Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Echipa DISCORD organizează un concurs de Halloween. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

LORD Valentinos.

Member
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Impressive

5 Followers

About LORD Valentinos.

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 12/10/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Valentin
 • RPG2 Nickname
  Valentinos.

Contact Methods

 • Discord
  Valentinos.#4710

Recent Profile Visitors

1032 profile views
 1. LORD Valentinos.

  Acest update ma duce cu gandul la apogeul comunitatii din 2017, bine gandit. Sa speram ca va decurge cum trebuie si ca nu vor exista buguri.
 2. LORD Valentinos.

  aveti grija ca aicea se bate mafeotii
 3. LORD Valentinos.

  Nume real: Valentin Numele din joc (link website): Valentinos. // https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Valentinos. Varsta: 16 O scurta descriere a ta: Sunt un om ambitios, cu bun simt si imi plac jocurile online. Link poza, editia Covid-19 si cu un scris semi-cursiv: https://imgur.com/a/NnvEweR
 4. LORD Valentinos.

  can't relate
 5. LORD Valentinos.

  Press F to pay respects.
 6. Stima! Drumuri bune, teste usoare si fara post-hunteri si tie!
 7. LORD Valentinos.

  Display Name: Valentinos. Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover Profil Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -- Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Tematica urbana asemanatoare cu poza mea de profil, cladiri luminate SAU masini in fundal cu text in mijloc "Valentinos.", daca se poate cu o mica animatie la textul numelui sau cladirile din fundal sau farurile masinilor (dupa alegere sa lumineze ca in poza de profil). Text(opțional): Valentinos. Dimensiuni (opțional): -- Alte precizări (opțional): Multumesc frumos!
 8. LORD Valentinos.

  Nick: Valentinos. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Nu.
 9. LORD Valentinos.

  good one fam
 10. LORD Valentinos.

  Am o lista cu cateva propuneri: 1. In urma activitatii ridicate din perioada cu bonusurile "2x RP si 2x PAYDAY", propun adaugarea acestora pe server definitiv, cel putin in perioada weekend-urilor cand numarul de jucatori deobicei este mediu spre mare pe cele doua servere. In perioada saptamanii va ramane acel interval "Happy Hour". 2. Adaugarea unor joburi noi, precum "Pizza Boy", un job care apare si pe alte servere, iar acesta ar fii conceput cam asa: Jucatorul in urma folosirii comenzii "/work" la locatia jobului va fii spawnat pe un motor "Pizza Boy" iar acesta trebuie sa efectueze comenzi in toate cele 3 orase, livrand pizza la diferite case de pe server. Suma de bani pe care o primeste este influentata de diferiti factori precum skillul sau, distanta de la ultima casa la urmatoarea, etc. In functie de skillul detinut, vehiculele sunt acestea: Skill 1 si 2: Pizza Boy Skill 2, 3, 4: BF-400 Skill 5: FCR-900 3. Odata cu skill 5 la jobul Arms Dealer, puratorul de job sa aiba optiunea de a-si creea arme speciale precum "TEC-9" "Combat Shotgun" dar sa nu ii fie permis sa le vanda. Acest lucru nu este game breaking sau changing in nici un fel, dar cei care au muncit foarte mult la acel job merita un surplus de armament in comparatie cu ceilalti jucatori. Repet, acest lucru nu poate fii abuzat deoarece nu pot fii vandute altor jucatori, sunt doar pentru uzul personal.
 11. LORD Valentinos.

  it is what it is
 12. LORD Valentinos.

  Multumesc! Daca baiatul cu primul avatar il modifica dupa cum i-am explicat voi alege dintre cele doua. Chiar este reusit!
 13. LORD Valentinos.

  Arata foarte bine, dar se poate edita in asa fel incat scrisul sa fie jos sub mana soferului de la masina galbena ca in poza actuala si sa poata fii putin mai usor de inteles? un font mai simplu daca se poate
 14. LORD Valentinos.

  Display Name: LORD Valentinos. Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/Pwl9mez Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Exact ca poza de profil a mea, sub forma de gif si cu text animat, iar daca se poate masina cu cele patru faruri sa lumineze ca efect. Text(opțional): Valentinos. RPG2 Dimensiuni (opțional): Specifice unui avatar. Alte precizări (opțional): Multumesc anticipat!
 15. LORD Valentinos.

  Nice one
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.