Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

TheTom

Member
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by TheTom


 1. 2 hours ago, Plutonium ToV said:

  @TheTom

   

  Este foarte mișto modul și face viața foarte ușoară, dar de când cu auto-frisk eu le-am recomandat colegilor să nu-l folosească pentru a evita situațiile de genul. Este fain pentru noi, dar este cam imposibil de evitat pentru suspecți. Trebuie un mic balans să fie acolo.

   

  Oricum, mulțumim pentru munca depusă. :*

  Inteleg ce zici, eu intrebasem inainte sa il pun in mod si mi s-a spus ca e in regula, acum.. cred ca toate astea situatii sunt pentru ca unele reguli nu sunt mura-n gura si fiecare gandeste in mod diferit.


 2. 55 minutes ago, Mugetsu. said:

  Ce sa faci @TheTom, cand ai asa conducere care nu e in stare sa ia o decizie concreta... Csf, ncsf. Azi zicem una, maine facem alta. Sa ne anunti si pe noi ce e legal si ce nu e legal dupa ce raspunde Kelton. Mi se pare aiurea sa fie autostooradar ilegal, tinand cont ca aia oricum au avantajul vitezei si in + mai si dau /q ca animalele pentru o amenda. Ca dau la 2 secunde de tine, ca dau dupa 10 secunde, tu punctu tot il pierzi. Mai e si regula aiurea ca trebuie sa ii dai /ms ca sa poti sa ii faci post. In special astia cu masini rapide, si cu infernus, pana pornesti de pe loc si il ajungi din urma are timp sa dea /q lejer fara sa poti sa ii faci ceva, ca doar nu i-ai dat ms, no?

  Pai tocmai de aia am pus si eu ms instant cand dau stopradar, dar la fel au sarit cu gura ca nu:))

  O sa fie analizat modul si voi posta o noua versiune. O sa va anunt.


 3. https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/132486

  Salut! In urma acestei reclamatii pentru a evita sanctiunile va rog sa nu mai folositi sistemul de auto-frisk si cele asemanatoare acestuia.

  Normal modul a fost aprobat si cel care l-a aprobat a aprobat si ca este LEGAL, dar vad ca kelton are alta parere, am facut ticket si astept un raspuns.

  Multumesc penteu intelegere, o zi buna!


 4. On 2/14/2020 at 11:58 AM, Haise said:

  Daca e sa ne gandim asa, prin 2014-2015, cand era un quest, ei ascundeam anumite chestii prin mapa, si nu aveai radar sau mapa pe website, si jucatorii postau pe forum o mapa unde au gasit chestiile respective, si asta in functie de cum se miscau jucatorii putea sa dureze 2-3 zile, si erau premiile mult mai mici. Dar da, fata de ultimele questuri, acesta dureaza foarte mult.

  Pai ala era si farmecul jocului atunci, toata lumea voia sa fie primul care pune mapa sa faca reputatie pe forum sau sa o vanda prin ad-uri la cnn sa faca bani si munceau sa le gaseasca pe toate, iar cei care nu aveau chef asteptau 2-3zile mapa.

  Am facut si eu quest-uri de genul fara mapa, dar macar era distractiv, te strangeai cu prietenii si alergai toata mapa de iti sareau capacele :)). Acum esti obligat sa faci un anumit job, moare unul, face unul ceva s-a stricat toata distractia, sa nu mai zic ca sunt unele joburi extraordinat de enervante sau mai ales ultimul cu elicopterul acesta.. nici nu mai are rost sa zic ceva :))

   

   


 5. Ceva la care stai mai multe ore decat la cel cu 150 de obiecte (ca de obicei) si in afara de ceva mai multi bani si o idee mai mult gold nu iei nimic interesant. Inainte pentru 3 ore luai 200k, 200gold si random skin, slot sau hid. Sa nu mai zic ca rc goblin-ul ala merge extraordinar de incet si mai rau te enervezi :)). Eu inteleg ca e o modalitate de a ii tine ceva mai mult pe server pe cei noi, dar pe cei vechi nu ii mai atrage cu nimic aceste update-uri. Eu inteleg ca cei noi doneaza mai mult si mai putini cei vechi (dar sunt si acolo destui cu clanuri), dar nu poti sa iti bati joc de un jucator care are si 10.000 ore in unele cazuri :)). Dar totusi daca stai putin sa te gandesti nici cei noi nu prea contribuie cu asa multe donatii cand afacerile ilegale sunt in floare.

   

   

   


 6. Bun, bun, se potiriveste motorul de 1.4, cam ~160km/h prinde un 1.4 aspirat, iar asta in joc prinde 157 daca tin bine minte :))

   

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.