Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

NC Nazze

RPG2 LVPD Leader
 • Content Count

  471
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About NC Nazze

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 06/21/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Nazze // NazzeJr

Recent Profile Visitors

1136 profile views
 1. 15.07.2019 - 21.07.2019 In saptamana aceasta aveti de facut: -2poze intr-o masina premium diferita -3 poze pe fiecare CNN (cate una pentru fiecare CNN) Succes!!! Criterii de câștig: Pozele trebuie facute cu F8 Data, ora, numele server-ului si numele vostru trebuie sa apara in poza Nu editați pozele în niciun program Pozele le încărcați pe imgur Premiul este Locul 1: $200.000$ Atenție!! Nu exista a doua sansa! Dacă ați postat, iar misiunea voastră este incompletă, nu mai aveți dreptul să postați din nou sau să editați postarea. Aveți timp să postați până vineri, 19.07.2019, ora 21:00
 2. Nickname: Nazze Rank: Leader Membrul sancționat: Edy.CAMATARUL Sancționat cu: Demitere Motiv: Demis de server neefectuare raport. Dovezi: Website Nickname: Nazze Rank: Leader Membrul sancționat: MrcreepyyyyGAMINGG Sancționat cu: Demitere Motiv: Demis de server neefectuare raport. Dovezi: Website
 3. Nick: Nazze Rank: Chief Am dat test cu: RenataData testului: 15.07.2019 Admis / respins: AdmisRezultatul la proba teoretica: 0/3 Alte precizari:-
 4. @zL ElyaScererea ta a fost acceptata! Verifica punctele pentru echipa SWAT. Mult succes la raport!
 5. glumeam ma nu plange

 6. ce penibil esti vai de tine........

   

 7. Ce este Ofițerul săptămânii și care sunt criteriile pentru participare? In primul rand, vor fi 2 castigatori, unul din ROADS si celalalt din SWAT, ideea este simpla, cine reuseste sa faca cele mai multe puncte la raport o sa fie premiat cu 25,000$ + Raport injumatatit saptamana viitoare. --> Daca vrei sa participi la aceasta intrecere intre membri, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii: ✓ - Sa fi avut cel mai bun raport de la ROADS // SWAT in saptamana respectiva. ✓ - Activi in joc cat si pe forum. ♡ De retinut: • In acest topic o sa posteze doar Liderul. • Orice incercare de fraudare se sanctioneaza cu DEMITERE. Model de postare: Nick: Rank: Castigator echipa ROAD si numarul punctelor valide: Castigator echila SWAT si numarul punctelor valide: Dovada acordarii sumei de bani: Alte precizari:
 8. @Marcelinoxxxxx cererea ta a fost acceptata! Verifica punctele pentru echipa SWAT. Mult succes la raport!
 9. @George1112 cererea ta a fost acceptata! Verifica punctele pentru echipa SWAT. Mult succes la raport!
 10. NC Nazze

  2 Lideri ar fi cel mai ok, adica nu ai cum sa scoti la cineva de pe RPG2 ca sa dai la cineva de pe RPG4, pe RPG4 iei foarte usor o functie datorita numarului de jucatori scazut.
 11. A fost adaugata o noua regula in Regulamentul intern. Amplasarea radarelor în zona Marina și Market sunt interzise deoarece sunt prea apropiate de alte radare. (sancțiune Faction Warn)
 12. Nickname: Nazze Rank: Leader Membrul sancționat: Ionut2703 Sancționat cu:Avertisment Verbal Motiv: Reclamatie #51670 Dovezi: Dacă e nevoie.
 13. @LenorV23 Felicitari, ai castigat 200,000$
 14. @Hexymus cererea ta a fost acceptata! Verifica punctele pentru echipa SWAT. Mult succes la raport!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.