Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici
 

TheTom

Moderator: Q&A
 • Content Count

  989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by TheTom

 1. Sa se faca mai intai propunerile bune si realizabile de la prima sesiune (care de altfel minim 30% sunt comune cu restul sesiunilor), nu zic de la ultima Am impresia ca alte servere copiaza propunerile de la noi in timp ce la noi se zice "nu se poate", exemplu chestia cu stage la masini si altele care la ei chiar au prins. Deci idei sunt multe, mai greu cu pusul in practica. Si toate astea ma duc cu gandul ca problema este ca iau decizii oameni care nu joaca pe server, avand in vedre si situatia altor servere. Multe chestii micute, dar care intr-un final ar schimba mult serverul in bine, nu se fac si exista buguri si probleme stiute si raportate de ani buni, deci cam care ar fi problema de nu merg lucrurile? Iar legat de ce am scris eu mai sus, se incearca cumva sa se rezolve problema jucatorilor pe termen scurt, tragand mai mult de cei noi care au chef de questuri de genul, dar pe termen lung cand se vor plictisi cum au facut-o cei 400 lipsa eu nu o vad o solutie. Si spun asta avand multi prieteni veterani pe server care s-ar juca, dar nu mai gasesc nicio atractie la server.
 2. "Nu mai avem jucatori" - hai sa-i tinem mai mult pe server pe astia de ii avem, premiul pe care anii trecuti il luau intr-o zi sa il ia in 5 zile. Felicitari b-zone! Ca de obicei, nemaipomenit.
 3. @Tudy97, @Roberte Ati fost acceptati. Aveti 48 de ore la dispozitie pentru a sustine testul cu un rank 5 plus. O zi buna!
 4. @Lolipop. Transfer acceptat, raportul tau in echipa Roads incepe de maine. Te sfatuiesc sa recitesti regulamentul care tine de respectiva echipa. Mult succes!
 5. @19Dani.TTransfer acceptat, raportul tau in echipa Roads incepe de acum. Te sfatuiesc sa recitesti regulamentul care tine de respectiva echipa. Mult succes!
 6. - Nume: TheTom - Rank: 6 - Candidat: DaddyRelaXx - Data si ora: 02/10/20 19:00 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 10 - Admins/Respins: Admis - Candidat: Mike - Data si ora: 02/10/20 20:00 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 9.5 - Admins/Respins: Admis - Candidat: Stefibosszzx97 - Data si ora: 02/10/20 20:30 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 9 - Admins/Respins: Admis - Candidat: CORNELIUSAURELIUS - Data si ora: 02/10/20 22:00 - Rezultat proba teoretica: 0/3 - Rezoltat proba practica: 10 - Admins/Respins: Admis
 7. TheTom

  Good!
 8. TheTom

  [CLEO] PDHelper V6.2.1

  Version 6.2.1

  2560 downloads

  *Cei care fac update de la V6, V6.1 sau V6.2 la V6.2.1 nu trebuie sa schimbe fisierul PDHelperV6.ini, deci nu va mai fi nevoie sa faceti tutorialul. Ti-a fost de ajutor modul? poti lasa un +1 si un review! Mersi! Desi se numeste PD Helper, modul este mai mult un Departament Helper, fiind disponibile si factiunile NG si FBI in mod. Sa o iau cu inceputul, odata ce instalati modul va trebui sa scrieti /start si veti avea un mic tutoiral, unde veti afla cum se utilizeaza modul. Odata ce ati terminat tutorial puteti folosi comanda /cmd care o sa va arate comenzi in functie de setarile facute. Exemplu PD roads si FBI De altfel, daca scrieti /pdc veti punea configura si vedea sistemele modului: De altfel aveti si un mic HUD care, in special la roads, va va spune tot ce trebuie sa faceti si ce taste aveti setate: La echipa ROADS: - Sistemul de setat orice zona vrei - Sistemul care da startradar si scrie reiau pe /d in functie de zona setata - Sistemul de auto-stopradar - Sistemul de sanctionat jucatorul fara a mai scrie id-ul in functie de viteza, level si zona setata ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti La FBI, NG si Echipa SWAT: - auto-arrest - sistem de auto-cuff - wanted & nearwanted pe tasta, fara a mai scrie nimic - comenzi specifice pentru a face munca mult mai usoara ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti Alte sisteme: - Sistemul de GOV: Puteti seta un text scriind /pdc, iar dupa aceea folosind comanda /confirmGOV, modul va face anuntul pe /gov - Sistemul de FVR: Puteti seta textul pentru FVR si in cate secunde sa se execute din /pdc, iar dupa aceea mereu cand veti scrie /afvr modul va da automat fvr. - Sistemul de Somare: Cand apesi pe tasta setata de tine modul va soma jucatorul pe care ai find. ... si multe altele pe care va las pe voi sa le descoperiti [Ro] Instructiuni de instalare: - Se instaleaza cleo - Se pune ultima versiune de sampfuncs in folderul principal al jocului (acolo unde este si gta_sa.exe) - Selectati versiunea in romana (Ro) - Puneti fisierele "PDHelperV6.2.1.cs" si "PDHelperV6.ini" in cleo [En] Install instructions: - Install cleo - Put last sampfuncs version in principal game folder (where is gta_sa.exe) - Chose english version (En) - Put "PDHelperV6.2.1.cs" and "PDHelperV6.ini" in cleo
 9. TheTom

  Din cate stiu cand instalezi samp-ul pentru prima data, daca nu-l ai iti cere sa instalezi si net framework, l-ai instalat? Stiu ca erau ceva permisuni legate de asta in windows 10, dar ce faci mai exact din Network and Sharing Center de iti merge? De altfel, cred ca netul poate pica si din cauza unui trafic mare de date, care poate fi cauzat de un mod, sau chiar de samp insine.
 10. TheTom

  Cel mai probabil de vina este conexiunea ta de net.
 11. TheTom

  Topic inactiv, closed.
 12. TheTom

  Problema rezolvata, topic closed
 13. TheTom

  Posibil sa fie problema de la niste texturi care apar in speical in momentul acela, primesti ceva opcode-uri? Daca zici ca poti intra in joc de la cleo nu e, de la sampgui nu e. Daca nu functioneaza nici dupa ce schimbi gta3img incearca sa schimbi si gta3_int.
 14. @Darkblood Esti acceptat. Ai 48 de ore la dispozitie pentru a sustine testul cu un rank 5 plus. O zi buna!
 15. @Lolipop. Esti acceptat. Ai 48 de ore la dispozitie pentru a sustine testul cu un rank 5 plus. O zi buna!
 16. TheTom

  asta este doar o chestie din setarile windows, nicio problema, ai reusit sa rezolvi ceva?
 17. TheTom

  @Wu.Zu.Mi Bun, deci o sa iti explic toti pasii cap-coada pe care trebuie sa ii urmezi, daca faci totul bine, nu are cum sa nu mearga. 1. cleo - (*click) il descarci, il deschizi, selectezi folderul cu jocul, dai next, install. 2. Metoda I - sampfuncs - (*click) il descarci (oricare versiune, de preferat ultima), deschizi arhiva, iei fisierul "sampfuncs.asi" si il pui in folderul principal al jocului, acolo unde se afla si gta_sa.exe - urmatorul pas este sa intri in joc, daca iti va scrie in partea de jos cand se incarca sampul "SAMPFUNCS" si se creaza folderul samfuncs inseamna ca merge, daca nu merge ai aici tutorial *click - ultimul pas, daca sampfuncs functioneaza, este sa intri in joc, (cu chatul inchis) apesi pe tasta de sub esc (`~), se va deschide consola si va trebui sa urmezi urmatorii pasi *click - iar de acum ar trebui sa mearga. Metoda II - descarci fisierul din descrierea acestui video *click - pui toate fisierele conform folderelor din arhiva cu exceptia d3d9.dll - stergi fisierul timecyc.dat din folderul "data", care se alfa in folderul principal - iar acum ar trebui sa functioneaza sa te conectezi pe mai multe conturi in acelasi timp, maxim 10 pe comunitate.
 18. TheTom

  @Wu.Zu.Mi nu cred ca este cea mai buna idee sa iti lasi numarul aici, dar baietii il vad in continuare, daca te pot ajuta.
 19. TheTom

  @Wu.Zu.Mi Il pui in folderul principal, dar nu arhiva, deschide-o si pune doar sampfuncs.asi
 20. TheTom

  @Wu.Zu.Mi ti-a aratat relu exact. Nu apasa cu chatul deschis, cu el inchis.
 21. TheTom

  @Wu.Zu.Mi ne potia da o poza sa vedem mai exact care este problema?
 22. TheTom

  @Wu.Zu.Mi ce browser folosesti? Daca folosesti chrome mergi la downloads si vezi ca ar trebui sa ai o optiune keep anyway (ceva prin cont, trei puncte parca)
 23. TheTom

  Da, acela. Sau poti incerca si cum zice nic, cea spusa de mine este varinta "clasica":))
 24. TheTom

  Salut! Cred ca te va ajuta: https://youtu.be/HJfH6au03cQ Iar daca tot nu merge/ai ceva probleme nu mai pune fisierul acela d3d9.dll, era pentru primele versiuni de windows 10. o zi buna!
 25. TheTom

  Salut.. ciudata problema, sa inteleg ca nu ai reusit sa intri in samp deloc pana acum, din cate vad este din cauza rezolutiei, pentru inceput incearca sa setezi din setarile windows > system > display > resolution > rezolutia la 800x600 si incearca sa intri pe samp. Daca nici asa nu merge, cauta gta_sa.exe > click dreapta > properties > sus in tab compability si incearca sa te joci putin cu optiunile de pe acolo, nu stiu sa zic una exacta de la care poate fi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.