Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

THEprofesor81

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by THEprofesor81

  1. Viata Reala: - Nume:Duma Georgian - Varsta (minim 14 ani):19 - Clasa:a 12-a - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu):Electrică - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte):Păi, ma numesc Duma Georgian, prietenii ma strigă George sau Georgică.Sunt o persoană inventivă, nu stau să pierd toata ziua in casa..Mai si joc cate ceva, dar cu limita. Avem o copilarie, haideti sa profitam de ea la maxim, cine mai poate. Viata virtuala: - IGN (In game nick):THEprofesor81 - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?:Cateodata 2 3 ore, cateodata si mai mult - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?:Intretine linistea pe server si ajuta raspunde la probleme jucatorilor incepatori. - De ce vrei aceasta functie?:Vreau sa mentin inistea pe server si sa ajut playerii incepatori, si sper ca in viitor sa pot ajuta si la inbunatatirea serverului. - De cat timp joci Minecraft?:Sincer nu pot sa mai imi aduc aminte, cam de 7 8 ani , dar cu pauze. - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server):Mai un kick, mai un mute - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?:Cea mai mare functie care am detinut-o pe server a fost de Moderator. Si ca owner l-am prins le Moshu. - Stii sa aplici sanctiunile si te-ai obisnuit cu functionalitatile serverului?:Eu consider ca da, in caz ca voi mai uita cate ceva , voi indrazni sa intreb ceilalti colegi care au o functie mai inalta ca mine.Sau voi verifica regulamentul. - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /stat ):1 zi, 6 ore  - Alte precizari:Profitati de aceasta viata frumoasa cat timp aveti ocazia!
  2. Nothing...just chill...!

  3. Viața Reala -Nume:George -Vârstă(minim 16):16(aproape 17) -Clasa: a X-a -Profilul la care studiați( daca sunteţi la liceu):sunt la profesionala...Profil: Turism si Alimentație -Autocaracterizare(Minim 50 de cuvinte):Salut! După cum ați văzut ma numesc George, am 16 ani si sunt din Boldești-Scăieni, Prahova. Îmi place sa ma bag cu seama cu toata lumea si sa vorbesc cu multa lume pentru ca îmi place sa comunic. Hobby-urile mele sunt: Comunicatul, Jucatul pe calculator, plimbările, si mule altele...Nu ma supăr din orice.. sunt un om cu simțul umorului...imi mai place sa fac si niște glume câteodată. Viața Virtuala ​​-IGN(In game nick):TeenTheKid ​-Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi: 4-5 ore ​-Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?:Ajuta ceilalți playeri cu anumite lucruri, de asemenea si pe cei nou-veniți...ii îndrumă sa facă ce este mai bine! ​-De ce vrei aceasta funcție?:Vreau sa ajut serverul si pe toți membri ai acestui server daca au nelămuriri in legătură cu anumite lucruri. ​-De cat timp joci Minecraft?: De 6-7 ani. ​-Sancțiuni primite de la helperi / Moderatori / Admin(minciunile vor fi sancționate cu interdicția permanenta la alte funcții pe server):Recunosc ca am mai primit mute si kick...din unele motive...din cauza ca eram provocat de alți membri mai vechi...si am fost bleg ca i-am băgat in seama...daca nu i-as fi băgat in seama nu as mai fi primit kick...dar ce sa faci... asta e viața! ​-Ai mai deținut funcții pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generație (alți onerii ex, : Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)? :Nu ​-Ai citit regulamentul serverului si poți aplica sancțiunile "ca la carte"?" :Da. -Timp petrecut pe server(apare când intri pe server sau comanda /ontime la lifetime played):11h 36 min...poza nu pot sa fac ... ​-Alte precizări: Sper sa primesc acest grad pentru ca mi-l doresc de mult timp si ar fi un bun cadou de anul nou!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.