Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

TLG Spx

VIP
 • Content Count

  1063
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

316 Impeccable

About TLG Spx

 • Rank
  𝑬𝒍 𝑷𝒂𝒕𝒓𝒐𝒏
 • Birthday 11/10/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vâlcea

Recent Profile Visitors

3401 profile views
 1. TLG Spx

  T/C
 2. TLG Spx

  @FROG ZEWMersi mult, mai aștept și alte creații!
 3. TLG Spx

  Display Name: spx Doresc: Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema: Un font pentru a se vedea bine 'S' Text(opțional): un S Dimensiuni (opțional): Stiti voi! Alte precizări (opțional):
 4. Nick : Spx Rank 1 Motivul invoirii: Nu sunt acasă Data antrenamentului la care nu poti veni :18/07/2021 Alte precizari:Bafta!
 5. TLG Spx

  Nick: Spx Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt la munca Data activitatii la care nu poti veni: 08.07.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: bafta
 6. TLG Spx

  Nick: Spx Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt la munca Data activitatii la care nu poti veni: 02.07.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: bafta
 7. TLG Spx

  Nick: Spx Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Sunt la munca Data activitatii la care nu poti veni: 02.07.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Va multumeste anticipat!
 8. TLG Spx

  Nick: Spx Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta activitate): Alta activitate Motivul invoirii: Sunt plecat din localitate Data activitatii la care nu poti veni: 27.06.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: bafta
 9. 1.Sunt permise glumele,mistourile intre colegi,membri de factiune atat timp cat nu se face atac la persoana.(fara injuraturi de parinti sau alte organe in mod excesiv.) 2.Spam-ul este permis atat timp cat nu este excesiv 3.Nu cereti rank up sau bateti apropo, rank-ul il primiti in functie de activitatea voastră atât pe clan dar si in joc. 4.Spray-ul este optional. Cine doreste sa il faca este binevenit și va fii răsplătit de către lider dar sa nu da-ti vina pe clan ca ai primit fw in factiune din cauza ca v-am obligat sa faceti spray.ESTE OPTIONAL. 5.Incercati sa nu va certati cu colegii de clan sau sa va dusmaniti. Dacă aveti un conflict de orice fel il rezolvăm impreună. 6.Daca vor fi si membri pd in acest clan sunteti rugati sa nu da-ti fail la rob si escape colegilor de clan. AVETI VOIE WANTED! 7.Nu face-ti DM sau DB pe colegii de clan sau factiune. 8.Cei ce vor da /clanresign nu vor mai putea reintra chiar de vor face o aplicatie.Vreti sa mergeti in alt clan anuntati liderul(pm forum sau sms game).
 10. TLG Spx

  @Kabanmersi, puteti da T/C
 11. Nick: Spx RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Clanul Gangsters Family [GF] si-a deschis portile si recrutează noi membri, cerințe: nivel minim 30, 500+ de ore jucate minim, faction history decent. Căutăm membrii devotați. Aplicațiile se fac pe website. Succes! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/TDKWbiW Alte precizari: Multumesc, daca se poate sa fie dat dupa ora 12:00, pentru ca's mai multi jucatori on.
 12. TLG Spx

  @Rayok ZEWmersi, mai aștept și alte creații!
 13. TLG Spx

  Display Name: Spx Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Vintage Text(opțional): Gangsters Family Dimensiuni (opțional): Stiti voi! Alte precizări (opțional): Doresc acest logo pentru clan cu aceasta culoarea FF4500 ! Mersi
 14. TLG Spx

  Nume: Spx Rank: 2 Dovada:https: https://imgur.com/a/pQdT19k Alte informații:Multumesc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.