Jump to content

Xspression

Donator
  • Posts

    676
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xspression

  1. Xspression

    Incearca sa instalezi jocul in alta partitie,nu cea unde ai Windows-ul.Ce versiune GTA folosesti?
  2. Xspression

    Salut! Încearcă cu ce e mai jos..și anume: Help Center / How to Get DirectPlay on Windows 10 How to Get DirectPlay on Windows 10 DirectPlay used to be a core API library primarily used to enable multiplayer functionality in computer games. As Microsoft decided to roll our Games for Windows Live, DirectPlay is no longer required for modern apps or games. However, you can still download DirectPlay on Windows 10. If you want to run games that date back to the early 2000s, it’s most likely still a requirement. In this article, you can learn how to get DirectPlay for Windows 10, troubleshoot issues, and more. What is DirectPlay? If you’re a PC gamer, you’ve probably heard about DirectX before. DirectPlay is a DirectX API component that works as a network communication library. It allows video games to connect to the internet, a modem link, or a network to find game sessions for players. Games for Windows Live was expanded onto computers by Microsoft, which essentially ended DirectPlay’s relevancy in the modern world. Games no longer rely on the library; there’s very little use left for it. DirectPlay is now a deprecated feature in Windows 10, reserved mostly for running old video games. If you’re feeling nostalgic and want to give your favorite childhood games a run, you’ll most likely need to install or enable it on your device. Note: Some of the following steps require you to have an administrator account. If you don’t know how to create an administrator account on Windows 10, we recommend watching this video by Polarity. How to enable DirectPlay on Windows 10 Many users report having an issue with DirectPlay when running older games on a Windows 10 operating system. Here’s a quick guide on how you can enable it and start playing classic games again. Click on the Search icon in your taskbar, and type in Control Panel. Click on the top result to launch the classic Control Panel application. As opposed to using the new Settings, you have access to turning Windows Features on or off here. Change your view mode to Large icons. This enables you to see all Control Panel elements at once. Find and click on Programs and Features. Look to the left side of the window and click on the Turn Windows features on or off-link. If prompted, enter the local account details needed to open this link. This is usually the administrator account password. Expand Legacy Components by clicking on the plus icon, then place a checkmark in the box next to DirectPlay. Click OK. Doing these steps should ensure that DirectPlay is downloaded and enabled on your system.
  3. Xspression

    Am rezolvat,multumesc pentru ajutor.Se poate da close la topic.
  4. Xspression

    Salut, Am un script cleo cu o comanda pe care trebuie sa o activez când întru în joc ca modul sa functioneze.Vreau sa-l modific și anume as vrea ca modul sa se activeze imediat după ce intru pe server fără sa îl activez eu manual. Aici este scriptul. CLEO .cs} {$USE bitwise} 0000: NOP :Noname_2 wait 50 SAMP.Available jf @Noname_2 0B34: samp register_client_command "helmet" to_label @Noname_227 chatmsg "{FF8000}AutoHelmet has loaded." color -1 chatmsg "{FF8000}Use command {0080ff}/helmet{FF8000} to activate." color -1 :Noname_130 wait 0 if 31@ == 1 jf @Noname_220 if Actor.Driving($PLAYER_ACTOR) jf @Noname_213 if 14@ == 1 jf @Noname_206 wait 500 say "/ph" 14@ = 0 :Noname_206 jump @Noname_220 :Noname_213 14@ = 1 :Noname_220 jump @Noname_130 :Noname_227 0B12: 31@ = 31@ XOR 1 if 31@ == 1 jf @Noname_311 chatmsg "{FF0000}Auto helmet is now enabled!" color -1 14@ = 1 jump @Noname_354 :Noname_311 chatmsg "{FF0000}Auto helmet is now disabled!" color -1 :Noname_354 SAMP.CmdRet Ma puteți ajuta va rog?
  5. Xspression

    Încearcă sa apesi ESC apoi alt tab sau ESC și tasta de Windows de pe tastatura fizică.Tasta de Windows ar trebuie sa fie între CTRL și space.Fara ESC dacă dai direct alt tab poate creea bug-uri la revenire în joc. Sper sa te fi ajutat.
  6. Xspression

    Do you press escape before minimizing the game? That could be one of the problem.I know it sounds ridiculous but that might cause a bug at the game.
  7. Xspression

    Salut! Ai ambele fișiere? Interface.asi și interface.ini în folderul principal? O sa ai nevoie și de radardisc.asi dacă ai mini map-ul modificat(pătrat rotund) Si fișierul hud.txd trebuie pui în models.Daca ai toate astea nu ar trebuie sa fie problema.Daca ai și modloader verifica acolo sa nu se "bată" cap în cap cu folderul principal. Sau o alta rezolvare:verifica în interfaceeditor.ini dacă la paragraful "CheckExeVersion" apare 1.Daca e 1 pune zero salvează și încearcă sa intri în joc.Sper sa te fi ajutat.
  8. Nume: Ryder.sK - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu. - Alte precizări: As dori sa il am pe Kane. ca reporter.
  9. Xspression

    Am spus lucruri reale si mi-am expus parerea nu am pupat in cur pe nimeni.Odata ce nu stii nu vorbi.Nici tu si nici victory.
  10. Xspression

    Poti sa ai si 100 de ani vechime pe un server.Nu cred ca daca ai 100 de ani vechime undeva esti mai bun ca altul ce are 2 ani.Conteaza ce stii sa faci nu cat timp ai stat undeva.Cat despre sanctiuni cine nu munceste nu greseste.Nu vorbi in nestiinta de cauza daca nu cunosti persoana respectiva si mai ales nu judeca faptele ei daca nu o cunosti.Eu o cunosc si stiu ce poate si ce stie.Mi-a fost membru si sublider in Paramedics eu fiind un fost lider de acolo.Nu se iau functii usor pe niciun rpg.Nu generaliza daca nu ai jucat pe 3.Cat despre sanctiunea luata de ea din cauza hate-ului lui Damon admin de pe rpg3 care are ceva personal cu ea nu pot spune decat ca e un gest copilaros facut de el si mereu a cautat sa se razbune pe ea.Pentru ca tu nu stii toate treburile astea iti recomand sa taci din gura si sa mergi in alta factiune daca nu iti convine.
  11. Xspression

    Eu sunt curios de un singur lucru.Conturile premium permanente.De ele nu a intrebat nimeni sau poate am omis eu sa vad intrebarile puse de jucatori si raspunsurile ownerilor.Cu acele conturi permanente ce se va intampla? Pentru ca pe fiecare rpg era o mica diferenta.Pe rpg1 iti trebuia level 100 pe 2 90 sau cat era pe 3 80 iar pe 4 70. Intrebarea mea este pe noile servere cine va avea cont premium permanent si ce level sau cerinte vor fi pentru a detine cont premium permanent sau daca va fi scoasa aceasta optiune sa ii zicem asa care din punctul meu de vedere a fost si este benefica nu doar financiar(ma refer la payday si dobanda din game).Astept un raspuns din partea ownerilor.Seara faina!
  12. Xspression

    @Kelton ce se va intampla cu cei ce au case level 999? Si cu cei ce au vehicule cu hidden pe ele? Vehicule cumparate din DS sau jucatori dar si vehicule castigate la cutiile cu MP?
  13. Xspression

    Foarte frumos.Imi place foarte mult.Gg!
  14. Xspression

    Salut! Doresc sa imi spun si eu parerea si sa las un feedback legat despre ultimul update si nu numai.Bun, in primul rand o sa mentionez ca , comentariul meu nu vreau sa aduca hate asupra comunitatii,ownerilor sau altor jucatori,donatori , admini etc.Am avut functii pe aceasta comunitate( rank 6 , lider , admin , helper 1 , helper 2) -rank 6 nu e functie stiu asta dar am pus-o aici ca sa se inteleaga ca am trecut prin toate posibile.Momentan sunt civil "parlit" csf..Timpul personal si jobul real nu imi permite sa mai joc ca inainte.Sunt jucator pe rpg3.Joc din 2016 , nu sunt chiar asa de "vechi".Update-urile b-zone binevenite mereu , super misto si pentru distractia si confortul jucatorilor.Nimic de obiectat aici./raport inca un update excelent.Dar ce facem cu jucatorii care sunt civili si vor sa intre intr-o factiune? Daca un rank 4 cu atributiune de tester si un sublider au inactivitate cu cine mai dau testul? Cu liderul.Dar daca liderul intra odata la 3 zile ce fac? In alta ordine de idei chestia asta cu inactivitatea de x zile daca am raportul facut si dupa nu mai intri mi se pare un pic exagerata.In primul rand ideea cu inactivitatea este copiata de pe o alta comunitate deschisa recent.Nu voi mentiona comunitatea(nu imi e teama de ban sau suspend forum sau ce sanctiune se va da ci din respect pt comunitate) , pentru ca nu am jucat pe alta comunitate decat b-zone dar am la cunostinta faptul ca ideea cu aceasta inactivitate a fost sau mai e pe alt server de samp.Bun,pe.rpg3 seara dupa 19 abia se ajunge la 320 jucatori(noroc cu baietii de la war care iti dau secunda pe turf dar real sunt mielusei).Unii au scoala , altii au de invatat, altii joaca alte jocuri,viata personala etc.Nu condamn si nu oblig pe nimeni sa stea 24/24 pe acest joc dar cu regula asta dupa ce termini raportul poti sa nu intri in opinia mea greul o sa pice cel mai mult pe cei din departamente si nu doar pe ei.Sa va dau un exemplu.Aveam un task intr-o zi sa livrez de 3 x drugs.Avand skill 5 la toate joburile inclusiv la cele ilegale am primit wanted 3 direct.Livrez cursa si la 30 secunde apar 4 politisti toti /ms /ms.Ma opresc ma uit si incep sa rad.Eu cui ma predau? Si incepe show-ul.E la mine , ba nu e la mine.Las ca vezi tu ca iti fac pm si etc.Intr-un final ma urc la unul din ei.Ei bine,daca ei acum au problema asta acum fara ideea asta de inactivitate ce facem cu ceilalti din celelalte factiuni? In ttc ce mai tractam? Masini spawnate de server? In paramedics cui mai dam heal? Mafiotilor de la Ryder? In taxi pe cine mai duc pe Chiliad? Pe OG Loc? Si licente cui ii mai dau? Lui Catalin? In opinia mea treaba asta despre inactivitatea nou implementata, ar trebui lasata ca si pana acum.Daca ati dori sa o puneti in aplicare,aceasta idee de inactivitate si totusi sa mai avem jucatori care chiar joaca si nu stau pe sleep adaugati joburi noi saaau questuri noi exceptand cele de la /tasks.Avem pe putin 40 de jucatori pe rpg3 care au secundare pe /sleep pentru referral sau pentru misiuni.Cat despre stock-urile alea care vin ca o ploaie in desert si dispar precum bugetul alocat tarii si ajung sa cumpar tampa cu 20k nu pot sa zic ca e o idee prea stralucita.O alta mica idee as dori sa adaug: ori scoateti misiunile ca la level 4 sa nu mai vezi jucatori cu bullet castigat la cutii si eu la level 85 abia am bani de turismo ori bagati joburi noi.Si mie imi plac misiunile sunt cap de lista pe rpg3 cu aproape 10k puncte.Acum o sa spuneti pai cu atatea puncte ai facut la baaani si iti luai o parcare plina de turismo.Ei bine nu toti fac misiuni.Eu le fac pt ca nu mai am joburi de facut.Am skill 5 la toate cu exceptia fermier si rob.Multi jucatori aplica in ttc neavand skill 5 mechanic(normal ca nu stau sa fac skill cand am misiuni..cui ii mai trebuie job?) dar vreau in factiune.Alt exemplu:Facem cont azi pe 1 decembrie sa zicem...lasam sleep si dupa aia aplicam factiune ca avem 10 ore "jucate"...liderul ma respinge activitate slaba.Rezultatul:post la lider si de acolo incepem iar cu hate.Lider inacapabil ,adminii tin cu el.comunitate de ... s.am.d..Sunt multe minusuri dar si plusuri.Parerea mea e ca e mai ok sa ne ocupam intai de ce nu merge si dupa sa scoatem lucruri noi.Intrebati 5 jucatori oarecare de ce joaca aici? Pentru misiuni , pentru gameplay sau pentru ce? La fiecare adaugare de quest si gift toata lumea e fericita ,cresc jucatorii ,se fac conturi noi(pt quest bineinteles).Se termina questul pleaca si jucatorii.Iar cei din factiuni nu stiu ce ii motiveaza(cei 25k desi intr-un video al lui Kelton se discutate ideea de 10 gold sau mai mult, idee venita de la Allice daca nu ma insel) pentru dublu raport sau prieteniile legate,pentru ca la un moment dat si in factiune daca esti ti se taie(de tractat dat heal de rugat jucatorii sa stea sa le dai licente sau de alergat dupa ei 2 orase si la final sa dea /q.).Joburi noi sau un quest zilnic ar motiva zic eu jucatorii sa creasca.Nu stiu alte comunitati cum de au 600/600 si noi abia strangem 300.Ori aia au roboti ,boti ori chiar joaca.Poate s-a mai discutat problema asta pana acum , si de catre alti jucatori dar intr-o casa o camera noua construita de jos nu va ridica si peretii cazuti din alta camera.Nu e usor ,imi dau seama ca nu e usor sa faci atatea si aici ma refer la Bobo si Kelton.Nu poti multumi pe toata lumea dar sunt atatea minusuri de ceva timp.Nu vreau sa se supere nimeni pentru cele scrise aici.Poate sunt eu in urma si ce am scris aici e deja in stadiul de proiect si se va implementa dar mi-am cam pierdut rabdarea.Sper sa luati in considerare macar 1% din ce am scris aici.Mult succes !
  15. Xspression

    Pai din cate stiu au fost deschise topicurile pentru sugestiile si propunerile jucatorilor.De unde stii ca nu se lucreaza la asa ceva? Ti-am zis e o chestie de rabdare.
  16. Xspression

    Sunt n servere de sa-mp nu poti obliga pe nimeni sa ramana intr-un singur loc.Fiecare isi alege locul unde sa joace sau ce sa joace.Ce ma uimeste e ca atunci cand se baga quest gift nu mai tipa nimeni ca vai e prea greu premiile sunt mici , cand cade serverul gata jos cu B-zone.Roma nu a fost construita in 3 zile.Tind sa cred ca evoluam si nu dam inapoi.Dar vad ca unora le place sa bata pasul pe loc.
  17. Xspression

    Verifica statisticile si lunile unde jucatorii ajung aproape de 1000 si apoi scad.E si perioada asta naspa.Vine vara jucatorii stau pe afara , unii au teze examene etc.Perioada asta e una critica.Toti stim asta.Ce-ar fi sa luam toti rank 5 in 2 3 saptamani si gata? Mergem in toate factiunile si in 4 luni gata ne lasam.
  18. Xspression

    Stii care e una din probleme? Ca unii jucatori dau vina pe staff dar nu specifica si cine din staff au facut acele greseli.Ii baga pe toti in aceiasi oala.Daca jucatorii ar gandi un pic ar spune : frate adminul x a facut aia.Uite dovada.Toata lumea da vina pe staff dar cand e vorba de spus concret cine si sa prezinte dovezi canci.Alti jucatori spun ceee staff-ul b-zone nu face nimic nu se baneaza nu se stiu ce.Dar nu stiu cati din ei s-au pus in locul lor si cati ar rezista macar o zi.Suntem oameni,nu admbot cum e ala ce da kick automat.Cred ca un pic de "cap plecat" si vazut de lungul nasului ne-ar face mai buni,pentru ca toti gresim.Tori nw dorim o comunitate cu jucatori cu bun simt dar aruncam vina unul pe altul.Cat despre rank up si altele , Kelton a prezentat intr-un video ca urmeaza un update zic eu destul de bun si interesant in ce priveste aplicarea in factiune cat si mentinerea in ea.Hai sa nu mai fim rautaciosi si sa asteptam un pic pentru ca mai mult ca sigur urmeaza lucruri mult mai bune pentru noi.E o chestie de rabdare.
  19. Xspression

    Nu te supara dar eu consider ca ceea ce faci tu acum e un fel de hate sau bataie de joc asupra a ceea ce exista deja.Si aici ma refer la regulamentul si regulile facute de administratori , Kelton , Bobo si toti cei care au participat si construit aceasta comunitate.Sunt sigur ca ei au luat cea mai buna decizie in ce priveste zilele de rank , regulamentul si tot ce tine de comunitate.Nu sunt pupicurist nu doresc sa demonstrez nimic , e doar opinia mea.Si tu poate la randul tau ai dreptul sa ma contrazici cum o fac si eu acum.Jucatorii vor juca mereu unde vor oricat ai incerca sa ii castigi.Nu poti forta pe nimeni sa stea sa joace undeva.E decizia fiecaruia sa faca ce doreste.Nu vreau sa se supere nimeni pe mine.Eu doar mi-am exprimat parerea.
  20. Xspression

    Tip factiune:Toate Sugestie:Sa se poata adauga noi sublideri doar cei din interiorul factiunii care au rank4 minim,sau a avut rank 4 in ultimele 3 luni si a fost activ.Pentru ca un rank 4+ actual este discriminat.Da teste cu candidatii , organizeaza unele activitati sau evenimente in factiune si altul de rank 3 ia sublider si nu mi se pare corect.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.