Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

Echipa Discord B-Zone organizează un concurs de Valentines. Detalii aici

.DRVGOS11

RPG2 Helper
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About .DRVGOS11

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/19/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  ".DRVGOS11"

Recent Profile Visitors

841 profile views
 1. .DRVGOS11

  Multumim!
 2. Foarte tare update-ul, ca de obicei, B-Zone are cele mai interesante si geniale update-uri! Tot respectul pentru cei ce au lucrat la acest update, multumim frumos!
 3. Dumnezeu sa te odihneasca, Gabi! A treia persoana care ne va pazi comunitatea de sus, pacat, nu te-am cunoscut insa sunt sigur ca ai fost un om bun.. RIP Gabi! 😢

 4. Nickname: ".DRVGOS11". Rank: 3. Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: activitate. Data activității pentru care vrei să te învoiești: 30.01.2021. Număr învoiri (x/2): 1/2. Motivul: Nu pot ajunge la activitate, motive personale. Alte precizări: Imi pare rau.
 5. .DRVGOS11

  Chiar nu ma asteptam la asta, multumim pentru quest & gift! Spor tuturor si distractie placuta alaturi de B-Zone! EDIT: Am revenit dupa ce l-am facut pentru prima data, este un quest foarte misto, sa mai faceti genul acesta de quest-uri, is foarte interesante! Felicitari tuturor ce au lucrat la acest update!
 6. .DRVGOS11

  Nu esti obligat sa faci quest-urile speciale ce se adauga tot in perioade speciale daca nu iti place cum e facut, pur si simplu nu il faci, e super simplu. Asa procedeaza majoritatea, sa-ti dau exemplu quest-ul de Halloween, si eu ma numar printre cei ce nu l-au facut, acela chiar nu merita. Acesta mi se pare ok, din moment ce faci minim 2 quest-uri deja inveti casele si intr-o ora, hai o ora si-un sfert, maxim, ai facut quest-ul. Poate nu e cel mai atractiv, dar ia in considerare faptul ca au fost 3 quest-uri in aceasta luna si toate diferite, iar asta pe un joc din 2004. Nu poti sa ceri de la o Dacie sa-ti mearga cu 300 la ora, daca intelegi la ce ma refer. Astea sunt posibilitatile, la ele ne rezumam.
 7. .DRVGOS11

  Is perfecte pentru RPG2 ID-urile caselor, recomand cu placere. Mersi mult bro! @AlexAdv ZEW
 8. .DRVGOS11

  Foarte misto update-urile ce urmeaza, multumim mult pentru tot! Totusi parca ar fi mai bine sa se introduca si o harta pe website pentru quest-ul cu cele 150 de obiecte, sarbatori fericite tuturor! (asa in avans ). Forta B-Zone!
 9. .DRVGOS11

  Interesant, asteptam cu nerabdare update-urile din decembrie, poate vine si voice chat-ul
 10. .DRVGOS11

  Foarte tare event-ul de Halloween, asteptam un nou update sa avem si noi ce face altceva in-afara de raport. Good job, B-Zone!
 11. .DRVGOS11

  Poti da rob la orice interval de timp, fail poti primi.
 12. .DRVGOS11

  La multi, multi ani, B-Zone! Cea mai tare si unita comunitate
 13. .DRVGOS11

  Era asteptat un astfel de update, bine B-Zone!
 14. .DRVGOS11

  Tare asta
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.