPfA
  5. AT AdRiaNN

    Rank: 2Vreau sa ma invoiesc de la: warMotivul absentei: nu ajung la primul warData activitatii: 31.08.2018Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 asta e primaAlte precizari?: s ar putea sa ajung la ultimul bft
  6. AT AdRiaNN

    Zanule, mai avem si noi waruri sau sal? Dati si voi attack. Ce daca nu avem membri sa luam un turfs macar, dar dai sa ma joc si eu ca d aia am intrat aici, sa ma jok cu baietii @ZaNu
  7. ModPack de IARNA pentru PC-urile LOW/Mediu!


    Link catre videoclip:

     
    Aveti in descriere toate modurile folosite!

    NU EZITA SA DAI UN LIKE SI UN SUBSCRIBE! MULTUMESC!

  8. Dany, sunt [NCS]PhenomenN. daca vezi mesajul asta mai repede decat intri in game te-as ruga daca poti sa mi accepti si mie demisia cat mai repede cand vezi mesajul, te rog.

  9. AT AdRiaNN

    Nick:Cosminilie Rank:1 Vreau sa ma invoiesc de la: Motivul absentei:War Data activitatii:06.12.2016 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 Alte precizari?: Imi place ananasul.
  10. Nickname:CosminIlie Tipul de live: Intrebari din public, viata reala si din joc. Nickname-ul participantilor:Relaxx. RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem? Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?:Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?:Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da. Alte precizari:Multumim.
  11. AT AdRiaNN

    Nick:Cosminilie Rank:1 Vreau sa ma invoiesc de la:war Motivul absentei:Nu pot intra pe PC deoarece am plecat in vizita timp de 1 zi si o noapte la bunica mea la tara. Data activitatii:14.11.2016 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 Alte precizari?: Multumesc de intelegere.
  12. AT AdRiaNN

    Avem sedinta in searaa asta?
  13. AT AdRiaNN

    Nick:CosminIlie Player reclamat:xXShowTimeXx Bara RPG a reclamatului: Descriere:Eram l-a gunshop si m-a omorat si apoi incepe sa ma injure ca pe el in doare ... de Blacklist.Am pus dovada acolo. Motiv:DM si Limbaj Vulgar Dovada: http://imgur.com/niJ0UGJ << Limbaj Vulgar , http://imgur.com/tgGeR9C << DM .
  14. Nickname: [x]alvinn Level-ul detinut: 27 Factiunea din care faci parte: GSB Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.