Jump to content

WediN North

Member
  • Posts

    1426
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Status Replies posted by WediN North

  1. ce mai faci uratule 

    1. WediN North

      WediN North

      Bine sclavuleeeee tu cmf ???

  2. insf ai luat vip baaa bvvvvvv ❤️

    1. WediN North

      WediN North

      Este cat se poate de posibil si real !!!!!!!!!!!!!!!

    2. (See 1 other reply to this status update)

  3. ce mai faci faaaaaaaa

    1. WediN North

      WediN North

      ba, doar sapt asta am timp sa mai intru pe laptop asa, ma pregatesc pentru bac si din decembrie-ianuarie asa incep sa invat si legislatia pt permisul auto. Vineri, sambata si duminica mai mult stau pe afara, iar in timpul saptamanii studiez, NU AM TIMP fememe viata

    2. (See 1 other reply to this status update)

  4. ti-am spus odata despre derek hale si acum ai poza cu el =)) sper ca te-ai uitat la teen wolf :)

    1. WediN North

      WediN North

      Uita-te la Vampire Diaries ca sa intelegi tot ce se petrece in Legacies, sau uita-te la The Originals, acolo se povesteste despre cum au inceput istoria vampirilor, vrajitoarelor si varcolacilor 

    2. (See 5 other replies to this status update)

  5. ti-am spus odata despre derek hale si acum ai poza cu el =)) sper ca te-ai uitat la teen wolf :)

    1. WediN North

      WediN North

      se vorbea cv de un sezon nou, new generation, dar nu l-a mai lansat, a fost un serial frumos oricum, cp pt gif :)

    2. (See 5 other replies to this status update)

  6. Ba frt, ai luat ban pt suicide aseara... te mai lasa in factiune, nu? ca acum cu regulamentul asta nou cica nu treb sa te mai conectezi odata la 3 zile si nu vad rostul scoaterii tale din factiune.

  7. Madutzule, ce-ti placea cel mai mult cand erai in SF Taxi, ce voiai sa te faci in viata?

    1. WediN North

      WediN North

      Daca vrei sa vorbim mai multe, sa ne distram cum faceam inainte intra pe serverul asta de discord https://discord.gg/bhs7Gq nu toti stam pe samp, dar e caterinca si frumos. Aici sunt aproximativ toti taximetristii care au fost cand erai tu sublider si nu numai :)

    2. (See 15 other replies to this status update)

  8. Madutzule, ce-ti placea cel mai mult cand erai in SF Taxi, ce voiai sa te faci in viata?

    1. WediN North

      WediN North

      Incearca sa vorbesti cu adminii 5+ astia cu recover, explica-le cum sta treaba si sa se gandeasca si ei macar mai bine, sa lase regulile de o parte ca sunt puse prost unde nu trebuie. N-am intalnit nicaieri un manelist ca tine, chiar se simte lipsa ta. Stefane cu Ionut cred ca erau suparati pe tine ca erai pe lista si voiai lider. N-am zis de tine ca ai fost un robot, dar hai sa nu-i luam pe toti la rand si sa dam un exemplu pentru alte exemple, Kelton, care gandeste strict dupa reguli, gandeste din ce in ce mai neclar, nu stiu ce l-a apucat, dar se vede ca face o treaba nu prea buna, mai bine zis deloc buna. Nu stiu la ce update-uri se gandeste el, dar cele bagate deja sunt neutile, ca sa nu zic proaste. Nu stiu daca ai stat pe server cateva ore sa incerci tot ce au bagat ei, dar crede-ma ca totul s-a ajuns la un alt nivel, mai scazut. Te intrebi din ce cauza sau din cauza cui nu sunt jucatori (nu zic 1000, dar nici 200), toti pana-n level 7 au infernus/hotring sau alte chestii de 2 bani? pai din cauza update-urilor negandite, din cauza celor care au gandit asta. Scripterii sunt buni, cei care se gandesc la update-uri au o problema. Ei promit factiuni noi, bizuri noi, pubg, dar nu fac nimic sau baga alte update-uri care strica. Au micsorat numarul de sloturi la factiuni, de ce? pentru ca jucatori nu sunt din cauza ca sunt codati pe server, iar admini pe server nu sunt in unele ore ale zilei (de exemplu de la 10-11 pana la 16-17), regulile din factiuni parca sunt puse cu curul in sus, sunt conturi sparte in fiecare zi, celelalte servere nu prea aud de bine despre noi, nu mai sunt helperi care sa tina un jucator nou pe server, majoritatea helperilor dau raspunsuri gresite, dau raspunsuri in bataie de joc si sunt aroganti cu jucatorii noi, stiu asta pt ca mi-am facut conturi noi sa ajut niste prieteni cu /n-urile si nu mi-a placut ce am vazut. Nu stiu la ce nivel e serverul acum, dar pot spune ca e unul dintre cele mai slabe servere in momentul de fata. Schimbarea poate sa fie in orice moment, in orice clipa, asta daca vor adminii 6, sa bage GM-ul vechi din 2014-15, fara alte update-uri care strica in continuare tot ce au construit ei in 10 ani de zile. Duamne eartama, amen !

    2. (See 15 other replies to this status update)

  9. Madutzule, ce-ti placea cel mai mult cand erai in SF Taxi, ce voiai sa te faci in viata?

  10. Madutzule, ce-ti placea cel mai mult cand erai in SF Taxi, ce voiai sa te faci in viata?

    1. WediN North

      WediN North

      Mai e si trollface, e neneatroll acum, si-a schimbat numele :D da, doar acestia mai sunt in sf taxi, cei mai multi s-au lasat, ceilalti au plecat prin alte factiuni. E normal sa se intample asta, momentele frumoase raman doar amintiri, important e ca unii dintre noi am ramas cu prieteniile si cu ceva frumos in suflet, pt ca SF Taxi a fost, este si ramane o factiune prea mult iubita. Cum de nu ti-a dat contul inapoi si nu ti l-a debanat? asta e bataie de joc, sub orice critica ce intalnesti pe server, admini care nu prea pun lucrurile cap la cap. Povesteste-ne si noua de ce plm nu ti-a dat contul inapoi si nu ti l-a debanat ca sa nu ramanem prosti si sa ne ferim de logica adminilor daca e s-o luam asa. Dupa ce ca serverul a ajuns unde a ajuns, s-au robotizat si unii admini, totul trebuie dupa regulament, de parca ei il respecta :)

    2. (See 15 other replies to this status update)

  11. Madutzule, ce-ti placea cel mai mult cand erai in SF Taxi, ce voiai sa te faci in viata?

    1. WediN North

      WediN North

      Robert pica bacul :D pe heis oricum l-au primit in NR din mila :))

    2. (See 15 other replies to this status update)

  12. Madutzule, ce-ti placea cel mai mult cand erai in SF Taxi, ce voiai sa te faci in viata?

    1. WediN North

      WediN North

      Gandesti bine, te-ai maturizat foarte mult dupa cum se vede, esti un Madutzu2k19 ca sa zic asa ;) apropo, ti-am pus intrebarea aia pt ca nu stiam sigur daca esti tu, te pwp fratele meu ❤️ daca vrei intra cu mn in fbi, e o factiune frumoasa unde nu prea faci raport daca timpul nu-ti permite asta, il faci destul de repede sau du-te inapoi in SF Taxi :D. @florynn fly @NeneaTROLL @Roberte @Julice @Victory Heisenberg @Bter4 @ModuLe @The Last Generation Jiuu @ARTIST @ToVarasu' HUBLOT @North Bubu @South Radu care mai erau in sf taxi frt, s-a apucat subliderul nostru :D

    2. (See 15 other replies to this status update)

  13. Salut Bobo , m-am gandit la 'un sistem nou' unic , care ar putea avea loc pe acest server . Este vorba de o noua factiune , numita 'youtubers' care , se aseamana putin cu news reporters , doar ca acestia pot face evenimente in timp ce acestia au un live. In live , membrii din factiunea respectiva pot primi donatii intre 5.000$ si 30.000$ .De asemenea , la fiecare payday vor primi 1 sau 2 'videopoints' ,depinde de happy hour . Cu videopoints , youtuberii pot crea un videoclip , recompensa lor fiind acumulata intre numarul playerilor online si numarul videopoints-urilor. Nu stiu sigur daca vei vedea sau nu mesajul , daca nu , vreau ca cei care il vad sa ii dea un copy-paste inapoi pe profilul lui. Idee create de Andreww- RPG 2

    1. WediN North

      WediN North

      Bagati ma joburi noi si astea sa stricati srvul cum ati facut cu misiunile =))

    2. (See 8 other replies to this status update)

  14.  

    "With her eyes like seas of colour"

    1. WediN North

      WediN North

      Frumoasa melodia ;) :D

  15. frt, ce a patit semnatura aia smechera cu acel cal sau taur, ce era ala? imi placea enrom :(

  16. ti-am dat follow capulamafie care esti ;)

    1. WediN North

      WediN North

      Multumesc mult de tot, stiu cat insemn pt tn ❤️:* 

    2. (See 2 other replies to this status update)

  17. ai postat de o gramada de ori la sf taxi legende, si nu numai, nu mai incerca sa faci posturi aiurea, posturile le faci in timp, in ani, nu in minute.

    1. WediN North

      WediN North

      frate, ea posteaza la legende pentru un post in plus, nu sa multumeasca cuiva, e o mare diferenta. A postat la unele factiuni ba chiar una dupa alta. Nu am nimic personal cu ea, dar sa nu mai posteze pentru posturi. Sanatate numai bine !

    2. (See 1 other reply to this status update)

  18. Respekt pentru Avatar mane! O creatie geniala.   

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.