Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

.DRVGOS11

Donator
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About .DRVGOS11

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/19/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  ".DRVGOS11"

Recent Profile Visitors

1272 profile views
 1. .DRVGOS11

  Multumim pentru quest! La multi ani tuturor copiilor!
 2. .DRVGOS11

  Multumim enorm, Kelton! De cand asteptam iar un quest cu 150 de coordonate, precum in anii trecuti Forta B-Zone!
 3. .DRVGOS11

  Multumim pentru efortul depus! Paste fericit tuturor!
 4. Nickname: ".DRVGOS11" Rank: 5 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament. Data activității pentru care vrei să te învoiești: 03.04.2021 Număr învoiri (x/2): 0/2 Motivul: Nu sunt disponibil pe SA-MP la respectiva ora. Alte precizări: Multumesc de intelegere si succes!
 5. .DRVGOS11

  Multumim de quest, felicitari celor ce au contribuit la acest update! La multi ani tuturor fetelor, femeilor!
 6. .DRVGOS11

  Multumim!
 7. .DRVGOS11

  Multumim!
 8. Foarte tare update-ul, ca de obicei, B-Zone are cele mai interesante si geniale update-uri! Tot respectul pentru cei ce au lucrat la acest update, multumim frumos!
 9. Dumnezeu sa te odihneasca, Gabi! A treia persoana care ne va pazi comunitatea de sus, pacat, nu te-am cunoscut insa sunt sigur ca ai fost un om bun.. RIP Gabi! 😢

 10. Nickname: ".DRVGOS11". Rank: 3. Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: activitate. Data activității pentru care vrei să te învoiești: 30.01.2021. Număr învoiri (x/2): 1/2. Motivul: Nu pot ajunge la activitate, motive personale. Alte precizări: Imi pare rau.
 11. .DRVGOS11

  Chiar nu ma asteptam la asta, multumim pentru quest & gift! Spor tuturor si distractie placuta alaturi de B-Zone! EDIT: Am revenit dupa ce l-am facut pentru prima data, este un quest foarte misto, sa mai faceti genul acesta de quest-uri, is foarte interesante! Felicitari tuturor ce au lucrat la acest update!
 12. .DRVGOS11

  Nu esti obligat sa faci quest-urile speciale ce se adauga tot in perioade speciale daca nu iti place cum e facut, pur si simplu nu il faci, e super simplu. Asa procedeaza majoritatea, sa-ti dau exemplu quest-ul de Halloween, si eu ma numar printre cei ce nu l-au facut, acela chiar nu merita. Acesta mi se pare ok, din moment ce faci minim 2 quest-uri deja inveti casele si intr-o ora, hai o ora si-un sfert, maxim, ai facut quest-ul. Poate nu e cel mai atractiv, dar ia in considerare faptul ca au fost 3 quest-uri in aceasta luna si toate diferite, iar asta pe un joc din 2004. Nu poti sa ceri de la o Dacie sa-ti mearga cu 300 la ora, daca intelegi la ce ma refer. Astea sunt posibilitatile, la ele ne rezumam.
 13. .DRVGOS11

  Is perfecte pentru RPG2 ID-urile caselor, recomand cu placere. Mersi mult bro! @AlexAdv ZEW
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.