Jump to content

Dany Faraon nWo

VIP
  • Posts

    1418
  • Joined

  • Last visited

About Dany Faraon nWo

  • Birthday 05/02/1999

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    Dany.Faraon

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

Recent Profile Visitors

4405 profile views

Dany Faraon nWo's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Received

Recent Badges

189

Reputation

  1. Dany Faraon nWo

    Kelton, așa cum este el, chiar dacă în trecut nu s-a gândit la întreaga masă de jucători, acum, spre final, o face destul de bine. Când vorbim de întreaga masă de jucători, ne referim la toți jucătorii, dar pe care nu ai cum să îi mulțumiți pe fiecare în parte. Și atunci, făcând o paralelă între joc, așa cum a făcut-o și Kelton mai sus, ne întoarcem la viața de zi cu zi. Ei bine, ce se întâmplă când trebuie să luăm anumite decizii firești și normale pentru a încerca să acoperim un număr cât mai mare de oameni mulțumiți? Așa apare noțiunea de vot în fiecare stat de pe acest glob. Votul decide pentru o majoritate ce se va întâmpla mai departe, chiar dacă o minoritate va dori altceva. Poate minoritatea să mai facă ceva? Răspunsul este da, poate să boicoteze, cum deja s-a mai întâmplat, dar fără rezultat. Aveți ce să faceți când se câștigă alegerile pentru președinte, primar sau parlament, fie el intern sau cel european? Răspunsul este nu, pentru că majoritatea a decis. Întorcându-ne la jocul nostru minunat, numit SA-MP (comunitatea B-Zone), toată comunitatea a decis și, asemenea situației de mai sus, minoritatea, că îi convine sau nu, se supune majorității. Chiar dacă comentariul meu poate nu o fi pe placul proprietarilor de afaceri de pe RPG1, eu nu mă adresez decât persoanelor care au prins măcar 2-3 sesiuni de votare, ca să realizeze eșecul, mai bine spus dezamăgirea, faptului că rezultatul nu a fost cel dorit de fiecare individ în parte, realizând că nu pot schimba ce a decis o majoritate. Pentru cei care nu ați prins așa ceva, mereu în viață nu doar pe acest joc, o să întâlniți acest procentaj numit "50%+1" aproape oriunde sunt necesare decizii de execuție. Vă doresc numai bine și distracție plăcută, tuturor celor care mai joacă acest joc. Sper să iasă cu bine și această fuziune. Țineți minte să vă distrați cât mai există acest joc, pentru că nici serverele de FiveM sau Rage nu vor imita la perfecție SAMP-ul. Kelton, din punctul meu de vedere, dacă deicizia este luată cum ai zis tu, subiectul e încheiat, deci poți închide topicul, pentru că alte cuvinte suplimentare nu-și mai au rostul.
  2. Să zicem una bunicică, dar tu cn esti ca nu te-am vazut on pana acum.
  3. Nume: Dany.Faraon1 Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/MY1fbMW Alte precizari: Multumesc, sper sa fie bine.
  4. Nume: Dany.Faraon1 Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/kb97WBo Alte precizari: Multumesc, sper sa fie bine.
  5. Dany Faraon nWo

    Nick: Dany.Faraon1 » Rank:1 » Data:26.03.2023 » Motivul invoirii: De la ora 18:30 mă văd cu coordonatoarea lucrării mele de disertație. Până acum când postez această cerere am lucrat la această parte din lucrare. Pun învoire deoarece mâine nu pot garanta că ajung și nu vreau să alerg ca un bezmetic prin trafic să fac doamne ferește accident. Dacă se poate am să ajung cu cea mai mare plăcere.
  6. Cf ex lider 

    1. Show previous comments  4 more
    2. Irina

      Irina

      Știu frt faza asa ca taci ca te nenorocesc 

    3. Note

      Note

      Tot pe interes? 

    4. South BiRi

      South BiRi

      a, ți-a zis dănuțu' :)))))

      credea că mă păcălește 

  7. Dany Faraon nWo

    Salut, am decis sa organizam o activiate, mai multe detalii o sa primiti la momentul potrivit. Am decis sa creez un poll in privinta zilei si orei la care activitatea sa aiba loc. Mai jos aveti link de la poll, votati cand punteti sa veniti la activitate. https://www.strawpoll.me/20795050 https://www.strawpoll.me/20796222
  8. Dany Faraon nWo

    Nick: Dany.Faraon Rank: Lider Am dat test cu: Alex.FinanTzBank. Data testului: 4.08.2020 Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 10 Admis / Respins: Admis Alte precizari: -
  9. Dany Faraon nWo

    Nick: Dany.Faraon Rank: Lider Am dat test cu: Norbert Data testului: 2.08.2020 Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 8 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Fii mai atent pe viitor la distanta de la sniper.
  10. Dany Faraon nWo

    Absenta activitate! Nick: Dany.Faraon Rank: Director Membrul sancționat: Bodo47 Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absenta activitate! Nick: Dany.Faraon Rank: Director Membrul sancționat: IRazvan Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absenta activitate! Nick: Dany.Faraon Rank: Director Membrul sancționat: Cristianos Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absenta activitate!
  11. Episod nou! Like share si subscribe

     

    1. TLG GetoDac

      TLG GetoDac

      Bravo Danutuuu !!!?

  12. Mulțumesc @NoStresS OMULpentru avatar <3.

    1. Show previous comments  3 more
    2. eB Kweb.

      eB Kweb.

      l ai copiat pe @eB SniQuithuo

    3. TLG NoStresS

      TLG NoStresS

      INOATA CHELUTUUUUUUU

    4. Dany Faraon nWo

      Dany Faraon nWo

      @IrinaItachi for lifer 
       

      @TLG Kweb. Poate el pe mine.
       

      @NoStresS OMULHai mai la apa mare!

  13. Dany Faraon nWo

    Un mic ajutor pentru voi, am decis sa actualizam raportul pe perioada verii, pentru a va oferi o mana de ajutor: Fara functie / Cu functie Rank 1: 12 contracte / 6 contracte Rank 2: 10 contracte / 5 contracte Rank 3: 7 contracte / 4 contracte Rank 4: 5 contracte / 3 contracte Rank 5: 3 contracte / 2 contracte
  14. Dany Faraon nWo

    Nick: Dany.Faraon Rank: Lider Am dat test cu: Flavius Data testului: 19.07.2020 Rezultatul la proba teoretica: 1/3 Rezultatul la proba contractului: 8 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Fii mai atent pe viitor la distanta de la sniper.
  15. Dany Faraon nWo

    Salut și bine v-am găsit. Astăzi am decis să fac un interviu cu un lider de mafie, pentru a vă putea prezenta diferite aspecte ale unei mafii, dar si cerintele unui lider legate de viitorii membri ai unei mafii. Vizionare plăcută!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.