Jump to content

BloodLegendRPG4

Donator
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About BloodLegendRPG4

  • Birthday 02/12/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sibiu
  • Hobbies
    Lupta si castiga viitorul e in fata !

Previous Fields

  • Real name
    Marius

Recent Profile Visitors

405 profile views

BloodLegendRPG4's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

6

Reputation

  1. Titlul Hakerul QSile Gen: HACKEDData: 04.10.2017Scurta prezentare: Acest mare pistolas cu apa a picat b-zone mor Link:
  2. Kelton am facut report acestui jucator si adminu nu a procedat correct nu i-a dat ban 14 zile cum scrie in regulament dc nu a fost sanctionat da mas cu alt server care deci merge si nu primesti nimic poftim reportul meu : https://www.rpg4.b-zone.ro/players/report/13554

    1. Kelton

      Kelton

      Nu l-a sancționat pentru că aia nu e reclamă.

  3. Titlul clipului: cum s faci Bani pe RPG4.B-ZONE !Gen: Let's Play.Data: 12.07.2017Scurta prezentare: E foarte simplu si chiar merge, deci tot ce trebe sa faceti este sa da-ti un rob sa fie reusit si bani de la rob va duceti cu ei la spin nu are cum sa nu castigati !!!Link: Orice parere este binevenita! Va multumesc pentru vizionare!
  4. - Nick-ul tau: Sandoiu- Prenume: Marius- Varsta:22- Locatia: Sibiu [Ciresica ]- Ocupatie:adj sef de magazin penny market !- Jocul(rile) preferat(e):Momentan doar samp rpg4-bzone- Hobby-urile tale:Fotbal,Plimbari cu masina !- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Sunt un baiat cu capul pe umeri, caruia ii place sa se distreze cu prietenii. Imi place sa muncesc pentru a castiga respectul celorlalti si consider ca pot fi de ajutor oricui. Sunt o persoana rabdatoare dau noi sanse persoanelor care au gresit dar pana intr-un anumit punct. Sunt o fire ambitioasa, nu ma pierd cu firea in situatiile extreme ,ci imi pastrez calmul si incerc sa fac tot posibilul ca tot ce fac sa imi iasa perfect. Sunt un baiat respectuos, nu imi place sa fiu luat in deradere si merg pe principiul {Respecta si vei si respectat!}.- De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la un prieten .- Alte precizari?:Sper sa raman alaturi de B-Zone si sa imi fac prieteni noi.Bafta!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.