Jump to content

TLG R Andrei

Member
  • Posts

    352
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About TLG R Andrei

  • Birthday 01/12/2004

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Titu
  • Hobbies
    Inot de performanta.

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

1212 profile views

TLG R Andrei's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

13

Reputation

  1. TLG R Andrei

    Nick:R.Andrei Level:77 Rank:2 Activitatea la care ma invoiesc:Wars Data:05 Martie 2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul:Am Canonul cel Mare si nu pot ajunge la wars pentru ca trebuie sa fiu la biserica Alte precizari:Succes!
  2. Nick:rpg4_R.Andrei * Rank:2 * Echipa:Roads * Invoire [sedinta / antrenament / activitate]:sedinta * Data/Ora: 24.08.2019 ora 21:00 * Lipsesc din motivul:După cum stii nu imi merge PC, incerc sa intru de pe telefon dar doar pentru prezența. * Alte precizari?:Mulțumesc!
  3. TLG R Andrei

    Nu ne mutam de placere, ca asa vrem noi. Ne mutam de nevoie. Nu avem jucatori si alta cale prin care sa facem rost, nu mai avem. Daca aveam si noi 450-500 jucatori, nu mai ne faceam planuri cu fuziunea, dar cu 150-200 jucatori dintre care 80-90 pe /sleep... Inainte vedeam jucatori care munceau la Trucker, la Quarry Worker, pe lista [/wanted] aveam suspecti, se dadeau jaf-uri, erau jucatori la paintball si aveai cu cine sa te distrezi.. Acum din toate acestea, nu mai vad un jucator nicaieri. Toti stau cu referalii pe sleep, fac RP-uri, bani la greu si fara activitate, vad dintr-o data ca apare cineva cu nivel 80-90 (RPG4) fara sa-l cunoasca absolut nimeni. Si chiar ar fi nevoie sa se recalculeze sistemul de referali @Kelton.
  4. TLG R Andrei

    E ok ideea, ca helper, cateodata imi este greu sa-mi fac raportul pentru ca nu sunt jucatori de nivel 20 sau sub 20 (daca sunt, majoritatea sunt conturi secundare sau conturi pe sleep care stau doar pentru RP-uri sa faca nivel cat mai mare). Propun cu aceasta fuziune, sa se implementeze un sistem ca pe celelalte comunitati in legatura cu cresterea in nivel. Adica, ai nevoie de niste ore pentru a putea da [/buylevel]. Pana acum nu m-am gandit la o alta cale prin care sa micsoram numarul de jucatori AFK si sa marim numarul de jucatori Online. Cu aceasta schimbare sa se mai adauge macar pana la nivel 25-30 sa poti da [/n]. Inainte aveai eveniment dupa eveniment, acum daca stai 2-3 ore ON, abea daca vezi 3-4 cereri de evenimente. O zi/seara buna in continuare!
  5. Salut,am o dovada pentru tine https://imgur.com/a/fYxZZ ,Bafta!

  6. Salut sunt blueskilz!

     

    Accesta este testul:

     

  7. TLG R Andrei

    Imi place update-ul, 10+, daca stii sa faci c-bug, bine, daca nu stii, iar bine.
  8. Post hunteri peste post hunteri, iti strica jocul! Voi ce credeti despre ei?

  9. TLG R Andrei

    Nickname:Parynynyooo Level:32 Rank:1 Deposited amount:7000 Date and hour:21:13 17/1/2017 Proof:http://imgur.com/a/gV4b8 Reason: -14 war.
  10. TLG R Andrei

    Nickname: [sOA]Parynynyooo Level:32 Rank:1 Deposited amount:$7.000 Date and hour:7:11 Proof:http://imgur.com/a/oWG0c Reason: - Wars
  11. Cariera mea de pe RPG4 a inceput in SFSI, CannoT the best leader ever. Thanks CannoT! Care credeti ca va fii urmatoarea factiune?

    1. Vito  Corleone

      Vito Corleone

      Fa-ti o viata persoanala si nu mai traii in jocu asta stupid

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.