Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

dabro.pdf

RPG SFPD Leader
  • Posts

    2344
  • Joined

  • Days Won

    5

Other groups

dabro.pdf last won the day on March 13

dabro.pdf had the most liked content!

About dabro.pdf

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • RPG Nickname
    Dabrovsky

Contact Methods

  • Discord
    dabrothegreat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dabro.pdf's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 10 Polls Rare
  • 1 Poll Rare
  • 60 Consecutive Logs Rare
  • First Topic
  • 15 Topics Rare

Recent Badges

628

Reputation

Single Status Update

See all updates by dabro.pdf

  1. @ SykoBANATUL  păi lași și tu să ne exprimăm liber părerea/ adevărul în legătură cu clipul tău sau ștergi comentariile care nu-ți plac pentru că asta te face, în lumea ta, să te simți bine?

     

    Lăsasem și eu un comentariu frumos (doar pentru că m-ai menționat în clip) privind linkul pe care l-ai trimis trimis MIE ȘI MULTOR UTILIZATORI în decembrie 2021 pe discord https://i.imgur.com/odt7FCp.png, cu mesaje pe care le-am primit privind rugămințile tale de a adera la VODA https://i.imgur.com/B9n4Jzu.png, însă am refuzat asta. Când ai văzut-o pe Visa, marea ta iubire pe care ai căutat de pe zeci/ sute de conturi pe discord să o contactezi după fiecare block pe care ți-l dădea (ceea ce mi-ai și recunoscut într-o dimineață), în clanul nostru, ai schimbat registrul și acum arunci 💩 înspre VODA. Mai inclusesem și faptul că te-ai băgat în viața personală a Gabrielei, cauzându-i dificultăți cu iubitul, după ce, bineînțeles, a refuzat o relație cu tine. Mai inclusesem și faptul că o stresai pe Abigail pe facebook și instagram cu tot felul de conturi și mesaje, ori spunându-i în joc: „bine că te plimbi cu dabro, dar cu mine nu”, tot din suferință.

     

    Nu e nimeni dator ție să-ți prezinte dovezile actelor tale, pe care ți le amintești. Dacă nu le recunoști, ba chiar pledezi nevinovat, atunci ai o bubă la 🧠

     

    Cât despre pile VODA - SFPD... doesn't exist. Clanul e deschis celor din SFPD, la fel cum facțiunea este deschisă celor din VODA. Nu există beneficii/ favorizări din partea mea în privința asta. Ce ar fi să-ți duci existența deconectat de sa:mp de azi înainte?

    1. Show previous comments  17 more
    2. Syko.BANATUL

      Syko.BANATUL

      Singura greseala care imi apartine cu adevarat este cea in cazul Visei de anul trecut, in cazul lui Fr4nK, Rami, chiar si Hawkeye. In schimb, de cand m-am reapucat am fost vizat doar pentru lucruri tampite, care s-au intamplat in afara jocului si care nu au nicio legatura cu jocul.

       

      In cazul meu pentru faptul ca am luat decizia de a injura o persoana la altcineva in DM pe Instagram, am fost banat, in cazul lui Jackus care a distribuit nuduri pe comunitate, se spune ca "nu are legatura cu comunitatea, sa se duca victima sa faca plangere". In cazul meu de ce nu s-a actionat asa, sa zica ca nu are legatura cu comunitatea?

       

      Probabil pe viitor ai sa intelegi ca Sartor chiar are ceva personal cu mine, sa nu mai zic de faptul ca am purtat o discutie alaltaieri seara cu Abigail care mi-a spus ca de fapt ea nu a mai jucat o perioada ca are alte treburi de facut si ca NU EA a cerut ca eu sa fiu banat.

    3. Syko.BANATUL

      Syko.BANATUL

      Iti repet inca odata, sunt oameni vechi pe comunitate care au fost in staff si stiu mai bine cum sunt ei, prieteni de ai mei vechi care mi-au spus cum procedeaza astfel de oameni si care o spun si ei ca Sartor a exagerat.

       

      Probabil tu ii dai dreptate pentru ca si tu ai ceva cu mine, pentru ca ne-am luat in gura pe /wt, tu esti subiectiv in ceea ce ma priveste.

    4. AIM Marki

      AIM Marki

      @ SykoBANATUL "

      @ AIM Marki mai bine asa decât sa fac ilegale ca tine ca să am ce manca, esti rupt de foame prietene, lasa te Marki VALUTA 😂😂😂"

      In legatura cu ce ai zis tu acolo, prietene, eu am facut pe jocul asta tot ce am vrut, absolut orice, pentru ca mi-am permis, am bagat bani in joc, am scos bani din joc.
      In schimb tu ai facut doar ce ai putut, nu suntem la fel. Plangi dupa femei pe samp, incerci sa combini niste pixeli, ai orgasme cand iti zice una buna, erai lesinat dupa multe si acum la fel esti cu siguranta, lasa-te prietene ca nu ne impresionezi, nici nu ne dai pe spate cu comportamentul tau toxic, cand ne injuri si ce mai faci tu, ca doar atat poti :))

    5. Show next comments  3 more
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.