Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TheTom

Member
 • Content Count

  902
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TheTom

 1. TheTom

  Poti sa ne dai un video cand se intampla asta si eventual o poza cu ce contine folderul jocului, altfel nu stiu cum te-am putea ajuta, doar daca cineva a mai intampinat problema respectiva.
 2. - Nume: TheTom - Link ul catre profilul de web site: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/TheTom - Tipul de interviu dorit: normal ca normal - Numele celorlalti participanti: - - Link-ul catre profilul de web site al celorlalti participanti: - - Am luat la cunoștiință regulile prezentate pe prima pagina: Desigur. - Alte precizari: Zi frumoasa!
 3. TheTom

  Nickname: TheTom Rank: sublider Doresc să înscriu facțiunea: Los Santos Police Departament Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Desigur Alte precizări: Multumim domnule RelaXx.
 4. TheTom

  Cel mai probabil daca vei sterge fisierul acela iti va merge jocul fara el si nu vei mai avea nici eroarea respectiva, nu stiu sigur cum este pe windows 7.
 5. - Nume: TheTom - Link ul catre profilul de web site: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/TheTom - Tipul de interviu dorit: intrebari despre functia sublider - Numele celorlalti participanti: Baoke. - Link-ul catre profilul de web site al celorlalti participanti: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Baoke. - Am luat la cunoștiință regulile prezentate pe prima pagina: Desigur. - Alte precizari: Sa traiti!
 6. TheTom

  incearca samp-ul asta: http://www.mediafire.com/file/0xprqpni79g4beb/sa-mp-0.3.7-install.exe si daca nu merge incearca sa iei si gta-ul asta: http://www.mediafire.com/file/wccl503ybzl5qaj/GTA_-_San_Andreas.rar
 7. TheTom

  totusi nu mi-ai zis de unde ai luat gta-ul original si samp-ul. poti incerca sa pui si samp.asi, desi nu stiu cat de mult te va ajuta.
 8. TheTom

  De unde ai luat sampul? apuca sa iti intre in samp, gen sa iti scrie conectig to... etc si dupa iei crash, sau inainte?
 9. - Nume: TheTom - Link ul catre profilul de web site: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/TheTom - Tipul de interviu dorit: interviu normal - Numele celorlalti participanti: Din pacate sau fericire, nu. - Link-ul catre profilul de web site al celorlalti participanti: - - Am luat la cunoștiință regulile prezentate pe prima pagina: Desigur. - Alte precizari: Sa traiti!
 10. TheTom

  [CLEO] PDHelper V6

  Version 6.0

  1879 downloads

  *Ultima versiune pentru RPG2 este V5.5.1. *We also have an english version, V5.5.1. *Odata cu V6 avem o versiune speciala pentru fete, pink edition. Desi se numeste PD Helper, modul este mai mult un Departament Helper. Sa o iau cu inceputul, odata ce instalati modul va trebui sa scrieti /start si veti avea un mic tutoiral, unde veti afla cum se utilizeaza modul. Odata ce ati terminat tutorial puteti folosi comanda /cmd care o sa va arate comenzi in functie de setarile facute. Exemplu PD roads si FBI De altfel, daca scrieti /pdc veti punea configura si vedea sistemele modului: De altfel aveti si un mic HUD care, in special la roads, va va spune tot ce trebuie sa faceti si ce taste aveti setate: La echipa ROADS: - Sistemul de setat orice zona vrei - Sistemul care da startradar si scrie reiau pe /d in functie de zona setata - Sistemul de auto-stopradar - Sistemul de sanctionat jucatorul fara a mai scrie id-ul in functie de viteza, level si zona setata ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti La FBI, NG si Echipa SWAT: - auto-arrest - sistem de auto-cuff - wanted & nearwanted pe tasta, fara a mai scrie nimic - comenzi specifice pentru a face munca mult mai usoara ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Alte sisteme: - Sistemul de GOV: Puteti seta un text scriind /pdc, iar dupa aceea folosind comanda /confirmGOV, modul va face anuntul pe /gov - Sistemul de FVR: Puteti seta textul pentru FVR si in cate secunde sa se execute din /pdc, iar dupa aceea mereu cand veti scrie /afvr modul va da automat fvr. - Sistemul de Somare: Cand apesi pe tasta setata de tine modul va soma jucatorul pe care ai find. ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Instructiuni de instalare: - Se instaleaza cleo - Se pune ultima versiune de sampfuncs in folderul principal al jocului (acolo unde este si gta_sa.exe) - Alegeti culoarea dorita. - Puneti fisierele "PDHelperV6.cs" si "PDHelperV6.ini" in cleo Install instructions: - Install cleo - Put last sampfuncs version in principal game folder (where is gta_sa.exe) - Chose english version [EN] - Put "PDHelperV6.cs" and "PDHelperV6.ini" in cleo
 11. TheTom

  Rpg.b-zone.ro > login > lost your account? Si mai departe te descurci
 12. TheTom

  Salut, va deranjez si eu cu o versiune noua la mod, PDHelper V6. Link: *click De altfel avem si o versiune speciala pentru fete. O zi buna!
 13. Salut, va deranjez si eu cu o versiune noua la mod, PDHelper V6. Link: *click De altfel avem si o versiune speciala pentru fete. O zi buna!
 14. Salut, va deranjez si eu cu o versiune noua la mod, PDHelper V6. Link: *click De altfel avem si o versiune speciala pentru fete. O zi buna!
 15. Salut, va deranjez si eu cu o versiune noua la mod, PDHelper V6. Link: *click De altfel avem si o versiune speciala pentru fete. O zi buna!
 16. Salut, va deranjez si eu cu o versiune noua la mod, PDHelper V6. Link: *click De altfel avem si o versiune speciala pentru fete. O zi buna!
 17. @RoGvAiVTransfer acceptat, raportul tau in echipa SWAT incepe de luni. Bafta cu noua echipa!
 18. TheTom

  @Cosmin1506
 19. TheTom

  Cand o sa fiu programator si o sa fiu platit sa fac un cmd o sa fie optimizat bine, pana atunci te astept sa faci tu altul mai bun, bft!
 20. TheTom

  [CLEO] Paramedics Helper

  Version 1.0.0

  59 downloads

  Paramedics Helper este un mod destinat membrilor din factiunea Paramedics, indiferent de rank sau vechime. Scopul acestiua este sa va faca raportul, cat si viata pe server mult mai usoara. *Cu ce ajuta acest mod mai exact? Puteti vedea in imaginea de mai jos comenzile disponibile pentru raport: (Pentru acest meniu trebuie sa scrieti comanda /pcmd) Iar cand am spus ca va face viata pe server mai usoara m-am referit la aceste comenzi prescurtate: *Cum se instaleaza modul? Totul este foarte simplu, in primul rand ai nevoie de: cleo (*click) si sampfuncs (*click) Odata instalate cele de mai sus trebuie doar sa puneti modul in folderul cleo, care se afla in folderul jocului. *Aceasta este prima versiunea a modului, daca aveti si alte sugestii le astept.
 21. TheTom

  Interesant.. dar s-ar fi putut investi timpul in alte update-uri mai simple si mai interesante, aveti destule propuneri bune si usor de realizat la sectiunile deschise de voi de care se pare ca ati cam uitat.. si nu propuneri care ar afecta serverul/economia. De altfel, puteti vedea celelalte servere cum evolueaza, sunt multe idei care pot fi furate de la ele, sisteme care se gasesc pe internet, sau simple de facut. A, am uitat, voi nu vreti sa copiati, de aia avem un "garaj" nefolositor la care ai lag cand schimbi intre masini, super!
 22. - Nume: TheTom - Rank: 2 - Ma invoiesc de la: Antrenament - Motivul: Nu ajung la timp acasa. - Alte precizari: O zi buna!
 23. TheTom

  Buun
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.