Jump to content

blasphemy.

Donator
  • Posts

    1583
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

blasphemy. last won the day on April 13 2022

blasphemy. had the most liked content!

About blasphemy.

Recent Profile Visitors

5943 profile views

blasphemy.'s Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 100 Topics Rare
  • 50 Topics Rare
  • 15 Topics Rare
  • First Topic
  • 7 Consecutive Logs

Recent Badges

498

Reputation

  1. blasphemy.

    Am vegetație, nu am mod de Vegetation Off. De asta spun că singura “problemă” ar fi acel stâlp, cred
  2. blasphemy.

    Okay, înțeleg. O să văd atunci ce pot face să rezolv această problemă schimbând fișierele din models. Mulțumesc frumos pentru sprijin și numai bine!
  3. blasphemy.

    Tocmai ce am și spus.. vreau și eu o rezolvare dacă tot e secțiune dedicată așa-ziselor probleme. Eu vreau să joc cu modurile astea dar să rezolv problema, dacă n-ai înțeles asta înseamnă că ai citit printre rânduri postarea mea și ai răspuns doar de dragul de a răspunde. Insist dacă se poate să vină cineva cu cunoștințe în modding să-mi răspundă, fără replici de genul dacă se poate. Mulțumesc anticipat.
  4. blasphemy.

    Ideea este în felul următor, am următoarele chestii cel mai bun (eficient) anticrasher o versiune de SAMPFUNCS nu cea mai nouă, așa cum ai și precizat Legat de SAMP ADDON nu știu ce să spun dacă ar rezolva, posibil să da posibil să nu, însă mi-aș ”freca” de tot modurile. Iar despre drivere sunt actualizate, însă nu văd să fie asta o problemă, căci ține doar de acest modpack. *Părerea mea este că ține de un eventual gta3.img sau nu știu, ceva ce ține de respectivele texturi ale stâlpului.
  5. Bună ziua, În decursul zilei de ieri am sesizat faptul că mereu când ajung în zona intersecției Las Venturas, iau crash. Singura problemă pe care o văd eu ar fi acel stâlp pe care l-am menționat și în titlu. Am băgat un mod numit ”crashinfo” și mi-a spus că-mi lipsesc niște texturi 2D (poză). Aș vrea totuși să știu cum aș putea rezolva această problemă, și dacă se poate fără comentarii de genul ”schimbă modurile”, o rezolvare aș dori. Bănuiesc faptul că acest stâlp este de vină deoarece pe alte servere nu iau crash în locul respectiv, și asta văd eu ca fiind singura problemă. (Dovadă precum pe alte servere nu iau crash, din lipsa stâlpului)
  6. blasphemy.

    @ vlwd
  7. blasphemy.

    @ vlwd
  8. blasphemy.

    @ TLG .Syt.
  9. blasphemy.

    @ bita93
  10. blasphemy.

    @ sLoww
  11. blasphemy.

    @ AIM Jackus
  12. blasphemy.

    @ DDDrg
  13. blasphemy.

    @ gxmarius
  14. blasphemy.

    @ South ANR
  15. blasphemy.

    @ Kazuto ToV
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.