Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

zL Ben

Member
 • Content Count

  492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

6 Followers

About zL Ben

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 01/24/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focsani
 • Hobbies
  Muzica, dansuri, teatrul si voluntariatul.

Previous Fields

 • Real name
  Ionut Valentin
 • RPG2 Nickname
  Ben

Recent Profile Visitors

941 profile views
 1. Nick: Ionut.Valentin24 Numarul interviului: 7115 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/NuUrVRk Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/3mlNvEp Alte precizari: Salut! Nick: Ionut.Valentin24 Numarul interviului: 7139 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/XjpzHyX Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/pUexDkO Alte precizari: Salut! Nick: Ionut.Valentin24 Numarul interviului: 7140 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/448cEEN Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/fCOyoiz Alte precizari: Salut! St1m a intrat in live cu acordul lui Fastest, cel care a facut cererea.
 2. zL Ben

  @SebaSeth cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7142.
 3. zL Ben

  @Fastest10 cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7140.
 4. zL Ben

  @LeMoN.JuiCe cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7139.
 5. zL Ben

  @Hollow. cererea ta de interviu a fost respinsa. Nu ai completat corespunzator modelul.
 6. Nick: Ionut.Valentin24 Numarul interviului: 7119 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/iVZq5bu Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/tl0kJiw Alte precizari: Salut!
 7. zL Ben

  @Hollow. cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a interviul. Numarul interviului 7119.
 8. Nick: Ionut.Valentin24 Numarul interviului: 7103 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/vj2OBnT Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/9fnaYFP Alte precizari: Valentinos s-a adaugat pe parcurs, cu acordul lui Dan.
 9. Nume (real): Ionut Valentin Varsta: 17 Nume in joc si rank in factiune: Ionut.Valentin24, rank 4 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Îmi doresc să fiu tester, deoarece îmi doresc să ajut facțiunea cât mai mult, iar testerul îmi oferă această posibilitate. Sunt momente în care sunt destui candidati care caută să susțină testul, iar unii testeri nu sunt activi din diferite motive și astfel cei care vor să fie membri ai facțiunii așteaptă până în ultimul moment pentru a-l susține, de aceea îmi doresc funcția de tester pentru a mă ocupa de candidați cât mai rapid fără ca ei să aștepte. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Cred că sunt potrivit pentru această funcție datorită experienței de aproape 6 de SA:MP. În acești ani am mai fost tester în diferite facțiuni și m-am remarcat prin suținerea de cat mai multe teste și fără greșeli. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Consider că pot ajuta cu o activitate crescută. După cum am spus anterior, facțiunea are nevoie de testeri cât mai activi care să fie disponibili cam la orice oră, iar eu pot fi contactat la orice ora și pot fi online la orice oră pentru a susține tester. Pot ajuta facțiunea cu multă seriozitate și atenție deosebită în timpul susținerii unui test pentru a mă asigura că aplicantul este demn de News Reporters. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul facțiunilor pașnice, Regulamentul Intern, Ghidul începătorului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da! Alte precizari: Sper să primesc o șansă.
 10. zL Ben

  Nick: BenLevel: 88Vârstă (reală): 17 aniSex (real): MasculinVechime pe server: 04.05.2015 pe acest cont, dar joc de prin decembrie 2014, deci 5 ani și 6 luni.Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/BenMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar pentru ca este o functie care implica multa seriozitate si respect, lucruri care ma definesc foarte bine. Vreau acest post pentru ca ma ajuta sa interactionez mai usor cu membrii acestui server, astfel putând să-i ajut într-un timp cât mai scurt. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Respect si seriozitate față de fiecare player. 2.. Setarea taxei la 1$. 3. Evenimente zilnice cu diverse premii 4 Împărtirea cât mai desă a banilor pentru playerii cu nivelul 2-7. 5. Organizarea unor zile în care voi prelua din ideile lor si le voi pune in aplicare.
 11. Nick: Ionut.Valentin24 Numarul interviului: 7059 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/SRtdHIa Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/YNlZIZ5 Alte precizari: Hai salut! Nick: Ionut.Valentin24 Numarul interviului: 7060 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/1whtpaH Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/KGVGbs9 Alte precizari: Hai salut!
 12. zL Ben

  @DariusIstodor cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7060.
 13. zL Ben

  @DybalaFTW cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7058. @kuweitu cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7059.
 14. Nick: Ben..Jr Numarul interviului: 7034 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/ByC8EKD Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/HB3gq2W Alte precizari: Gata si raportul!
 15. zL Ben

  @uV Dan23cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7034.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.