Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

3ViL

Member
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About 3ViL

  • Birthday 05/10/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arad

Previous Fields

  • Real name
    Flavius

Recent Profile Visitors

420 profile views

3ViL's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Cum spuneau si ceilalti, nu ar strica o activitate, doar sa o pui in asa fel incat sa ne convinga tuturor (ora / zi).
  2. * Nick: 3ViL* Rank: 2* Motiv: Mi-am făcut destul de bine treaba în Roads o lună, doresc să mă duc după wanted.* Alte precizari: Să ne auzim cu bine!
  3. 3ViL

    Help

    Da, multumesc frumos a mers, si mai ceva, de unde iau coduri de culoare pentru interfaceeditor.ini? Adica sa imi pot pune eu ce culoare vreau pentru fiecare chestie in parte.
  4. 3ViL

    Help

    Salut, stie cineva cum pot sa editez acel text din dreapta de sub numarul de bani? Sau macar sa-l sterg (SAWU // TSA). https://imgur.com/a/L9z0XaJ
  5. Am rezolvat problema, mi-am cumparat un nou calculator de la Altex, va "multumesc" pentru toate sfaturile! Va pup!
  6. Ce problema ai?: Mi-am cumparat astazi o placa video noua, Radeon R7 270 de 4GB, DDR3, si nu stiu ce are, dar in jocuri nu am fps-urile la care "am visat", adica nimic schimbat, inainte am avut tot o placa de la AMD, dar de 1GB. (AMD Radeon HD 6800 Series) O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: 12 GB RAM (tin sa mentionez ca 8GB is de la Zepellin, iar ceilalti 4 is no name), Radeon R7 270 GB, AMD Phenom(tm) II X4 B55 3.30GHz Screenshot/Video: Nu cred ca este nevoie. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am cautat tot felul de rezolvari, ba sa intru in BIOS la configuration sau display, sa il pun pe discrette, dar n-am aceasta setare, + am doar aceasta placa video, care apare la device manager -> placa video. Ba sa fac setarile la driver-ul AMD, degeaba.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.