Jump to content

sykozawr

Donator
  • Posts

    554
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sykozawr

  1. Sa bubuie ?

     

     

    1. SaRtOR
    2. sykozawr
    3. Ocaust

      Ocaust

      @Syko De ce comentezi la el? vrei ban? ai uitat ca n ai voie sa zici nimic?

  2. ce mişcări pe Biju :))B-)

  3. RIP Petrică Cercel :(

     

     

  4. Vă cam arde Alejandro cu trollu' aşa puţin =))

     

    1. Show previous comments  1 more
    2. Kevin
    3. sykozawr

      sykozawr

      mă amuz cum fix Alejandro reuşeşte să vă trolleze :))

       

    4. Kevin

      Kevin

      cine este Alejandro

  5. sykozawr

    Am păţit ceva similar când am încercat să pun un PIN Paysafe de Germania pe un cont de Paysafe de România, de asta nu-ţi merge (cred). Încearcă cu un VPN să-ţi pui o adresa IP de Italia şi să-ţi creezi un cont Paysafe, sau să încerci de pe VPN să bagi direct PIN-ul când te redirecţionează shop-ul pe pagina cu plata. Totuşi, o poză ajută să înţelegem unde de fapt îţi scrie acel mesaj.
  6. sykozawr

    Adresa este https://shop.b-zone.ro, nu intra pe orice cod de referal fara rost, incearca din nou si ataseaza o poza sa vedem ce iti arata.
  7. de câte ori s-a dublat numărul incapabililor din staff-ul rpg1 după aceste reveniri? două, trei, zece ori? =))

     

  8. sykozawr

    unban celor care au primit aiurea când?
  9. Screenshot_20210819-201645_Chrome.thumb.jpg.4061f49a2118b6186c5d17aed3e6cb1b.jpg

    Nu știu cum, dar am făcut imposibilul!

  10. sykozawr

    Nick: Syko Level: 53. Vârstă (reală): 19 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Aproape 10 ani vechime pe comunitate. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Syko Ai mai avut aceasta functie?: Nu, este prima dată când aplic pentru această funcţie, însă doresc să demonstrez ceea ce pot să fac, doresc să demonstrez că merit şi că voi face totul aşa cum trebuie, ca la carte. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Principalul motiv pentru care doresc să ajung în această funcţie este de a ajuta toţi jucătorii noi de pe server şi nu numai pe cei noi, pe toţi jucătorii care au nevoie de acest ajutor, prin sfaturi, sume considerabile de bani (dacă e cazul iar motivul pentru care au nevoie de o sumă de bani este unul bun), doresc să demonstrez tuturor ce potenţial am şi că pot face treabă bună deţinând o funcţie pe server. Consider că merit să primesc o şansă iar dacă nu mă voi descurca sau voi face probleme pot fi foarte uşor înlăturat din această funcţie. Ce intenționez să fac pentru jucători: taxa pe server o să rămână setată pe 1$ pe toată durata mandatului meu. voi încerca pe cât posibil să alung monotonia de pe server prin diferite metode. evenimentele vor fi şi ele zilnice şi nu numai un tip, pe toată durata mandatului doresc să testez fiecare tip de eveniment ce se găseste pe lista /requestevent. taxa pentru jucătorii cu nivel cuprins între 2-7 o să fie zilnic împărţită pentru ca aceştia să se poată bucura de ea. jucătorii vor beneficia de informaţii gratis din partea mea, suport şi ajutor nelimitat. voi oferii jucătorilor sume de bani dacă aceştia au un motiv bun pentru care au nevoie de o anumită sumă de bani. voi încerca să ofer gold jucătorilor care au nevoie, evident dacă aceştia au un motiv bun pentru care doresc gold. voi ajuta jucătorii cu orice sfat au nevoie şi voi încerca să mă împrietenesc cu fiecare de pe server, demonstrându-le tuturor că merit funcţia aceasta. în mare parte doresc să ajut jucătorii cu orice au ei nevoie, mă voi comporta exemplar cu toţi, îi voi susţine, îi voi ajuta, le voi da sfaturi şi nu numai.
  11. învaţă să scrii că m-ai orbit!!!

    image.png.43809bf4b2f1488ae1b8e6cd04ba8547.png 

  12. sykozawr

    Nu mi plac, -1.
  13. sykozawr

    Esti slab pe lângă ce făceam eu puiu' ?
  14. "400 de ore jucate într-o lună, wow, ce no-lifer"

    3ivbk.png

    1n6tk.png

    8fm18.png

     

    De pe toate conturile mele, 3 la număr, statiscile pe aproape 4 ani, o singură lună am avut timp probabil în toată viaţa să mă joc SAMP aşa de mult şi deja văd hateri, nu aveam atâtea ore dacă nu-mi puneam ambiţia să-l înving pe adminul meu "preferat" în goldaward. Vă pup :*

     

    1. sykozawr

      sykozawr

      Era să uit, luaţi o lămâie să vă treacă de greaţă.

       

  15. sykozawr

    Bine ai venit
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.