Jump to content

TLG LeThaL

Donator
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

4 Followers

About TLG LeThaL

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 04/07/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Skype
  robyyoo1

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  LeThaL.

Recent Profile Visitors

2116 profile views
 1. » Nick: [TLG]LeThaL. » Rank: 5 » Echipa: SWAT » Data: 23.08.2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Ședință » Lipsesc din motivul: Sunt la munca. » Alte precizari?: Din pacate nu pot ajunge, imi pare rau.
 2. *Nick: [TLG]LeThaL. * Rank: Rank 3 * Echipa: SWAT * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament si altele * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim 2 ori ) 1/2 * Data si ora activitatii: 2.06.2018 ora 20:00 * Lipsesc din motivul: Sunt in perioada cu sesiunea la facultate si sambata si duminica am examen si nu stiu daca pot ajunge. In proportie de 80 % nu ajung. * Alte precizari?: Imi pare rau dar chiar nu pot.
 3. Nume: [TLG] LeThaL. Rang: 3 Vreau in echipa: SWAT Motivul: Am vazut cum este si la Roads dar tot mai palpitant este la SWAT Alte precizari: Mulltumesc !
 4. * Nick: [TLG]LeThaL. * Rank: 1 * Echipa: Roads * La ce ma invoiesc: Activitate. * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna: prima data * Data si ora activitatii: 26.04.2019 17:00 * Lipsesc din motivul: Si asa sunt cu facultatea si cu munca mi-am luat si eu liber si plec la munte atunci * Alte precizari?: Imi cer scuze si multumesc!
 5. TLG LeThaL

  Nick: [TLG] LeThaL. Poza cu transfer: https://imgur.com/a/WzyEH2b Alte precizari: La multi ani TLG!
 6. Nickname: [TLG] LeThaL. Rank: 4 Sedinta / Activitate și data: Activitate 30.03.2019 Motivul: Imi pare rau dar nu pot ajunge, sunt la munca. Alte precizări: Multumesc!
 7. TLG LeThaL

  Aparent dupa acea inactivitate v-ati gandit sa faceti o sedinta wow .... ce lucruri importante sunt de discutat la o sedinta in taxi.... nu mai traiti coaiee in jocu asta si incercati sa faceti si altceva cu viata voastra in afara de activitati si sedinte si mai ales in taxi... ok activitatea fiecaruia si-o face cum vrea, deoarece unii nu au timp sa aiba si lider si helper sa stea 8 ore pe samp pe zi cum stati voi.. altii au si facultate au si munca plus si viata personala.... avand in vedere ca s-a bagat acea regula oamenii mai mari de 20 de ani nu 14 ani.. si nu nu bat apropuri la tine nic ziceam asa in general ... ei stiu mai bine ce inseamna aia viata persoanala ... dar ma rog asta o sa o vedeti si voi cand mai cresteti... stiu si eu regulamentul acestui server ma joc din 2013 si eu aveam 15-16 ani atunci si nu stiam ce e aia munca sau facultate si stiu ca greseala se plateste dar este un joc.... nu inteleg ce a fost asa de important de discutat la aceasta sedinta de a trebuit sa o faci... cat ramane in vigoare aceasta regula tu nu ai ce sa faci ... daca nu te pedepseste serverul automat pana nu o sa cresti raportul nu o sa ai ce sa faci....deci nu era obligatorie aceasta sedinta... gasiti alte alternative inainte sa faceti un pas si mai ales sa sanctionati pentru un nimic de sedinta ... aiae.... deci concluzie: nu trebuie sa faci neaparat o sedinta avand in vedere ca nu o sa se schimbe nimic nici din partea jucatorilor deoarece este in vigoare acea regula, nu ma supar sau ma oftic pentru un fw dar zic asa ca fapt divers, sper sa citeasca toata lumea acest mic roman si sper sa intelegeti mai mult de 70% din voi. seara buna!
 8. Nickname: [TLG] LeThaL. Rank: 4 Sedinta / Activitate și data: Activitate(27.02.2019) Motivul: Chiar nu pot ajunge, sunt la munca pana la 22:00. Alte precizări: Imi pare rău și succes!
 9. TLG LeThaL

  Nick: [TLG]LeThaL. Rank: Major(5) Am sustinut testul cu: [AT]Laur[HaVaNa] Data susținerii testului: 28/11/2018 Rezultatul: Acceptat Rezultat la test teoretic: 0/3 Rezultat arme: 7/9 Alte precizări: Welcome!
 10. TLG LeThaL

  Nick: [TLG]LeThaL. Rank: Colonel (6) Am sustinut testul cu: [Alex.M] Data susținerii testului: 15/11/2018 Rezultatul: Acceptat Rezultat la test teoretic: 0/3 Rezultat arme: 8/9 Alte precizări: Welcome!
 11. TLG LeThaL

  Nick: [TLG]LeThaL. Rank: Major(5) Am sustinut testul cu: [AT]LastSk1LL Data susținerii testului: 11/11/2018 Rezultatul: Respins Rezultat la test teoretic: 3//3 Rezultat arme: - Alte precizări: Succes pe viitor!
 12. TLG LeThaL

  Nick: [TLG]LeThaL. Rank: Major(5) Am sustinut testul cu: 1qlee Data susținerii testului: 10/11/2018 Rezultatul: Respins Rezultat la test teoretic: 3//3 Rezultat arme: - Alte precizări: Succes pe viitor!
 13. TLG LeThaL

  Nick: [TLG]LeThaL. Rank: Major(5) Am sustinut testul cu: [TLG]RaulTR.LeL. Data susținerii testului: 04/11/2018 Rezultatul: Acceptat Rezultat la test teoretic: 0,5/3 Rezultat arme: 6/9 Alte precizări: Welcome!
 14. TLG LeThaL

  Nick: [TLG]LeThaL. Rank: Major(5) Am sustinut testul cu: AnDr3w.50inBRAT Data susținerii testului: 29/10/2018 Rezultatul: Acceptat Rezultat la test teoretic: 1/3 Rezultat arme: 4/9 Alte precizări: Welcome!
 15. TLG LeThaL

  alo buna ce faceti bine voi bine si eu
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.