Jump to content

Ryder sK

Donator
 • Content Count

  664
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

148 Extraordinary

About Ryder sK

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 05/07/1988

Contact Methods

 • Website URL
  Error 404 NOT FOUND
 • Skype
  Loading....
 • Steam ID
  Loading...
 • Discord
  Loading.....

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grove Street , Los Santos
 • Hobbies
  Gaming , Music.

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin

Recent Profile Visitors

1488 profile views
 1. Nume: Ryder.sK - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu. - Alte precizări: As dori sa il am pe Kane. ca reporter.
 2. Ryder sK

  Am spus lucruri reale si mi-am expus parerea nu am pupat in cur pe nimeni.Odata ce nu stii nu vorbi.Nici tu si nici victory.
 3. Ryder sK

  Poti sa ai si 100 de ani vechime pe un server.Nu cred ca daca ai 100 de ani vechime undeva esti mai bun ca altul ce are 2 ani.Conteaza ce stii sa faci nu cat timp ai stat undeva.Cat despre sanctiuni cine nu munceste nu greseste.Nu vorbi in nestiinta de cauza daca nu cunosti persoana respectiva si mai ales nu judeca faptele ei daca nu o cunosti.Eu o cunosc si stiu ce poate si ce stie.Mi-a fost membru si sublider in Paramedics eu fiind un fost lider de acolo.Nu se iau functii usor pe niciun rpg.Nu generaliza daca nu ai jucat pe 3.Cat despre sanctiunea luata de ea din cauza hate-ului lui Damon admin de pe rpg3 care are ceva personal cu ea nu pot spune decat ca e un gest copilaros facut de el si mereu a cautat sa se razbune pe ea.Pentru ca tu nu stii toate treburile astea iti recomand sa taci din gura si sa mergi in alta factiune daca nu iti convine.
 4. Ryder sK

  Eu sunt curios de un singur lucru.Conturile premium permanente.De ele nu a intrebat nimeni sau poate am omis eu sa vad intrebarile puse de jucatori si raspunsurile ownerilor.Cu acele conturi permanente ce se va intampla? Pentru ca pe fiecare rpg era o mica diferenta.Pe rpg1 iti trebuia level 100 pe 2 90 sau cat era pe 3 80 iar pe 4 70. Intrebarea mea este pe noile servere cine va avea cont premium permanent si ce level sau cerinte vor fi pentru a detine cont premium permanent sau daca va fi scoasa aceasta optiune sa ii zicem asa care din punctul meu de vedere a fost si este benefica nu doar financiar(ma refer la payday si dobanda din game).Astept un raspuns din partea ownerilor.Seara faina!
 5. Ryder sK

  Nu vrei sa le castigi tu pe toate? Asta e calendarul si premiile.Dupa ce ca se dau premii si nu tre sa faci practic nimic decat sa fii online tot nu iti convine.Du-te joaca Mario sau pe alte sv fantoma unde nu primesti nimic.
 6. Ryder sK

  Probabil nu i se deschide deloc.Si eu am avut problema asta.Seteaza la proprietati gta_sa compatibility la windows 98/Me iar la samp run as administrator.O sa mearga mai greu dar e singura solutie gasita de mine pentru win 7 64 biti.Si eu am incercat toate posibilitatile.sters jocu reinstalat jocul,windows,facut update la drivere tot ce am putut.Daca te uiti in task manager si gasesti gta_sa*32 da-i end task si incearca iar sa intri pe game.single sau samp.Ideea e ca rundll32 e posibil sa fie corupt sau sa blocheze sa intri in game.Cel putin la mine asta e problema si singura rezolvare e intri pe samp astepti apoi intri in task manager dai end task la gta_sa*32 si intri iar in samp.Alta solutie nu am gasit.Am windows cu licenta si drivere cu cd upgradate la zi.pana la ultimul install de win 7 sau update a mers foarte bine jocul.Si am si versiunea Hoodlum si tot la fel face.
 7. Ryder sK

  Si tie ti-ar convine sa dai 2kk pe un Bullet castigat de alt jucator ce a facut misiunile si task-urile? Daca voiau sa implementeze chestia asta o faceau demult.Masinile castigate sunt ca sa te bucuri de ele nu sa faci afaceri.Au mentionat chiar ownerii de la primul episod postat pe youtube cand au implementat sistemul de crates.
 8. Ryder sK

  Cauta pe net alt interface si pune-l.Daca si ala face figuri e o problema din Pc-ul tau.Parerea mea.Chiar nu stiu alta solutie.Mai verifica odata coordonatele alea si codul de culori.Chiar nu stiu imi pare rau.
 9. Ryder sK

  Atunci copiaza ce ai in interface editor.ini adica al tau facut de tine si pune in altul si vezi.Am inteles ce ai zis.Nu am zis ca ai fi nestiutor.Am incercat sa iti ofer solutiile pe care cred eu ca te-ar putea ajuta.Mai multe nu stiu ce ai putea face.
 10. Ryder sK

  Reinstaleaza jocul atunci sau cleo.Si pune-le iar.verifica interfaceEditor sa nu aibe bifat ReadOnly iar hud.txd trebuie copiat in models si nu folderul principal.Alta solutie nu mai stiu.
 11. Ryder sK

  In cazul asta acel interfaceEditor al tau este incomplet sau nu are tot ce ii trebuie ori este tot default.O alta alternativa pentru a vedea sau modifica chiar tu culorile de la Hp armura sau bani sau sa iti creezi tu unul dupa bunul plac gasesti la acest link cu tutorial. Poti modifica si fara acest program culoarea banilor armurii vietii si a textelor ce apar.Totul este pe baza unor coordonate XoY.Insa programul asta IEV te ajuta sa vezi practic coordonatele dar si culoarea.Daca doresti zi-mi ce culori doresti dar si pozitia fiecaruia si poate te pot ajuta eu.Da-mi un PM sau scrie-mi aici.Succes!
 12. Ryder sK

  Salut! Ai nevoie si de hud.txd Un link ce te-ar putea ajuta si ai si instructiuni.Sper sa te ajute
 13. Ryder sK

  @Kelton ce se va intampla cu cei ce au case level 999? Si cu cei ce au vehicule cu hidden pe ele? Vehicule cumparate din DS sau jucatori dar si vehicule castigate la cutiile cu MP?
 14. Ryder sK

  Ok,I took the modpack from the link you gaved me and I have played with it.It`s a nice modpack.My fps is over 100 and did not got crashed in that tunnel or at Ryder`s missions.The only time I got crash is when i try to change my character skins.When you type /skins it crashes.And that is because of the outfit files from the modpack.If you detele this you will not crash.I did not get any crash from the game except that.Can you tell me how do you installed the modpack? You copied the modpack`s files in your folder from a clean GTA or did you use other methods?
 15. Ryder sK

  Check every file in the modpack.Some files might be corupted.Delete one of them and then check if the game crashes.You can try scanning the modpack with antivirus and check if it has viruses or your antivirus blocked some features of the modpack.Change resolution of the game or change quality vame from low to high.Another thing you could try is to reinstall the game and try to play without mods and see if the game still crashes and then install the modpack.Give me more info of your pc or modpack.Deactivate enb if it has one.Or delete other things that makes your game lagging if you have it.Update the video card of your pc and the other things from it like motherboard,CPU things like that.Scan your computer for viruses.Check the cleo folder.Try too eliminate some mods from there then check if it crashes again.Or delete it from modloader if the modpack has it.Give me a link from the modpack and i shall take a look and see what might cause your crash.Good day and best of luck.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.