Jump to content

Sărbători Fericite Tuturor. Quest & Gift aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

.DRVGOS11

RPG2 Helper
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About .DRVGOS11

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/19/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  ".DRVGOS11"

Recent Profile Visitors

973 profile views
 1. .DRVGOS11

  Multumim pentru efortul depus! Paste fericit tuturor!
 2. Nickname: ".DRVGOS11" Rank: 5 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament. Data activității pentru care vrei să te învoiești: 03.04.2021 Număr învoiri (x/2): 0/2 Motivul: Nu sunt disponibil pe SA-MP la respectiva ora. Alte precizări: Multumesc de intelegere si succes!
 3. .DRVGOS11

  Multumim de quest, felicitari celor ce au contribuit la acest update! La multi ani tuturor fetelor, femeilor!
 4. .DRVGOS11

  Multumim!
 5. .DRVGOS11

  Multumim!
 6. Foarte tare update-ul, ca de obicei, B-Zone are cele mai interesante si geniale update-uri! Tot respectul pentru cei ce au lucrat la acest update, multumim frumos!
 7. Dumnezeu sa te odihneasca, Gabi! A treia persoana care ne va pazi comunitatea de sus, pacat, nu te-am cunoscut insa sunt sigur ca ai fost un om bun.. RIP Gabi! 😢

 8. Nickname: ".DRVGOS11". Rank: 3. Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: activitate. Data activității pentru care vrei să te învoiești: 30.01.2021. Număr învoiri (x/2): 1/2. Motivul: Nu pot ajunge la activitate, motive personale. Alte precizări: Imi pare rau.
 9. .DRVGOS11

  Chiar nu ma asteptam la asta, multumim pentru quest & gift! Spor tuturor si distractie placuta alaturi de B-Zone! EDIT: Am revenit dupa ce l-am facut pentru prima data, este un quest foarte misto, sa mai faceti genul acesta de quest-uri, is foarte interesante! Felicitari tuturor ce au lucrat la acest update!
 10. .DRVGOS11

  Nu esti obligat sa faci quest-urile speciale ce se adauga tot in perioade speciale daca nu iti place cum e facut, pur si simplu nu il faci, e super simplu. Asa procedeaza majoritatea, sa-ti dau exemplu quest-ul de Halloween, si eu ma numar printre cei ce nu l-au facut, acela chiar nu merita. Acesta mi se pare ok, din moment ce faci minim 2 quest-uri deja inveti casele si intr-o ora, hai o ora si-un sfert, maxim, ai facut quest-ul. Poate nu e cel mai atractiv, dar ia in considerare faptul ca au fost 3 quest-uri in aceasta luna si toate diferite, iar asta pe un joc din 2004. Nu poti sa ceri de la o Dacie sa-ti mearga cu 300 la ora, daca intelegi la ce ma refer. Astea sunt posibilitatile, la ele ne rezumam.
 11. .DRVGOS11

  Is perfecte pentru RPG2 ID-urile caselor, recomand cu placere. Mersi mult bro! @AlexAdv ZEW
 12. .DRVGOS11

  Foarte misto update-urile ce urmeaza, multumim mult pentru tot! Totusi parca ar fi mai bine sa se introduca si o harta pe website pentru quest-ul cu cele 150 de obiecte, sarbatori fericite tuturor! (asa in avans ). Forta B-Zone!
 13. .DRVGOS11

  Interesant, asteptam cu nerabdare update-urile din decembrie, poate vine si voice chat-ul
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.