Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TheTom

VIP
  • Posts

    1513
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

TheTom last won the day on October 22 2022

TheTom had the most liked content!

About TheTom

  • Birthday 07/25/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Cosmin
  • RPG Nickname
    TheTom

Contact Methods

  • Discord
    cosmin5
  • Instagram
    vehinfo

Recent Profile Visitors

8983 profile views

TheTom's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 5 Reviews Rare
  • 1 Review Rare
  • 30 Consecutive Logs Rare
  • 14 Consecutive Logs
  • First Post

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. link de la mod ca multi nu dau de el: edit: acum am vazut ca tocmai ce l-ai lasat si tu mai sus Te salut, multumim pentru coordonate!
  2. Salut, ce zici de 15 lei?
  3. Numele produsului: Invitatii filelist (nu cont, va ramane permanent) Model: - Starea produsului: nou Detalii despre produs: Cand dati register trebuie o puneti si va puteti inregistra cu mail-ul vostru. Preţ: Astept oferte Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): de preferat fara schimburi Metoda de plată: Revolut, paypal, nu paysafecard sau alte chestii de unde nu pot retrage banii. Contact: Discord TheTom#4478 Imagini: - Alte precizări: Daca ne cunostem poate va dau si gratis ca am mai multe, da-ti-mi pm.
  4. Inflatie pe b-zone de zici ca folosim lira turceasca pe server Cand bagati sistem de cryptomonede sa facem 100x?
  5. Salutare! Va deranjez cu ceva care sigur o sa va fie de folos, mai exact un mod care o sa va faca viata cu muuult mai usoara in Taxi. Gasiti mai multe informatii mai jos:
  6. Salutare! Va deranjez cu ceva care sigur o sa va fie de folos, mai exact un mod care o sa va faca viata cu muuult mai usoara in Taxi. Gasiti mai multe informatii mai jos:
  7. Salutare! Va deranjez cu ceva care sigur o sa va fie de folos, mai exact un mod care o sa va faca viata cu muuult mai usoara in Taxi. Gasiti mai multe informatii mai jos:
    Inca nu a fost aprobata versiunea finala si este un bug la accept taxi pe tasta la aceasta. Daca vreti versiunea finala mai rapid o gasiti in video in comentarii.
  8. Version 1.0

    330 downloads

    - TaxiHelper V1.0 - Cel mai bun, complex si simplu de folosit mod pentru Taxi! *Prea mult de citit? Ai aici video: *click Vorba lunga, saracia omului si cartile cu poze sunt cele mai bune, de aceea iti las direct poza cu meniurile: Bine, dar, ce sunt toate alea? Hai sa iti explic cateva chestii interesante care te vor convinge sa nu mai stai pe ganduri: - auto-fare & autoengine> cum ar fi sa-ti spun ca te urci in masina, nu mai apesi niciun buton in plus si pleci sa faci comenzi? Da! Se porneste motorul, se seteaza fare in functie de ora automat and you are good to go! - accept taxi > vrei sa mai lasi comenzi si colegilor? Ce rost are, apasa pe tasta si accepta ultima comanda de pe chat! - repair > daca ai skill 5 mecanic asta o sa iti placa! - saluta clientul > apesi pe tasta, il saluti si il intrebi unde vrea sa ajunga. Vrei sa saluti clientii in stilul tau? Nicio problema: - start-stop> Stai mai mult de 10s pe loc? nu te vei trezi cu rezervorul gol, se opreste automat motorul. Ai revenit? Apasa W sau S, baga a 1-a si va porni motorul, ca in real life . Off, dar stati putin, cat va explicam voua toate astea am realizat ca il duceam pe colegul din taxi cu fare 50 si nu 1. Este nasol cand se intampla, nu? Uita de asta, lasa munca grea pentru mod, tu doar fa-ti raportul linistit! Niciodata nu mi-a placut noul chenar cu Fare. Nici tie? Am rezolvat asta, sper ca asta iti va placea mai mult: Suna bine, dar cum il instalez? Simplu: - instalezi cleo - pui sampfuncs in folderul principal al jocului (unde ai gta_sa.exe) - Pui fisierele TaxiHelperV1.0.cs si TaxiHelper.ini in folderul cleo *Pot face ceva mai bine? Astept oricand sugestii, este prima versiune a modului, cu timpul sper sa devina din ce in ce mai bun. Ti-a fost de folos? Lasa un review si poate o reactie, sa dea bine la cei care nu sunt inca hotarati .
    5 stele ca ma vad in poza de prezentare
  9. Numele din joc: TheTom Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: Foarte bland, dar greu sa-l faci sa stea pe loc la poza pentru ca are toata ziua chef de joaca 🤣
  10. Dar acum vine si partea frumoasa, lasand caterinca de mai sus, nu am gasit poze de la toate activitatile, mai ales cele cu alte factiuni, dar o sa las aici ce am gasit:
  11. Salutare! N-am voie sa postez pe aici, dar nu cred ca se supara cineva daca vin cu niste amintiri pentru cei care au fost aici acum ceva timp Si zic, sa incepem nebunia, nu? In primul rand vreau sa ma laud ca eram un lider bun si dadeam rank-uri celor care m-au ajutat: Cu toate astea, bunatatea asta nu a durat prea mult... Dar stiti vorba aia... dupa fapta si rasplata.. din pacate: Cu toate astea, cine e prost sa se linisteasca, doar mai am loc de un LW, nu? 😂 (glumesc, ala de sus a fost scos): Si aici puteti vedea cum TheTom era un exemplu pentru toti jucatorii... dar nu unul pozitiv 😂😂 Si era frumos si pe /d, regulile sunt facute sa...? Continuati voi 😂 Si ca sa fie frumos, incheiem cu ceva mai grav, ceva de LW direct, nororc ca @ Teylo a fost intelegator 😂😂 P.S. nici pana acum nu am facut chestia aia in mod😂😂
  12. nu uita sa pui la incepulul la ini [questhelper], nu se pot pune link-uri cu fisiere din pacate. Ai aici mai multe detalii despre cum se creaza, de la minulul 3.
  13. Salut! Esti sigur ca le-ai copiat bine? A facut asa doar la obiectul ala sau si la altele? Daca rescrii comanda tot acolo apare?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.