Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Rares Mocancea

Donator
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Rares Mocancea

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 06/11/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Mocancea.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Hobbies
  Bike rider.

Previous Fields

 • Real name
  Rares Mocancea
 • RPG1 Nickname
  Mocancea.

Recent Profile Visitors

1172 profile views
 1. Rares Mocancea

  Salutare, sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegm bine!
 2. Nume: Mocancea. Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Deoarece ar fi prima data cand as fi tester, si as putea sa ma implic si mai mult in aceasta factiune, si cred ca as face treaba buna. Alte precizari: Multumesc pentru atentie!
 3. Rares Mocancea

  Nu are cum sa se dea wipe, sa zicem cel mai vechi membru de pe RPG 1 care, joaca din anul 2009, cum sa dai wipe la 10 ani de joc, are lvl 226 si 15000ore+, nu cred ca s-ar mai juca nici jumate din cati se mai joaca acum daca s-ar da wipe, este o idee foarte proasta cu wipe-ul
 4. Rares Mocancea

  Nu e ok deloc sa se faca wipe, fuziune si asta e tot, unii sunt de acord, si sunt sigur ca daca se face wipe, nu se mai apuca nici jumatete din ei
 5. Rares Mocancea

  Eu sunt de pe RPG 1, nu am nici o problema, sa fim cat mai multi, sunteti bine veniti!
 6. Rares Mocancea

  Aprob piko, ai mare dreptate, RPG 1 cu RPG 4 si RPG 2 cu RPG 3, pentru a se egaliza si la numarul de jucatori, APROB
 7. Rares Mocancea

  Tinkerbell nu o sa pierzi nici o functie, totul o sa iti ramana, decat ca o sa fim mai multi membri intr-o factiune ce atat de greu de inteles, ca vad ca ai scris ca ai muncit mult, te inteleg ca ai muncit mult pentru tot dar toate functiile o sa le ai si daca se uneste RPG 1 cu RPG 3/RPG 4.
 8. Rares Mocancea

  Te aprob Ander, este cea mai buna solutie in legatura cu casele sau cu bizz-urile, astept un [+1] cine e de acord cu ce a zis ander.
 9. Rares Mocancea

  Da marki, ai dreptate, plus ca functiile o sa le aveti cei care veniti de pe RPG 3 sau RPG 4, la noi pe RPG 1, doar ca o sa fim mai multi in factiuni si cu cate 2 lider, helperii si adminii, din cate am auzit se pastreaza, la fel si averea, decat casele si bizz-urile atata tot, puteti sa le vinde-ti rpd sa va luati banii pe el, sa nu le pierdeti la licitatii, si e totul bine.
 10. Rares Mocancea

  , nu pot bos am lucrat la ea in photoshop, daca vr o sterg, ca nu pot sa o fac mai mica. Ati auzit ca se face fuziune? ori cu RPG 3 ori cu RPG 4, o sa avem 2 lider vreo 70 membri in factiune , blana, creste activitatea pe server, dar o sa se piarda casele, si bizurile, pentru ca asa o casa o are si ala de pe RPG 1 si ala de pe RPG 3/RPG4 si se scoate la licitatie, sa nu se supere nici unul. Si asa si cu bizz-urile
 11. Rares Mocancea

  Neatza lumee
 12. Rares Mocancea

  lasa ca o sa repostezi tu din nou, mai des prin acest topic
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.