Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

NorbY.

VIP
  • Posts

    1866
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About NorbY.

  • Birthday 05/24/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany
  • Hobbies
    Many

Contact Methods

  • Skype
    norby_samp
  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/id/norbertM

Previous Fields

  • Real name
    Norbert Mark
  • RPG Nickname
    RazR,

Recent Profile Visitors

12793 profile views

NorbY.'s Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Topic
  • 15 Topics Rare
  • 50 Topics Rare
  • 100 Topics Rare
  • 30 Days Member

Recent Badges

92

Reputation

  1. - Nume: RazR. - Linkul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RazR. - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul [GTR] cauta si recruteaza. Verificati forum ! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 din 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: cu siguranta - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: De sigur - Alte precizări: O cerinta, un membru activ daca se poate!
  2. Tre sa iasa multi sa iese ceva If u know what i mean .
  3. Agresiv ce esti ma @F4L Carter. Bag cioate in ochii la war ca oricum ratez tot ? .
  4. - Nume: NorbY. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/NorbY. - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul GTR recruteaza playeri activi si seriosi nivel 20+, pentru detalii check forum! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Sigur. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Bine'n'teles! - Alte precizări: Multumesc anticipat!
  5. Mersi, nu e rau. Dar mai astept ! Hai ca arata bine, crezi ca ai putea integra GTR deasupra la NorbY. ? Iar " si " sa dispara ? .
  6. Display Name: NorbY. Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Semnătură, Userbar, Logo Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): texturi Text(opțional): GTR si NorbY. Dimensiuni (opțional): La decizia voastra. Asi spune potrivita ! Alte precizări (opțional): Multumesc anticipat !
  7. Mai mai ce activitate mare pe aici! Chiar ma bucur ca am cu cine sta la o poveste!
  8. O port mereu, dar cand ma intalnesc cu tine o dau jos Sper ca sti vorba " Jos palaria" !
  9. Nick : NorbY. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 09.09.2020 Lipsesc din motivul: Sunt la servici. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Multumesc.
  10. Nick : NorbY. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 08.09.2020 Lipsesc din motivul: Sunt la servici. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc.
  11. Sa facem cum se cuvine. Salutare si bine v-am gasit. Cred ca ar fii vremea sa reincep activitatea si pe forum !
  12. 1 2 3 4 5 6 Casa de tuning Je Design a pregătit un pachet estetic și un kit de performanță pentru Seat Leon Cupra 300. Puterea motorului de 2.0 litri crește până la 380 de cai, iar viteza maximă ajunge acum la 285 km/h. La finalul anului trecut, SEAT lansa versiunea Leon Cupra 300.Acum, modelul constructorului iberic a intrat în atenția casei Je Design. Tunerul propune atât un pachet de performanță, cât și un kit exterior, ambele proiectate pentru a oferi și mai multă sportivitate. Pachetul exterior a fost gândit pentru versiunea cu cinci uși a lui Leon Cupra 300. Acesta include praguri laterale îmbunătățite, un eleron a cărui poziție poate fi ajustată și un set de jante de 20 de inch încălțate cu pneuri Hankook S1-Evo. Alături de aceste modificări, Je Design propune și o caroserie presărată cu elemente de culoare galbenă. Casa de tuning spune că versiunea îmbunătățită a lui Seat Leon Cupra 300 are o gardă la sol mai mică cu 20 de mm. În plus, clienții pot opta pentru un set de suspensii semnate de KW. Acestea din urmă scad garda la sol cu până la 45 de milimetri. Sub capota lui Seat Leon Cupra 300 se află motorul de 2.0 litri TSI care produce 300 de cai putere și un cuplu de 380 Nm, disponibil între 1.800 și 5.500 rpm. Casa de tuning Je Design oferă un kit de performanță în două versiuni. Prima crește puterea motorului la 360 de cai putere, iar cuplul primește un spor de 70 Nm. În același timp, viteza maximă ajunge la 265 km/h. Cea de-a doua versiune a pachetului de performanță crește puterea motorului de 2.0 litri la 380 de cai putere. Cuplul motor ajunge la 470 Nm, iar viteza maximă se oprește la 285 km/h. Sursa
  13. Toyota va introduce funcții autonome pe modelele sale doar după acestea își vor demonstra fiabilitatea, întrucât în caz contrar riscă să-și piardă credibilitatea în fața clienților. Constructorii auto dezvoltă în prezent numeroase funcții autonome care vor conduce în cele din urmă la apariția mașinilor complet autonome. În acest stadiu, diverse funcții autonome încep să-și facă apariția inclusiv pe modele de serie accesibile ca preț, însă Toyota evită să urmeze o strategie similară. Oficialii constructorului japonez nu vor să-și asume riscul ca anumite funcții autonome să înregistreze erori, motiv pentru care vor amâna introducerea acestora până când vor deveni sigure. "Nu vrem să fim primii, nu ne putem asuma riscul. Când oamenii cumpără mașinile noastre, ei vor să fie extrem de sigure. Dacă tehnologia nu este sigură, atunci consecințele pentru reputația brandului ar putea fi teribile", spune Didier Leroy, vice-președinte executiv al Toyota. Oficialul producătorului japonez oferă și un exemplu concret pentru o tehnologie autonomă despre care se spune că va reduce accidentele, întrucât va elimina eroarea umană. "Să presupunem că dezvoltăm o mașină fără volan și vă spun că tehnologia aceasta poate reduce de 5 ori numărul de accidente mortale, dar că vor fi în continuare accidente mortale ca urmare a defecțiunilor sistemului. Ai urca în mașina respectivă?", întreabă Leroy. Sursa
  14. Un start-up din Suedia vrea să intre pe piața auto cu o mașină electrică de doar 450 de kilograme, construită din fibră de carbon și materiale bio, cu o autonomie de 300 de kilometri și un preț de 20.000 de euro. Modelul va fi prezentat pe data de 7 decembrie. Uniti este o firmă suedeză înființată în 2016 de Lewis Horne, un antreprenor născut în Australia care și-a dorit să producă mașini electrice pentru “generația milenială”. Primul model electric al suedezilor este construit din fibră de carbon și materiale bio, drept pentru care greutatea este de doar 450 de kilometri. Autonomia ajunge până la 300 de kilometri, iar prețul este estimat la 20.000 de euro. Mașina care va fi prezentată pe 7 decembrie poate veni în două variante, cu două sau patru locuri. Dezvoltarea mașinii a fost posibilă după ce firma a lansat o campanie de strângere de fonduri în urma căreia a obținut peste 20 de milioane de euro de la circa 1.000 de investitori. Banii au fost folosiți și pentru deschiderea unei fabrici în orașul Landskrona, din sudul Suediei, acolo unde va avea loc prezentarea de pe 7 decembrie. Uniti a primit deja 915 de comenzi pentru micuța mașină electrică. Vânzările și livrările sunt programate să înceapă în 2019. Sursa
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.